kv ve annem aklim karisti

Benim tarafımı sevsin diye evladını bu art niyete kurban etmek nasıl bir duygu acaba.

Kayınvalidenin zamanında kocanızı yurda bırakmasını öne sürüyorsunuz ama bu sadece kocanızı ve kayınvalideyi ilgilendirir,onlar bu meseleyi halleder,niye torununa bu durumu sirayet ettiriryorsunuz?yıllar önce bir hata yaptı diye bir ömür mü ceza çekmesi gerekiyor kadının.hiç telafisi yok mu

Bir önceki sevgilisine de bayağa bağlanmış ,yalnızlık içerisinde olduğundan.bellli bir yaştan sonra duygusallık artıyor,oğluyla da arası mesafeli olunca elin adamından sıcaklık ve yakınlık aramış.kadın duygusal bir paylaşım ve aidiyet arayışında.

Şimdi ise daha doğru bir insan bulmuş,dengeyi oturtmayı başarmış.torunuyla güzel bir bağ kurmuş, sizinle bir paylaşımda ve yardımda bulunmak istiyor.neden annenizin bencil görüşlerine önem vererek babaanne-torun ilişkisini zedeleyeceksiniz?anneniz kendisini sevdirmek istiyorsa kendine bir baksın,karakterini bir tartsın.çocuğunuz telkinle zorlamayla,haftanın her günü ananeye giderek onu sevmez.

Bir çocuğa verebileceğiniz en değerli şey,sevgi ve sevip sevildiği büyük bir aile.bu yüzden aile çemberinizi daraltmayın

kayınvalideyi haksız çıkartmak için o kadar çabalıyorsunuz ki.her fırsatta ama ama diye eskileri yazıyorsunuz.kadı o zamanlar hata yapmış,hangimiz yapmıyoruz ki.
bence siz kayınvalideye baktırmayın.zira kadın ne yapsa yaranamayacak.

Bu arada babaanne bakarken sevgilisi de yanında olacak mı, bu kritik ben olmasını istemezdim ancak herkesin olduğu ortamda görüşmeleri lazım yani gözönünde olacak çocuk.
Bu arada siz ne kv ile ne annenizle yapabilirsiniz sizin haftada Birgün böyle bir desteğe ihtiyacınız var bir oyun ablası olur bir bakıcı vs. Öteki türlü sizin işiniz zor hele de böyle bir anne ile

olucak sanirim. adami daha dogru dürüst tanimiyorum. ama sevgililerinin arasindan adam gibi konusan ilk defa o. ama güvenmek istemiyorum simdiden. bize gelsinler ben odanin kapisini acik birakip calisirim.

acikcasi cok zorlanmaya basladim günde 4 diye anlasmam var is yeriyle. ama sürekli uzak yerlere toplantiya gitmeliyim. bide projeyle kendi kafami yaktim. isimi cok seviyorum. es ev is cocuk... 4-5 saat uykuyla günlük idare ediyorum. esim cok titiz onun vidi vidisda oluyor. bu yüzden baya kavga ediyoruz artik

Çocuk annene hiç yalın olmayacak zira çocuk hisseder

Oğlum annemi yılda bir 5-7 gün görür ve onu sever

Kv ile aynı şehirdeyiz ama hiç sevmez zira onu Bebekken sevmek için çeker alırdı annem evine gittiğimizde bile kapıdan kenara çekilir çocuk yabancılamadın der sarılıp öpmezdi bile alışınca tepesinden inmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…