- 22 Kasım 2017
- 2.908
- 4.975
- 48
ben aile geçmişinizi bilemem, ayrıca ben yazdıktan sonra yazmışsınız o detayı. Kadının sizin evladınıza yaklaşımı önemli olan nokta şu an sizin için. Anneniz bağırıp korkutuyomuş çocuğu, mesela benim annem üslubunca uyarır bağırmaz, azarlamaz. Bir defa yaptı onu "çocuğu kendinden soğutmak istiyosan aynen devam et anne, zaten devam etmene de ben izin vermem rahatsız ediyosak gelmeyelim" demiştim. Annem inanılmaz hoşgörülü davranmaya başladı sonrasında. Annem sinirli, tahammülsüz bir kadındı bize karşı çatık kaşları ve asık suratıyla hatırlıyorum çocukluğumda annemi. Ama şu an beni bana nasıl davrandığı değil, evladıma nasıl davrandığı ilgilendiriyor. Umarım anlatabilmişimdir.
sonradan yazdigim icin tekrar alinti yaptim bende. annem cocuguma asla bagirmaz ama genel olarak misal kardesime bagirir ama cocugum korkar bende kac kere uyardim bu yüzden gerekmedikce gitmiyorum... evet bu durum su an beni ve evlatimi mutlu ettigi icin olumlu ilimli yaklasiyorum olaya. sadece annemin kaprisi beni niye böyle üzüyor diye düsünüyorum. insan herseyi silip atar özelikle ben zorlanmam bu konularda ama annemin piskolojik baskisindan hasar görmeden nasil cikarim diye düsünüyorum, kolay degil iki sene tedavi gördüm.