Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada babaanne bakarken sevgilisi de yanında olacak mı, bu kritik ben olmasını istemezdim ancak herkesin olduğu ortamda görüşmeleri lazım yani gözönünde olacak çocuk.ben kaynanami aradigimda gel bak doktora gitcem dedigimde, bugün olmaz havuza gitcem dediginden tripliydim. babam gece calisip isten gelip ben ise gidiyorum diye gelip bakiyordu. esim annesini istemiyor cünki onu zamaninda yurta vermis. bende oglum illaki büyük aile duygusu olsun diye israr ettim bu kadar. ve suanki sevgilisi illa torun istiyor diye böyle yaptigini düsünüyorum ve annemin haraketleri iyice bunaltiyor
Bu arada babaanne bakarken sevgilisi de yanında olacak mı, bu kritik ben olmasını istemezdim ancak herkesin olduğu ortamda görüşmeleri lazım yani gözönünde olacak çocuk.
Bu arada siz ne kv ile ne annenizle yapabilirsiniz sizin haftada Birgün böyle bir desteğe ihtiyacınız var bir oyun ablası olur bir bakıcı vs. Öteki türlü sizin işiniz zor hele de böyle bir anne ile