kv ve annem aklim karisti

sonradan yazdigim icin tekrar alinti yaptim bende. annem cocuguma asla bagirmaz ama genel olarak misal kardesime bagirir ama cocugum korkar bende kac kere uyardim bu yüzden gerekmedikce gitmiyorum... evet bu durum su an beni ve evlatimi mutlu ettigi icin olumlu ilimli yaklasiyorum olaya. sadece annemin kaprisi beni niye böyle üzüyor diye düsünüyorum. insan herseyi silip atar özelikle ben zorlanmam bu konularda ama annemin piskolojik baskisindan hasar görmeden nasil cikarim diye düsünüyorum, kolay degil iki sene tedavi gördüm.

her insan annesinden az çok etkilenir. Ama şu durumda içiniz rahat olsun sizlik bir durum yok ortada. Anneniz çocuğa ilgi gösterip onunla çocuklaşmadıkça kelepçe de taksanız çocuğunuz bağlanmaz anneannesine.

Olay baştan sıkıntlı. Ya kusura bakma ama benim tarafımı daha çok sevsin diye 4 kere gitmek nedir ? Bmyle bişey olmaz çocukları ailelere karşı taraflı yetiştirmeyin. Hoş çocuk kendisi için seveni sevmeyeni zaten hissediyor. Anneniz resmen kaprisli. Değişik bi zihniyeti var çözemedim. Ama yanlış. Madem kıskanıyor 67 yaşındaki kadın sana destek olma teklifinde bulunana kadar 45 yaşındaki annen teklif etseydi de sende kaynananı çağırmak zorunda kalmamış olurdun.

sanirim illa benim tarafi daha cok sevsin istedim.

Bana biraz tuhaf geldiniz açıkçası. Çocuk için senin taraf benim taraf mı olur, eşinizle evli misiniz rakip mi belli değil. Kayınvalide daha mantıklı daha oturaklı daha sevgi dolu. Ama ne yapsa bu kadın yaranamaz çünkü diğer taraf. Anneniz bariz sıkıntılı bir tip olduğu halde sizin taraf... Çocuğunuza adaleti böyle mi öğreteceksiniz

Valla canim sana kimin hayri dokunuyorsa ona yanaş bosver ona alisti buna alismadiyi. Benim kv oyle olsa kosa kosa giderim evine . Annen de cok düşünüyorsa bunlari daha ilgili olur torununa.

Bütün art niyetli düşüncelerinizin farkındasınız. Neden kendinize hakim olamıyorsunuz? Yazık günah kayınvalideye. Kadın hizmetçi gibi yemek yapsın ama torununu sevince ihanet etmiş gibi hissedin.

Ben olsam anneme haftada 1 bile götürmem. Resmen kaygılı bağlanma tarzı bi şey yaşamışsınız annenize. Çocuğunuza da aynısını yaşatmayın, mutlu edin.

Sırf anneniz kıskanıyor diye çocuğunuzla babannesi arasını soğuk tutma çabanız, benim ailemi sevsin demeniz 5 yaşındaki çocuk aklı kusura bakmayın farkına varmalısınız.

Kayınvalidenize yazık.
Hadi onu önemsemiyorsunuz bari kendi canınızdan çocuğunuz için yapmayın.
Ne güzel babannesiyle ilişkisi var. Kadının size zararı yok. Üstüne yardım etmeye çalışıyor.
Anneniz tam tersi fitne sokuyor.
Sizin yaptığınıza nankörlük denir.

Kucukken anneniz tarafindan psikolojik siddet gormus olabilir misiniz? Nedensiz yere taraf tutma zorunlulugu icine girmissiniz. Cocuk cok hakli olarak birlikte mutlu oldugu kisileri sever. Cok kucuk, bunun doldurusla olmayacagi belli. Anneniz de farkinda ve sizi suclu hissettiriyor. Yani bu birtek cocuk icin degil daha derin bir konu. Kucuklugunuzden beri sanirim bu duruma maruz kaliyorsunuz. Psikiatrist/psikolog degilim. Hatali cikarim yapmis olabilirim ama psikoterapi iyi gelebilir.
Sorunuza gelince kv niz harika bir insan. Bu konuda annenizi dusuneceginiz bir durum yok. Teklifi size de uygunsa kabul edin. Annenizin size yaptigi baskiya davranislara daha objektif bakmaya calisin

Eşiniz sizin bu davranışlarınızı normal mi karşılıyor ben çok merak ettim.
Çünkü eşiniz sürekli kendi annesine götürse bunu da aman kvyi çok sevmesin bizim tarafa alışsın diye yapsa siz bu huylarınızla kriz çıkartırsınız kesin.
Çocuğu annenize verin de psikolojisi bozulsun hem size yemek yapmasın hem çocukla oynamasın hem sizi doldursun hem de delirtsin.
Bazıları da bunu hakediyor galiba.
Haaa gerçi size teklif bile etmemiş o derece umrunda değilsiniz ama olsun siz ısrar edin bakalım ne diyecek.
Bu arada önemli olan çocuğun mutluluğu değil annenizin sizi laf sokmaması için çabalamanız. Çünkü bu daha takdir edilesi birşey!

annenizin yapmadığını kv yapmış ne güzel.. zaten kv gelse de gelmese de oğlunun annenizi öyle çok sevmiyor değişen bir şey olmayacak.. fırsatı tepmeyin..

Anlıyorum seni bence keyfine bak annen üzülür sonra alışır annen üzülecek diye niye bu güzel teklifi geri çeviresin ki

çocuğunuzun ruh sağlığını düşünün kv daha uygun duruyor. annenizi de halihazırda zaten memnun etmek zor galiba. o yüzden çocuğun huzurunu mutluluğunu düşünün . korktuğu birine teslim etmeyin ki zaten ilgilenmiyor diyorsunuz.

ben kaynanami aradigimda gel bak doktora gitcem dedigimde, bugün olmaz havuza gitcem dediginden tripliydim. babam gece calisip isten gelip ben ise gidiyorum diye gelip bakiyordu. esim annesini istemiyor cünki onu zamaninda yurta vermis. bende oglum illaki büyük aile duygusu olsun diye israr ettim bu kadar. ve suanki sevgilisi illa torun istiyor diye böyle yaptigini düsünüyorum ve annemin haraketleri iyice bunaltiyor

annemle sorunlarim cok iki sene tedavi gördüm

Bence çok. Yanlış ve bencil düşünüyorsunuz. Çocuğunuzun mutluluğuna odaklanın. çocuğunuz annenizde ağlayıp stres olmasi mi daha iyi yoksa haftada 1 gün babannesiyle mutlu mesut oynasa mi daha iyi ? Mantıklı olun lütfen .ve kV'niz kötü biri değilmiş ne mutlu size

ya kusura bakmayın ama yaptığınız o kadar bencilce ki. evliliğinizi kötü etkilemeye çalışan annenize haftada dört gün gidip kayınvalideden çocuğu mahrum etmek... allah akıl fikir versin.

Ilk olarak çocuğu ikisi de eşit görmeli. Öteki türlü hiç hakkaniyetli olmamış. Yaptığın çok yanlış. Ikincisi kv 'nın teklifini kabul et ve annen bir şey söylerse de aldırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…