Kv ve anlam veremediğim tripleri

Allahından bulsun diyorum aynen öyle şimdi bana böyle yapıyor bakalım diğerleri napıcak evlenince 2 kaynım ar biri daha küçük ama büyük olan birkaç seneye evlenir görücez o zaman

14 aylık evliymişsiniz. Zararın neresinden dönersiniz kâr dır. Benim. 2.5 yılama mal oldu. Benimde ilk aylar gözüme batmıyordu haber vermezlerdi bana da eşimi ararlardı onun da yüzü yumuşak. Ben blrde b..nu çıkarmıştım Bi hizmetler ikramlar fakat hiç bir şekilde yaranamadım. Mesafeyi koyunca da wp den göndermeler mesajlar falan. Şimdi yolda görsem yolumu değişirim.. Kafam rahat

Çok haklısın arkadaşım buradaki taktikleri dinle kesinlikle 14 ay olmus biraz geç ama hazır tavır almıssin burdan devam. Konuya eklediğin yorumlar çıldırmalik ya gecelikle beklerken gelmeleri falan sahil donusu kahveye ugrariz demeler bu ne yüzsüzlük , iyi bile sabretmişsin bunca zaman cocuk olunca hepten baş edemezsin torun yeğen aşkları kabarir o yuzden taviz verme

en güzelini yapmışsınız darısı başıma inşallah. kimseye yüz vermeye gelmiyor

evet konuyu kısa kesicem diye daha bissürü şeyi yazmadım da ama bu tür şeyler çok oldu ben 1 günde delirmedim yani jdsjhdj

Ay şaka gibi hatta kabus
Gercekten cok haklısınız ben calışan ınsan degılım
Ama kafamda vucudumda goturmuyor artık
Eve mısafır bıle cagırmıyorum
Kımle goruseceksem dısarda gorusuyorum

Kaldıkı calışıcam bırde okadar onsanı eğlicem
Yok tabiki haklısınız

Ama eşiniz gercekten kabus
Nasıl o durumda evınıze getırebılırkı
Tamam onlar sıze gıdelım 2 de gıderız derler belkı
Ama bızım bı ısımız var fılan yada esım uyuyor ne bıleyım musaıt degılız desın yanı
Sen ne yaparsan yap kafa yapıları aynı
Eşin öyle normal oldugunu düşünüyor demekki
Gercekten ömür törpüsü

Haklısınız ama kvler hep böyle, isim değişir kişiler değişir ama kvler değişmez, kendi kv mi gördüm.

Büyük olayın olduğu günden beri düzelmeler var gibi gözlemliyorum inşallah bir sürelik beni yatıştırma düzelmesi değildir bu.

eşime düşüncesiz olduğunu söylüyorum bu konuda hep gerçekten düşünen insan dediğin gibi uyuyor diyebilirdi en basitinden zor bişey değildi bu ama o dememeyi tercih etti, bunun sonucuda beni ilgilendirmez kırılan kırılsın artık

Eşin çok hatalı ve seni yüz göz etmiş.ozellikle o çatlatma iğnesi olayında mesafe koyamamiş sen tavır almasan böylede giderdi bence mesafeyi korumaya devam et yoksa çocuk olunca başa çıkamazsın.
çocukla ilgili en büyük çekincem bu konu zaten evde kedim var onu görme bahanesiiyle bile geliyorlardı çocuk olunca bahane de artıkcak artık

Zaten yapmasın da, arada dengeyi sağlaması lazım. Bizde o şekilde değildi ama benzerdi o yüzden öyle söyledim. Onlar aramazdı ama eşim getirirdi, güzel bir yemek yapmışsam sevdiği abimi çağırayım mı derdi ben de tamam derdim. Kaynın evlendi, bir kere bile çağırmadı.

kimseye yaranılmaz yapılan iyilikler unutuluyor her zaman

Eşiniz utanmiyor mu sizi kayinlariniza hizmet ettirmeye devamli ya.

Ben milletin önüne devamli servis yapmiyorum, yapmam.
Sadece ilk sefer için çay koyup getiririm sonra butun aksam eşim ikram eder kardeşlerine babasina çay vs.
Eşiniz sizin ailenize bu kadar getir gotur hizmet ediyor mu? Sanmiyorum.
Ki esinizin ailesi artik işi misafirlikten cikartmiş.

Yemeginizi de kendinize kadar yapin kucuk tencerelerde, devamli kardeslerini doyurmak istiyorsa kalkip eşiniz hazirlasin onlarin yiyeceklerini.

Senin eşin cidden sıkıntıli bir adam kahveye geleceğiz dediklerinde hayır planımız var diyeceksiniz. Valla bence sizde ciddi sorunlusunuz bana şunun yüzde birini yapsalar ben açık açık ben hizmetçi değilim sizinle yaşamak için evlenmedim bu kadar içli dişli olmayı kabul edemem iki ayda bir gelip bir kahve için yeterli derdim . Ciddi söylüyorum derdim bu arada . Yüzsüz insana net yüzsüz olurum

Birde is güç sahibi insanız ya biraz kendinize değer verin .bu hayata bu yasa bir daha mı geleceksiniz ? Çocuk olunca zaten onunla uğraşacaksiniz hiç işi bitmiyor kaldı ki asla ama asla hemen ckcuk yapmayın bu adamdan kaynana sizinle yaşar öyle de sorunlu bir tip belli ki

çalıştığım için mecbur biraz çok yapıyorum ertesi günede kalsın diye ama o kunudada bi baş ağrım var. bikere aperatif bişeyler hazırlıyım dedim ve söylemesi ayıp az bi kıyma vardı evde köfte patates falan ben köfteleri kızarttım patatesi kızartırken yine geldiler ekliyim desem başka kıyma yok evde eklemiyim desem yemeğe geldiler belli ben paatesi kızartırken kaynım kötelerden otlanıyo zaten azcık var.
kapattım ocağı patatesleride bıraktım tavada eşimde anladı yüzümden gitti dışardan yemek söyledi. tabi yine o günün gecesinde evde bizim tartışma seslerimiz

dediğiniz gibi ucu bukadar içıkmışken konunun daha üstünü örtmeye niyetim yok elimden ne geliyosa yapıcam eski yüzü vermemek için

Kayinlarin arayıp "akşama ne yemek var?" dedikleri yerde kaldım .İnsanlar çok düşüncesiz ,idare eden ve yol gösteren olmayınca böyle başınıza çıkmışlar kv olgunluk ve anlayış beklemek ne büyük yanılgı.Mesafeye devam, sınırları geçmelerine izin vermeyin bunun hamileliği var, lohusalığı var evden hiç çıkmazlar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…