Kv ve anlam veremediğim tripleri

bekar mısınız evli mi bilmiyorum ama bazı şeyleri eşimi düşünerek de konuşmak istiyorum tabi kendi ailemi de. ben başta sakin sakin konuşurum eşime haklı olduğumu gösteririm devamı gelirse patlarım mantığındayım. birden celallenirsem eşim dahil herkes noluyo der bastırma çabasına girer haksız çıkartma çabalarınıa bürünürler. en azından bir kaç ay çektim bu durumu ve yüzlü yüzlü konuşma hakkı buluyorum şuan kendimde.

sonuçta iki türlü de karşı tarafın tribi suratı bitmeyecek en azından haklı olduğumu eşim billsin bana annesini savunmasın. Ki şuan savunamıyor mesela o yüzden ben konuşurken şikayetimi söylerken bana değil annesine tavır alıyor

allah bizim gibi kv si olanlarıon yardımcısı olsun

Işte birakin ya disardan soylemek zorunda kalsin ya da kendisi yemek pişirsin. Eşinizin yaptigi ayip koca adamlara hizmet ettiriyor resmen kamp gibi olmuş ev.
Tartişiriz diye korkmayin zaten size saygisi olsa bunlari yaptirmaz. Mesafeyi koyun kimin surat astigini sallamayin.

Ben evliyim bir çocuğum var . İnsanlara hele ki kendinizi eşinize kanıtlamaya çalışmayın . Sizin eşiniz sizi anlayacak kadar aklı başında bir adam olsaydı evliliğin ilk yilini böyle gecirmezdi . Bir kaç yıl sonra kayniniz evlenince cildiracaksiniz yazdıklarımı hatırlayın çünkü normalde insanlar bu sizin yaptığınızi çekmez şak diye mesefa koyacak o kayınvalide onu böyle el üstünde taşıyacak . Açık olan sınırları olan insanlar her zaman saygı görür. Aile danışmanları var you tube Dan takip edebilirsiniz. Ayrıca eşiniz sizinle yeni bir hayata adapte olmamış ki siz o aile için ayrı bir ev açmışsınız sadece . Adamın ailesi siz olmalısınız planlarınız ayrı olmalı .

Kendimden örnek vereyim mesela kayınvalidem aynı sehirdeki eltime gider haftada bir gün kalır . Ben başka şehirde yaşıyorum dört beş ayda iki üç gün kalır gider. Aramız da gayet iyi şu an . Çünkü biliyor ki ben kaldiramam . İsterse kötü olsun kendi bilir

Bu kv'ler kızlarının evine giderken bin defa kocana sor huzursuzluk çıkmasın derler.
Ama oğullarının evine elini kolunu sallayarak girmek isterler. Evliliğin ilk yıllarında yaşadığınızı yaşamayan çok az gelin vardır sanırım.
Hazır mesafe koymuşsunuz, kurcalamayın, bırakın böyle kalsın.

Bu gerçekten işe yarayan bir taktik.uc çocukla kvdemin sürekli yemekcilik çıkarmasından çok bunalmistim bı ara.erkek kardeşim abla uzulecegine toplayıp çocukları zirta pirta yemek saati git.cocuklarida şal ortaya dedi.sabirla yaptım.sonra seyreklestirdi bizimki bence denemelisin

Ağzına saglik boşver iyi yapmışsın darilirsa darilsin uzak dursun evinden bendede böyle bı kv var laftan anlamiyor ama seni çok iyi anlıyorum vicdan da yapma

Ağzına saglik boşver iyi yapmışsın darilirsa darilsin uzak dursun evinden bendede böyle bı kv var laftan anlamiyor ama seni çok iyi anlıyorum vicdan da yapma
hak ettiler çünkü konuyu eşim sinirle açtı onlara ama iyi oldu bir yandanda ben pat diye açamazdım herhalde o kargaşada söyledim herşeyi

Tabiki haklısın sınır koymasını bileceksiniz yoksa böyle tepenize çıkarlar
İşte sonrada diyorlar ki gelin kötü bizi istemiyor
İstemiyor da niye hiç kendilerinde suç bulmuyorlar

Tabiki haklısın sınır koymasını bileceksiniz yoksa böyle tepenize çıkarlar
İşte sonrada diyorlar ki gelin kötü bizi istemiyor
İstemiyor da niye hiç kendilerinde suç bulmuyorlar
Vallahi öyle kimse kendi çöpünü görmüyorum burnumuza kadar getiriyorlar patlayınca da biz ne yaptık ki oluyor. Ben bunları söyleyince bile hemen Kayınvalidem savunmaya geçti Biz her akşam gelmiyoruz ki diye bunu bir nimet olarak bana söylüyor utanmadan her akşam gelmiyorsun da iki akşam da bir geliyorsun. bu normal geliyor galiba onlara

Hay Allah razı olsun teşekkür ederim her akşam gelmiyorsun demeni bekledi galiba
Hala kendini haklı görüyor

lütfen lütfen sizden ricam duygusal acındırmalara maruz kalmayın. doğru haklı ve yerınde bır olay yasamıssınız iyi ki de olmuş. sizi dinleyip sonra bıldiği gibi yapmaya devam etse inanın daha zor olurdu. size de nacizane tavsıyem esınız bu olay unutulsun ısteyıp eskısı gıbı gıtgıtler olsun dıye sıze baskı yapabılır sız olayı uzatıpta alındıgınızı dıbıne kadar bellı edersenız sız kusmeyın dıye ıkısı de el ustunda tutarlar emın ol. bana vıcdan yaptırıp gereksız adım attırdı esım sonra daha buuk tartısmak duurmunda kaldık cunku anlamıyolar yapma denilen seyı yapmak hoslarına gıdıyor ben de o kavgadan sonra gerı adım atmayıp olayı buyutebıldıgım kaar buyuttum kı bı daha ban aynı saygısızlıgı yapmasın sonrası bır sureç tabı onemlı olan kendınızden emın manipülasyonlara boyun eğmeden rahatsız olduğunuz durumlarda kurallarınıza kararlarınıza saygı beklemek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…