Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Daha ne diyeceksiniz. Yüzüne karşı da demişsiniz. Evliliğin 3. günü ne işi var kv nin sizde. Sonra gelinler kv yi neden sevmiyorlar oluyor. Diğer günleri geçtim, o 3. gün geldiğinde evet gerekiyorsa eşiniz kovmalıydı hayır mı yani. Saçma salak işler 5 dakikalık yerde yatıya gitme hastalık yok bir şey yok.

Hastaymış hamileligin zor geçiyor ya da tansiyona dokunuyormuş gibi davran bütün işleri tatlı dille yok üstüne . Sana hizmet etmekden kaçmak için gider. Doktora hastaneye gidemem dinlenim geçer de ya da eşine o her eve girdiğinde ben anneme gidip kalcak o gidene kadar de mesela

Komşumuzun kaynanası kocasıyla küsmüş, geldi gelinin evine yerleşti. Aynı şehirde, kendi evine gitmiyor. Kız hamile kaldı, doğurdu, kadın hala gitmiyor. Kız en son baba evine dönmeye karar verdi. Kaynana diyor ki "madem gideceksin valizi sana bırakayım"

Ben "Merhaba merhaba" o kadar. Onlar tam gaz olmasa da devam. Artık IQ seviyemin yetersiz olduğunu düşünmeye başladım, bdv'deki akıllı insanları gördükçe
Iq seviyen gayet yeterlidir yorumların son derece duzgun okuyorum ben kendi adıma soyleyim.
Cırkefle ugrasamıyosundur.
Bazı insanlar camur gıbı dokunursan bulasıyor belki bunu ıstemedigim ıcın geri duruyorsundur.
Seni uzen Kımsenın senden zeki oldugunu sanmiyorum, sadece senden cırkeftırler.

Hamileliğini bahane edip evi bir güzel temizlet dip köşe ama camından kapisina balkonundan mutfak fayanslarina kadar sende agrım var de devir popini yat. Bak bakalım bir daha gelebiliyor mu

Şu mesaja aynı anda beğen, muhteşem, kahkaha, üzgün yüz vs koymak istedim.
Teşekkür ederim, iyi geldi

sen buna ne tepki gösterdin??? Ben ortalığı ayağa kaldırırdım biraz çünkü de...

Okurken o kadr sinirlendim ki anlatamam
Bir köşede uzan sancım var de ve yat o başına geldiginde uyuyor numarası yap . Zaten yattığını görünce hizmet edende olmayınca gider evine .

Kadının akıl sağlığı yerinde değil bu çok net.
Eşiniz anlamıyorsa sürekli ikisini baş başa bırakın annesiyle sürekli yalnız kalsın belki anlar.
Şimdi kv madem gelecek yapacağınız şey hiç sallamamak.
Yemek falan yapmayın kendinize ayarlayın bir şeyler sonra odanıza geçin kapıyı da kilitleyin gerekirse orada bilgisayar kitap falan vakit geçirin bi şekilde.
Ama sizin kararlı ve tutarlı olmanız lazım net olun çekinecek bir şey yok kadın delirmiş çünkü.

Onu hiç görmeyen biri olmanıza rağmen benim de hep düşündüğüm dosdoğru tespitler yapmışsınız. Utanmanın zerresi yok, hiç bir şeyi normal değil psikologa hatta psikiyatra gitmesi lazım. İlaçla kontrol alması lazım hareketlerini gerekirse. Ama eşime göre sıkıntı yok sıkıntı bende. Ben alışmak istemiyormuşum, sevmiyormuşum, kaynanalık yapan görmemişim

Kaynanan hasta normal değil. Ama asıl sorun eşin. Sen desen kötü gelin olursun eşin arayı dengeli tutup annesini eve kabul etmeyecek. Hamilesin üzülmemen icin bence kesinlikle doğumun için İzmir’e gitmen daha iyi gibi. Bu kadın senin lohusalığını burnundan getirir, birde üstüne kendisi lohusa gibi davranıp senden hizmet bekler. Eşin sen kaynana görmemişsin diyor ya hani erkeklerin çoğu annesi icin bu kalıp cümleyi kuruyor. Çünkü kendileri asıl normal kaynana görmemişler. Annesi ona normal geliyor çünkü onu o büyütmüş. Annesinin hasta olduğunun farkında değil. Eşine rest çeksen konuşsan olur mu acaba. Ona kendin bile gürültülü dedin bir gün kalabildin annenlerde,geldin eve ben annenle muhatap olmak istemiyorum. Madem o geliyor şehirler arası ulaşım yasağı bittiği anda gidiyorum İzmir’e boşanacağım desen ciddiyetini anlar mı? Blöf yapınca belki ciddiyetini anlar senin. Tabiki bunu söylerken doğumu İzmir’de yapma düşünceni bilmesin. Onu bırakacağını düşününce belki seni kaybetme korkusuyla annesiyle konusur.Yani esini sen daha iyi tanırsın gerçekten bıktığını anlaması için en doğru çözümü sen bulursun.

Buna alışmak için kafayı yemek gerekiyor. Sanırım bunun olmasını bekliyorlar. Sonra bi sıkıntı kalmayacak

Birisine gidip kalacağım diye ödüm kopar.Hiç rahat edemem,huzursuz olurum.İnsanlar eli ayağı tutarken neden böyle bir şeye girişirler anlamam.Arkadaşlarımdan da bana gelip coluk cocuk cümbür cemaat kalmak isteyenler oluyor. :/ valla aklım almıyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyorlar?otur evinde mis gibi!.ohh!..

bazıları dunyaya arsiz olarak gelmiş baska açıklaması yok

Ben olacagi yasamis biri olarak soyliyeyim.karnanayi uzaklastirmak icin anne eve cağrilir 1 aylıgına. Sonra bir bakmişsinki hem seni hem anneni hizmetci gibi kullaniyorlar. bakmissinki annen pisiriyor kaynana yiyip icip yatiyor. Yüzsüz insanlarla başedemezsiniz yıldırırlar insani. Cunkü kız analari yapıcıdırlar kızımın yuvası yıkılmasın diye sessiz kaliyorlar.

Ben bu sitedeki kayınvalideleri okudukça, kendi kayınvalidemin ayaklarına sarılasım geliyor.

Siz Koronayı bahane edin bence, geliyorsa evde maske takılacak deyin.Gece gündüz evde maskeyle otursun. Maske takmıyorsa brn onun olduğu odaya girmem deyin. kayınpeder kayınlar ne kadar dikkat ediyor ki deyin. Hamilesiniz siz bunu deme hakkınız var.

bu erkeklerin coguda kalip cumleyi ezberlemis sen kaynana gormemissin benim anam sana ne yapti kaynanalik yapmis olmak icin saciniza basiniza yapismis olmasi gerekmiyor kisisel sinirlariniza saygi duymuyor yetmezmi ya en basiti ben baskasinin evinde neresi olursa olsun rahat rahat tuvaleti kullanamam nasil rahat ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…