- 2 Ağustos 2013
- 35.487
- 108.804
- 798
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Daha ne diyeceksiniz. Yüzüne karşı da demişsiniz. Evliliğin 3. günü ne işi var kv nin sizde. Sonra gelinler kv yi neden sevmiyorlar oluyor. Diğer günleri geçtim, o 3. gün geldiğinde evet gerekiyorsa eşiniz kovmalıydı hayır mı yani. Saçma salak işler 5 dakikalık yerde yatıya gitme hastalık yok bir şey yok.Merhaba hanımlar.. Bu kaçıncı kv konum bilmiyorum. Belki bakış açımı değiştirecek, belki de benim aklıma gelmeyen cümleleri buraya yazıp bana yardımcı olacak biri çıkar ümidiyle yazıyorum. Eşin bugün annesiyle konuştu, annesi bize gelmek istediğini söyledi. Eşim de gel dedi.annesi şimdi 2 kaynım ve kp ile birlikte bize 5 dakikalık filan yürüme mesafesinde oturuyor. Kaynımın biri çok huysuz annesine çok laf söylüyor aslında kısmen de haklı kv insanı çıldıracak duruma getiren, çileden çıkaran biri. Hayatımda hiç görmediğim cinsten zor bi insan. 1dakika bile susmaz, sessiz geçen bir anı bile yok neredeyse. O kadar bommmmboş saçma sapan konuşuyor ki duymazlıktan da gelsem gülüp geçiyim de desem bi süre sonra kafam kaldırmıyor. Tanımadığım bir sürü insanı anlatır o hamileymiş, bu nişanlanmış, şunun amcası ölmüş. Kim onla konuşsa her cümlesini anlatır. Evimin her yerini çekmecelerimi dolaplarımı kurcalar yiyecek, giyecek, deterjan, eşya ne varsa ister. Bi ara çantama cüzdanıma kadar kurcalıyordu. Başta ses çıkarmadım ne diyeceğimi bilemedim. Zamanla rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım ama yine de yeterince pat pat söyleyemiyorum o yapmaya utanmıyor ben söylemeye utanıyorum. Bizde kalmaya bayılıyordu evlendiğimizin 3.günü kalmaya başladı evi var yatağı var hiç bir sebep yok çok üzülmüştüm eşimle hiç yalnız kalamadık diye çok ağlamıştım. Eşime söyledim ilk günlerimiz kalmasın diye. Napiyim annemi evden mi atiyim dedi. Annesi hayatımda gördüğüm en çok soru soran insan. Her şeyi ama her şeyi sorar ne olduğunu bildiği şeyleri bile elli kez sorar insanı bıktırır.hayatta 1 bardak bile kaldırmaz yemek iş her şeyi benden bekler kabul etseydim çorabını pijamasını bana giydirecekti.kendisi kaynana yüzü görmemiş bu yaşa kadar annesiyle yaşamış. En son ev taşıdığımız zaman bana sormadan yatılı geldi. Ona da eşime de bağırdım yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor dedim ikisine de. Sonra eşime defaaaalarca söyledim annen çok konuşuyor kafam kaldırmıyor, huzursuz oluyorum aramıza yansıyor biz kötü oluyoruz kalmasın dedim. Şimdi hamileyim isteyerek olmadı o da. çok zor geçiyor kendime yetemiyorum. Sürekli gelip kalma mevzusunu açıyor annesi. Eşim virüs var gelme dedi daha önce. Bugün de kaynım la kavga etmişler kaynım onlara git demiş eşim de gel dedi. O gelince her an sıkıntıdan patlayacak gibi hissediyorum. Eşime de annesine de daha ne diyebilirim ki birlikte kalmak istemediğimi anlatmak için?
Sanmam, ben acillik olmuştum, iki kez sakinleştirici vurdular, aklı başına gelmedi. Gerçi o zaman ben bile beni o hale getirenlerin onlar olduğunu idrak edememiştimHasta olacak yatacak aglayacak, belki ozaman kocasının aklı basına gelir.
Simdı nasılsınızSanmam, ben acillik olmuştum, iki kez sakinleştirici vurdular, aklı başına gelmedi. Gerçi o zaman ben bile beni o hale getirenlerin onlar olduğunu idrak edememiştim
Komşumuzun kaynanası kocasıyla küsmüş, geldi gelinin evine yerleşti. Aynı şehirde, kendi evine gitmiyor. Kız hamile kaldı, doğurdu, kadın hala gitmiyor. Kız en son baba evine dönmeye karar verdi. Kaynana diyor ki "madem gideceksin valizi sana bırakayım"Mesajın içeriğini okumadan önce ne var canım anası kalıversin 2 gün diyecektim. Amma velakin sandım ki uzakta yaşıyor..
2 dkkalık mesafe için annesinin sizde kalması çok saçma.Neymiş oğluyla kavga etmiş,sizde kalacakmış.Çok ilerde eşiyle de küserse temelli sizde kalmak isteyebilir,alıştırmayın.
Eşinize açık açık kalmasın demişsiniz ama anlamamış.O yüzden nasıl anlar bilemedim.Siz de kendi annenizi çağırın,sizde kalsın bir müddet.Eşiniz rahatsız olunca belki sizin de rahatsızlığınızı anlar.Pek ümidim yok ama.Bu da olmazsa cinnet getirceksiniz.Kocanız insan gibi söylemekten anlamıyor belli ki.
Ben "Merhaba merhaba" o kadar. Onlar tam gaz olmasa da devam. Artık IQ seviyemin yetersiz olduğunu düşünmeye başladım, bdv'deki akıllı insanları gördükçeSimdı nasılsınız
Iq seviyen gayet yeterlidir yorumların son derece duzgun okuyorum ben kendi adıma soyleyim.Ben "Merhaba merhaba" o kadar. Onlar tam gaz olmasa da devam. Artık IQ seviyemin yetersiz olduğunu düşünmeye başladım, bdv'deki akıllı insanları gördükçe
Merhaba hanımlar.. Bu kaçıncı kv konum bilmiyorum. Belki bakış açımı değiştirecek, belki de benim aklıma gelmeyen cümleleri buraya yazıp bana yardımcı olacak biri çıkar ümidiyle yazıyorum. Eşin bugün annesiyle konuştu, annesi bize gelmek istediğini söyledi. Eşim de gel dedi.annesi şimdi 2 kaynım ve kp ile birlikte bize 5 dakikalık filan yürüme mesafesinde oturuyor. Kaynımın biri çok huysuz annesine çok laf söylüyor aslında kısmen de haklı kv insanı çıldıracak duruma getiren, çileden çıkaran biri. Hayatımda hiç görmediğim cinsten zor bi insan. 1dakika bile susmaz, sessiz geçen bir anı bile yok neredeyse. O kadar bommmmboş saçma sapan konuşuyor ki duymazlıktan da gelsem gülüp geçiyim de desem bi süre sonra kafam kaldırmıyor. Tanımadığım bir sürü insanı anlatır o hamileymiş, bu nişanlanmış, şunun amcası ölmüş. Kim onla konuşsa her cümlesini anlatır. Evimin her yerini çekmecelerimi dolaplarımı kurcalar yiyecek, giyecek, deterjan, eşya ne varsa ister. Bi ara çantama cüzdanıma kadar kurcalıyordu. Başta ses çıkarmadım ne diyeceğimi bilemedim. Zamanla rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım ama yine de yeterince pat pat söyleyemiyorum o yapmaya utanmıyor ben söylemeye utanıyorum. Bizde kalmaya bayılıyordu evlendiğimizin 3.günü kalmaya başladı evi var yatağı var hiç bir sebep yok çok üzülmüştüm eşimle hiç yalnız kalamadık diye çok ağlamıştım. Eşime söyledim ilk günlerimiz kalmasın diye. Napiyim annemi evden mi atiyim dedi. Annesi hayatımda gördüğüm en çok soru soran insan. Her şeyi ama her şeyi sorar ne olduğunu bildiği şeyleri bile elli kez sorar insanı bıktırır.hayatta 1 bardak bile kaldırmaz yemek iş her şeyi benden bekler kabul etseydim çorabını pijamasını bana giydirecekti.kendisi kaynana yüzü görmemiş bu yaşa kadar annesiyle yaşamış. En son ev taşıdığımız zaman bana sormadan yatılı geldi. Ona da eşime de bağırdım yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor dedim ikisine de. Sonra eşime defaaaalarca söyledim annen çok konuşuyor kafam kaldırmıyor, huzursuz oluyorum aramıza yansıyor biz kötü oluyoruz kalmasın dedim. Şimdi hamileyim isteyerek olmadı o da. çok zor geçiyor kendime yetemiyorum. Sürekli gelip kalma mevzusunu açıyor annesi. Eşim virüs var gelme dedi daha önce. Bugün de kaynım la kavga etmişler kaynım onlara git demiş eşim de gel dedi. O gelince her an sıkıntıdan patlayacak gibi hissediyorum. Eşime de annesine de daha ne diyebilirim ki birlikte kalmak istemediğimi anlatmak için?
Şu mesaja aynı anda beğen, muhteşem, kahkaha, üzgün yüz vs koymak istedim.Iq seviyen gayet yeterlidir yorumların son derece duzgun okuyorum ben kendi adıma soyleyim.
Cırkefle ugrasamıyosundur.
Bazı insanlar camur gıbı dokunursan bulasıyor belki bunu ıstemedigim ıcın geri duruyorsundur.
Seni uzen Kımsenın senden zeki oldugunu sanmiyorum, sadece senden cırkeftırler.
Bizde kalmaya bayılıyordu evlendiğimizin 3.günü kalmaya başladı evi var yatağı var hiç bir sebep yok çok üzülmüştüm eşimle hiç yalnız kalamadık diye çok ağlamıştım. Eşime söyledim ilk günlerimiz kalmasın diye. Napiyim annemi evden mi atiyim dedi
Onu hiç görmeyen biri olmanıza rağmen benim de hep düşündüğüm dosdoğru tespitler yapmışsınız. Utanmanın zerresi yok, hiç bir şeyi normal değil psikologa hatta psikiyatra gitmesi lazım. İlaçla kontrol alması lazım hareketlerini gerekirse. Ama eşime göre sıkıntı yok sıkıntı bende. Ben alışmak istemiyormuşum, sevmiyormuşum, kaynanalık yapan görmemişimSizin hayatınızın zehir olması önemli değil tabii. O anasının evladı, siz ağaç kovuğundan çıkma.
Kadın bariz anormal. Ciddi mental sorunları var bence. Zeka engelli bir bireye bile seni istemiyorum de, daha hayatta yüzüne bakmaz. Kaynananızda utanmayla ilgili hiç bir kodlama yok. İstemiyorum demişsiniz yahu daha ne diyeceksiniz. Çok ciddiyim, eğer kolundan tutup dışarı atsanız yine gelir. Sorunlu çünkü.
Bunun tek çözümü eşinizin kararlı olması. Annesi emrivaki yapıp gelse bile bir sebeple evine geri götürmeli.
Ayrıca kayınpederden, kayından falan hayır beklemeyin. Yardım etmezler çünkü işlerine öyle geliyor.
Sonuç olarak bence kayınvalidenizin ruhsal bir problemi var. Hareketleri asla normal değil.
Onu hiç görmeyen biri olmanıza rağmen benim de hep düşündüğüm dosdoğru tespitler yapmışsınız. Utanmanın zerresi yok, hiç bir şeyi normal değil psikologa hatta psikiyatra gitmesi lazım. İlaçla kontrol alması lazım hareketlerini gerekirse. Ama eşime göre sıkıntı yok sıkıntı bende. Ben alışmak istemiyormuşum, sevmiyormuşum, kaynanalık yapan görmemişim
bazıları dunyaya arsiz olarak gelmiş baska açıklaması yokBirisine gidip kalacağım diye ödüm kopar.Hiç rahat edemem,huzursuz olurum.İnsanlar eli ayağı tutarken neden böyle bir şeye girişirler anlamam.Arkadaşlarımdan da bana gelip coluk cocuk cümbür cemaat kalmak isteyenler oluyor. :/ valla aklım almıyor bu insanlar neyin kafasını yaşıyorlar?otur evinde mis gibi!.ohh!..
kk hanımefendilerinin bütün mesajlarını okudum. odanıza geçip yatmanız konusuna katılmıyorum. çünkü çok saygıdeğer kv’niz o hareketin taşıdığı anlamı anlayamaz. eşinizi çok kıymetli anasına gönderin bence. ya da kaynınızla tartıştığında kaynınız gelsin. en azından kafa dengi olur. oyun oynayıp eğlenirsiniz. ve annenizi çağırmanız konusuna sonuna kadar katılıyorum. onların anladığı dilden ancak öyle konuşabilirsiniz. bir gelsin bakalım anneniz 1 ay. kayınvalidenizin tepkisi ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?