• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kv le sinaniyorum

Bende mevlüt okuttum
İki tarafta kalabalık olunca aldık kalem kağıdı, eşimle hesap ettik
Toplam 60 kişilik liste çıktı:KK57:
Ben 2 ayrı mevlüt yapalım dedim hem kalabalık diye hemde birbirini tanımayan kişiler var diye daha rahat olur diye düşündüm
Eşim boşver dedi bi kere de çıkaralım
Hazır ablamlar da el atıyoken iyi dedim bi kere de ağırlayalım kızlar
60 kişiden 55 i geldi sandığım kadar zor olmadı, kadınlar bu mevlüt olayına tek bebek durumunda değil camide olsun Ramazan ayında olsun alışıklar birbir yanyana dizildiler
Hiç sandığım gibi olmadı, güzel de geçti

Sizin bence sayıdan daha çok kişisel problemleriniz var
Buna diyosun kayınvalideme bile demiyosun
Anasına sordu vs.
Bilmem zaten tepkilisinde patlayacak yer arıyorsun gibi geldi

Bende mevlüt okuttum
İki tarafta kalabalık olunca aldık kalem kağıdı, eşimle hesap ettik
Toplam 60 kişilik liste çıktı:KK57:
Ben 2 ayrı mevlüt yapalım dedim hem kalabalık diye hemde birbirini tanımayan kişiler var diye daha rahat olur diye düşündüm
Eşim boşver dedi bi kere de çıkaralım
Hazır ablamlar da el atıyoken iyi dedim bi kere de ağırlayalım kızlar
60 kişiden 55 i geldi sandığım kadar zor olmadı, kadınlar bu mevlüt olayına tek bebek durumunda değil camide olsun Ramazan ayında olsun alışıklar birbir yanyana dizildiler
Hiç sandığım gibi olmadı, güzel de geçti

Sizin bence sayıdan daha çok kişisel problemleriniz var
Buna diyosun kayınvalideme bile demiyosun
Anasına sordu vs.
Bilmem zaten tepkilisinde patlayacak yer arıyorsun gibi geldi

:) ne yalan soyliyim var cunku ortak oldugumuz her konuda problem yasiyorum bu en buyuk derdim degil insanlar kalabalik olmaya ne tepki verecek onu merak ettigim icin konuyu actim yoksa dogumdan snr bana ayrilin istiyordum ama ayrilsaniz bu cocugu sevemezdim iyi oldu demisligi bile var ..

:) ne yalan soyliyim var cunku ortak oldugumuz her konuda problem yasiyorum bu en buyuk derdim degil insanlar kalabalik olmaya ne tepki verecek onu merak ettigim icin konuyu actim yoksa dogumdan snr bana ayrilin istiyordum ama ayrilsaniz bu cocugu sevemezdim iyi oldu demisligi bile var ..
Haklı da olabilirsin tepkili olmakta ama yersiz tepki verip haksız duruma düşme bence
Mevlüt bu Ayşe'yi çağırıp Fatma'yı çağırmasan ayıp olur, ev senin mevlüt senin ayıp ta senin olur hani
Boşver bence sayıdan dolayı tartışma hiç, kayınvalide ile de az öz konuş yeter

Haklı da olabilirsin tepkili olmakta ama yersiz tepki verip haksız duruma düşme bence
Mevlüt bu Ayşe'yi çağırıp Fatma'yı çağırmasan ayıp olur, ev senin mevlüt senin ayıp ta senin olur hani
Boşver bence sayıdan dolayı tartışma hiç, kayınvalide ile de az öz konuş yeter

Ben onun sayisina kisitlama getirmedim ztn kendi akrabalarimida dis bugdayi yaparken cagiracagim o agirlasin rahat rahat misafirlerini dedim

Ben onun sayisina kisitlama getirmedim ztn kendi akrabalarimida dis bugdayi yaparken cagiracagim o agirlasin rahat rahat misafirlerini dedim
Diş buğdayı mı var bi de oooo ben olsam uğraşamam o kadar ( :

Kizimin 40 mevludunu okutucam sordum buna sen kalabalik mi olucaksin yoksa sadece yengelermi dedim.. Cagirmak istiyrsan herkesi cagir ama bana sayi ver bende akrabalarimi ona gore cagiracagim dedm. Yok on kisi oluruz biz onu gecmez dedi ok o zaman ben bi 20 kisi cagiracagim daha fazlasida sigmaz ztn eve dedim
2 gun snr bize gel diye tutturdu gittim bende kocasi anasi var oturuyoruz mevludde ne dagiticaz fln die konusuyoruz kp kimleri cagiriyorsunuz dedi kv saydi 16 kisi. Birsey demedim. Bi yarim saat snr diger odada anasi sordu kimler geliyor diye bu sefer sayi oldu 22. Dedim ki cok olduk ya bana 10 kisi dedin "aman birsey olmaz " dedi komsu geldi kapiya onada mevludumuz var gel torunumu gor dedi bode israr ediyo ki annenide getir tek kalmasin oda ok gelirim dedi olduk 24 snr bana donup 2 komsusu var ztn bunu cagirdim digerine soylemesem olmaz 1 kisiden ne cikar onuda cagririm diyip sayiyo 25 e cikardi haliyle sinir oldum tamam ben bnm akrabalarimi cagirmayacagim soylediklerimede iptal oldu diyecegim bi annem gelsin yeter dedim. Olmaz diyo nasil sigcaz diyorum yere battaniye sereriz oturur herkes dio istemiyorum israr ediyo ki battaniye bile sersem sigmayiz yani insanlara eziyet etmenin anlami yok benim sadece teyzem ve kizlari annem ananem ablam 10 kisi benim ev 30 kisiyi bile sikisik halde alir. Simdide bna telefon acmis cagir herkesi sigdigimiz kadar sigariz diyo hayir dedim esimi arayip bni sikayet etmis bi mevlud yapicam burnumdan getirdi tadimi kacirdi demis he esim agzinin payini vermis o ayri smd size soruyorum kabahat bende mi bnm salon 22 m2 salon m2 ye 2 insani asiyoruz yahu..

Edit: buradaki yorumlardan anladim ki mevlut dedigin ztn kalabalik oluyormus salonda oturmasi gerekmiyormus herkesin..geriye sadece dedigi ile yaptigi bir olmayan kv kaliyor..tesekkurler..
canım hic takma bizimde dündü yegenimin bebek mevlüdü 70 kişi vardı yerlere battaniye attık her yer doluydu cokta güzel oldu mevlüt kalabalıkta güzel oluyor bence ;)

canım hic takma bizimde dündü yegenimin bebek mevlüdü 70 kişi vardı yerlere battaniye attık her yer doluydu cokta güzel oldu mevlüt kalabalıkta güzel oluyor bence :KK66:
Masallah 70 kisi :)

Bilmem ben istemiyorum diye yapmayacağım
İsteyenler doğum günü tadında süslü püslü yapıyo
Acikcasi banada su sebepten sacma geliyo dogum mevlut bugday dogum gunu 1 yilda 4 etkinlik surekli bu cocugun bisilerine insanlar kalkip gelip niye ugrassin ama herkes yapiyo diye bn yaparm dedm

Acikcasi banada su sebepten sacma geliyo dogum mevlut bugday dogum gunu 1 yilda 4 etkinlik surekli bu cocugun bisilerine insanlar kalkip gelip niye ugrassin ama herkes yapiyo diye bn yaparm dedm
Ben doğumgününü bile sadece ilk yıl yaparım
Her sene her sene milleti çağıramam, hem eşimin tarafında biri geldi mi hepsi gelmeli mantığı var hemde hediye bekler gibi olurum . Uğraşamam.
İlk 1 yaş hatırası adına yapacağım ( 2 ayrı doğum günü, kendi ailemle ayrı eşimin tarafı ile ayrı )
Sonraki yıllar Allah nasip ederse sadece ben eşim ve kızım kutlarız, geleneksel hale getirmeye gerek yok diye konuştum eşimle en baştan
Buğdaya hiç bulaşmayayım şimdi birde :D

Ben doğumgününü bile sadece ilk yıl yaparım
Her sene her sene milleti çağıramam, hem eşimin tarafında biri geldi mi hepsi gelmeli mantığı var hemde hediye bekler gibi olurum . Uğraşamam.
İlk 1 yaş hatırası adına yapacağım ( 2 ayrı doğum günü, kendi ailemle ayrı eşimin tarafı ile ayrı )
Sonraki yıllar Allah nasip ederse sadece ben eşim ve kızım kutlarız, geleneksel hale getirmeye gerek yok diye konuştum eşimle en baştan
Buğdaya hiç bulaşmayayım şimdi birde :KK70:

Dogru aslinda bende digerlerini cagirma amaci olsun diye birazda aman neyse dusununce iki kere eziyet cekmeyede hic gerek yok

Back