Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

beş dakika mesafede kalmaya mı gidilir?
bir yaşıma daha girdim !
valla söylenecek söz yok. geldiğinde iş verin temizlik yaptırın. mesela olmaz mı?
tek mi geliyor bu arada?
Ne ona ne de eşime tuhaf gelmiyor sürekli gelip kalması. Kocasını oğullarını bırakıp bizimle yaşar ben oralı olsam. Temizlik yapmaz gençken de yapmamış evleri yılların kiri içinde hep perişan yaşamışlar böcekler basıyor evi benden hep gidip temizlememi bekliyorlar ilk evlendiğimden beri. Bize gelince 1 bardak kaldırmaz a dan z ye ben yaparım. Yemeğe çağırır ama yemeği benim yapmamı bekler bir de beğenmez bi kulp takar. Ben de ne gidiyorum ne çağırıyorum ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Eşimle kötüyüz annesine olan düşüncelerim evliliğimi çok kötü etkiledi içimden hiç iyi şeyler söylemek yapmak gelmiyor

Bence o nasil sizi bıktırıyorsa sizde onu biktirmamanin yollarını bulun cok mu konuşuyor siz daha cok konuşun cok mu soru soruyor daha fazla sorun kocanıza hic şikayet etmeyin şikayet etmenin faydası olmaz nelerden hoşlanmaz onları yapın kocanız yokken yapın onun yanında iyi davranın onu birtek psikoloji acıdan yıpratırsınız kavgayla gürültüyle olmaz bu iş

İnanın ki temposuna yetişemem de dayanamam da. Onla sohbet etmek çok yorar beni. O muthiş keyif alır bence bundan

Okurken boguldum
Tam evi köyü terk etmelik
Yüzüne karşı söylemişsiniz gelme diye daha ne denir ki
Ben de boğuluyorum ama eşim diyor ki sen daha kaynanalık yapan görmemişsin. Ona göre ben alışmak istemiyorum ailesinin içine girmek istemiyorum sorun bende yani

Kapıdan geri gönder, istemiyorum gelme de.odaya kapanmadan falan anlamaz yüzü eskimiş bu kadının. Resmen istemiyorum gelme de. Kaynını falan da eve sokma, bu kadın fena, abuk subuk muhabbet çıkmasın sonra başına. Kocan da çok istiyorsa gitsin onların evine görüp gelsin. Orayı burayı kurcalayıp çorap giydirmek istemek, 3 dakikalık yolda 3 günlük evlide yatılı kalmak ne demek ne ayıp şey.
arsıza arsız olmazsan daha çok delirtir seni. Bi kere kavga çıksın, kafanrahat olsun.
Ayrıca annem gelip kalacak demeni tavsiye etmem kurulursa eğer engel olur bu defa kriz aileler arası bir krize dönüşür.
Evini temizlesin senle uğraşacağına. Hem hastalık var ya be münasebet evine gelmek

Kp baş edemiyor kendine odasında ayrı dünya kurmuş. Yemeğini yalnız yapıp yer TV izler, yalnız uyur. Kv ile muhatap olmuyor. Abartı demişsiniz ya daha anlatsam satırlara sığmaz öyle şeyler yaptı ki..aşırının da aşırısı rahat davrandı yaşamasaydım belki ben de inanmazdım. Ama içine girince öyle olmuyor işte. Daha bi haftalık bile gelin değildim eşim işe gidince geldi bana sormadan yanıma yattı. Noldu dedim yatamadım dedi. Sinirle kalktim yataktan. Onlara gidince kalmamız için çok ısrar ediyordu başlarda ben istemedikçe zamanla bıraktı. Sen bi yanıma yat oğlum diğer yanıma dedi. Olur mu öyle şey dedim o zaman sen burada yanımda yat o karsı koltukta yatsın. Bi yere gezmeye gideceğimiz zaman o da gelmek isterdi zorla yalnız giderdik orda da defalarca arardı. Şu an bile eşim bi gün oraya gitse aynı gün 4 kez onu aradığı oldu napıyosun marketten ne aldın ne yiyorsunuz o saatte yemeyin bu saatte uyumayın. Daha aklıma gelmiyor neler neler yaptı abartı demek yetmez yaptıklarına

Annemin yanına İzmir 'e gitmek istiyorum doğuma. Ama eşim diyor daha bu virüs bitmez yollar açılmaz burda yaparsın. Loğusalığım zehir olur her gün gelir düşündükçe şimdiden strese giriyorum evliliğimden soğuyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor o zor günlerde yanımda onun olacağını düşününce..

Hay Allah üzüldüm valla..Sizinki iyi cesaret yüz yüze görmeden iyice tanımadan ısınmadan daha doğrusu nasıl ınsanların içine giriyorsun iyice görüp tanimadan nedir ne değildir bilmeden evlenmek çok riskli bir durum.Elestirmek için söylemiyorum yanlış anlamayım ama gerçekten bazı şeyler biraz da bizim elimizde diye düşünüyorum ben..Şükür ki kaynana sorunlu eşinizi de hiç tanımadan evlenmişsiniz o da çok fena bir insan olabilirdi şimdi artık idare etmeye çalışmaktan başka çare yok canım sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah.

Eşimi çok sevdim. Genel olarak çok iyi bi insan hayırlı biri. Ama konu ailesi olunca benim sıkıntı çektiğimi anlamıyor her şeyleri normal geliyor ona sen kaynanalık yapan görmemişsin diyor

Eşimi çok sevdim. Genel olarak çok iyi bi insan hayırlı biri. Ama konu ailesi olunca benim sıkıntı çektiğimi anlamıyor her şeyleri normal geliyor ona sen kaynanalık yapan görmemişsin diyor
Işte bu yüzden benim babannem 90 yaşında ben bildim bileli hep der ki evlenince birtek adamla değil ailesiyle de evlenirsiniz çok dikkat edin yavrum çook :)

Ayrıca sizinkinden fena kaynana görmedim duymadım şu yaşıma kadar, eşiniz de bu kadar kör olmasa iyi annesi diye ona normal geliyor olabilir ama kayınvalideniz apaçık hasta.

Ayrıca sizinkinden fena kaynana görmedim duymadım şu yaşıma kadar, eşiniz de bu kadar kör olmasa iyi annesi diye ona normal geliyor olabilir ama kayınvalideniz apaçık hasta.
Beni anlayan birinin olması da içime su serpti sağolun..anlayışsız düşüncesiz insanların içinde yaşamak çok zor

Allah kolaylık versin iyiki bı evleniyoruz yanında tüm sülalesi esantiyon olarak veriliyo,biktiriyorlar insanı kocani kovsan gitmez evindeki rahatlığı nerede bulacak benimkide aynı sulalesine yalakalık diz boyu yaşa onlarla deyince olmaz deyip hemen gelir eve.

Kız aileleri müdahale etmiyor eden de varsa binde birdir ama bu erkek aileleri gelin gelince neden sürekli bi beklenti içine giriyorlar bilmiyorum. Gelsin, gönlümü eğlesin, evin işini yapsın, yemek yapsın, ben gidiyim 5yıldızlı otel konforu sunsun, her gün arasın, hediyeler alsın VS vs anlam veremiyorum ne bu beklenti

aslinda direkt kvde sorun var. kaynin bile kadindan bikmis istemememis. sen de istersen kaynin gibi yapabilirsin. esin her ne kadar eve gel dese bile sen evde onu istemedigini hissettir. ama oyle bi hissettir ki bir daha o eve gelecek yuzu olmasin. umarim anlamissindir ne demek istedigimi. veya o sana ne yapiyosa aen de ona yap. o senin esyalarini mi kurcaliyo, sen de kurcala. psikoloji de pasif agresif diye bir terim vardir. alttan alttan, onun eline fazla koz vermeden gayet sinir edebilirsin.

Kaynananiz evlerden irak. Hasta ruhlu bence. Iki adimlik yere yatiya mi gidilir. Milleti de biktirmis. Nereden kovulursa diger eve misafirlige... sanirim artik cinnet gecirnenin zamani gelmis. Esinle konusmakla olmuyor cunku. Kayinvalideye de surat as yanina cikma yuzverme. Yuz bulamayinca belki gider. Yemek yapma. Hastayim de yat. Esin yapsin anasina.

Bende çözemedim o işi hasta olsa kızından oğlundan beklemez gelininden beklerler kızına kıyamaz gelinine kiyarlar kölelik beklerler resmen ,şunu damatlarina yapamıyorlar yanlız akılları cikiyo kızları üzülecek diye,2sene önce bende kavga ile çözdüm bu sorunu benimkide yasamak istedi boşarim seni dedim sustular şanslı ogullu.insallah sende kurtulursun ayrıca oğlu anasını kovacagina kendi gitsin evden bı zahmet

Şimdi de bana hayatı zehir ettin diyor ailesinin sıkıntılarını dile getirdiğim için

Sizin hayatınızın zehir olması önemli değil tabii. O anasının evladı, siz ağaç kovuğundan çıkma.

Kadın bariz anormal. Ciddi mental sorunları var bence. Zeka engelli bir bireye bile seni istemiyorum de, daha hayatta yüzüne bakmaz. Kaynananızda utanmayla ilgili hiç bir kodlama yok. İstemiyorum demişsiniz yahu daha ne diyeceksiniz. Çok ciddiyim, eğer kolundan tutup dışarı atsanız yine gelir. Sorunlu çünkü.

Bunun tek çözümü eşinizin kararlı olması. Annesi emrivaki yapıp gelse bile bir sebeple evine geri götürmeli.

Ayrıca kayınpederden, kayından falan hayır beklemeyin. Yardım etmezler çünkü işlerine öyle geliyor.

Sonuç olarak bence kayınvalidenizin ruhsal bir problemi var. Hareketleri asla normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…