Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canım, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Bebeğin de olacakken asla boşanmanı istemem ama eşin düzelmezse de sen sinir stresten yakında hasta olacaksın. O yüzden de artık eşinle konuşup bir karar vermen lazım kendi geleceğin için. Kimse için bu hayatta alttan almaya değmiyor, kv ne saygısızlık yapmamak gerekiyor ama onun da sizin evinize evliliğinize saygı duyması lazım. Gelip yanına yatıp uzanmaya kalkması zaten normal olmadığının işareti. Ne diye gençliğini bu kadın yüzünden mutsuz geçiresin. Eşin de senin kadar çocuğunu düşünüyorsa çocuğuyla karısını rahat ettirmenin yolunu düşünür. Sana
artık olacak olan neyse olsun demiş ya aslında boşanırsak da boşanalım demeye getirmiş.Gercekten hic boşanmaya falan kalktın mı hiç önceden , o zaman engel olmaya çalıştı mı? Yani sanki sen ayrılsan eşin sesini çıkarmasa bile sen gidince annesiyle bence şimdiki kadar dipdibe durmazlar. Kadının derdi oglunun seninle ayrı bir ailesi olduğunu kabul edememe. Oğlu orda bir gun zor kalıyor sen gidince birbirine tahammül edemezler. Eğer bosanmayı doğumdan sonra düşünürüm diyorsan da hiç konusunu açma eşine artık. Doğum icin anneme gidiyorum burda evimde de rahat edemiyorum annen yüzünden de . Hatta annemi çağıracaktım sende bebeği gör hevesini al diye ama annen rahat vermez,sen iştesin akşama kadar anneni ben çekemem lohusa halimle de.Annene git bebeğin dogduktan sonra duruma bakarsın. Hatta sen gidince esin de belki seni özler değerini anlar az da olsa bir ihtimal.