• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Kadın arsız belli de. Eş nasıl diyecek oğlum size geleyim mi diyen annesine gelme diye. Eşin araya girmeden sen kadınla konuşsan. Ben zaten rahatsızım falan diye. Bilemiyorum siz annelerinize diyebiliyor musunuz? Uzağa taşınma durumu yok mu?

nasil bir insan bu kadin ya, cok cok enteresan.

Hani korona var bir de yahu,
bahane edip evde yokum numarasi cekmenize bile gerek yok,
korona var siz risk grubundasiniz, bu sekilde bile bir sekilde gelip sizde kalabiliyorsa kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdeyiz demektir. Allah sabir versin diyelim bari.

Kp baş edemiyor kendine odasında ayrı dünya kurmuş. Yemeğini yalnız yapıp yer TV izler, yalnız uyur. Kv ile muhatap olmuyor. Abartı demişsiniz ya daha anlatsam satırlara sığmaz öyle şeyler yaptı ki..aşırının da aşırısı rahat davrandı yaşamasaydım belki ben de inanmazdım. Ama içine girince öyle olmuyor işte. Daha bi haftalık bile gelin değildim eşim işe gidince geldi bana sormadan yanıma yattı. Noldu dedim yatamadım dedi. Sinirle kalktim yataktan. Onlara gidince kalmamız için çok ısrar ediyordu başlarda ben istemedikçe zamanla bıraktı. Sen bi yanıma yat oğlum diğer yanıma dedi. Olur mu öyle şey dedim o zaman sen burada yanımda yat o karsı koltukta yatsın. Bi yere gezmeye gideceğimiz zaman o da gelmek isterdi zorla yalnız giderdik orda da defalarca arardı. Şu an bile eşim bi gün oraya gitse aynı gün 4 kez onu aradığı oldu napıyosun marketten ne aldın ne yiyorsunuz o saatte yemeyin bu saatte uyumayın. Daha aklıma gelmiyor neler neler yaptı abartı demek yetmez yaptıklarına

esin bunlara normal diyor oyle mi ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Kadın arsız belli de. Eş nasıl diyecek oğlum size geleyim mi diyen annesine gelme diye. Eşin araya girmeden sen kadınla konuşsan. Ben zaten rahatsızım falan diye. Bilemiyorum siz annelerinize diyebiliyor musunuz? Uzağa taşınma durumu yok mu?
Şu an oturduğumuz eve de taşınalı bir kaç ay oldu taşınma imkanımız yok maalesef. Annesi ne kadar sinirimi bozsa da ben de istemem eşim onu kırarak incitecek benim istediğimi yapsın. Onun huyunu biliyor düzgün bi üslupla söyleyebilir ne gerek var şimdi gelip beni zaten zor geçirdiğim günlerde daha da sıkıntıya sokmasına

esin bunlara normal diyor oyle mi ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Bunlar aklıma gelenler. Evet anormallik görmüyor eşim ona göre hava hoş ne yaparsa ne derse normal karşılıyor benim annem eşimi rahatsız edecek olsa ben çok mahcup olurdum o daha beni suçluyor. Birbirimizden çok soğuduk aramızda huzur kalmadı hala anlamıyor.

nasil bir insan bu kadin ya, cok cok enteresan.

Hani korona var bir de yahu,
bahane edip evde yokum numarasi cekmenize bile gerek yok,
korona var siz risk grubundasiniz, bu sekilde bile bir sekilde gelip sizde kalabiliyorsa kelimelerin kifayetsiz kaldigi yerdeyiz demektir. Allah sabir versin diyelim bari.
Benim sağlığım hiç bi zaman umurunda değil ki lafa geldi mi de kızım gibi görüyorum derler. Eminim ölsem acımaz çok eminim.. 😔

Şu an oturduğumuz eve de taşınalı bir kaç ay oldu taşınma imkanımız yok maalesef. Annesi ne kadar sinirimi bozsa da ben de istemem eşim onu kırarak incitecek benim istediğimi yapsın. Onun huyunu biliyor düzgün bi üslupla söyleyebilir ne gerek var şimdi gelip beni zaten zor geçirdiğim günlerde daha da sıkıntıya sokmasına
O zaman eşine annen gelmesin söyle istemiyorum gibi değil de, canım çok rahatsızım inan seni de kırmak istemiyorum ama rahat edemiyorum. Gibi damardan gir istersen. En azından anneyle tartışırsan seni çok haksız görmeyecektir.

Kaynanan hasta normal değil. Ama asıl sorun eşin. Sen desen kötü gelin olursun eşin arayı dengeli tutup annesini eve kabul etmeyecek. Hamilesin üzülmemen icin bence kesinlikle doğumun için İzmir’e gitmen daha iyi gibi. Bu kadın senin lohusalığını burnundan getirir, birde üstüne kendisi lohusa gibi davranıp senden hizmet bekler. Eşin sen kaynana görmemişsin diyor ya hani erkeklerin çoğu annesi icin bu kalıp cümleyi kuruyor. Çünkü kendileri asıl normal kaynana görmemişler. Annesi ona normal geliyor çünkü onu o büyütmüş. Annesinin hasta olduğunun farkında değil. Eşine rest çeksen konuşsan olur mu acaba. Ona kendin bile gürültülü dedin bir gün kalabildin annenlerde,geldin eve ben annenle muhatap olmak istemiyorum. Madem o geliyor şehirler arası ulaşım yasağı bittiği anda gidiyorum İzmir’e boşanacağım desen ciddiyetini anlar mı? Blöf yapınca belki ciddiyetini anlar senin. Tabiki bunu söylerken doğumu İzmir’de yapma düşünceni bilmesin. Onu bırakacağını düşününce belki seni kaybetme korkusuyla annesiyle konusur.Yani esini sen daha iyi tanırsın gerçekten bıktığını anlaması için en doğru çözümü sen bulursun.
Sizin yorumlarınıza bayılıyorum vallahi. Olayı her yönüyle müthiş doğru algılayıp akıllıca yorumlar yazıyorsunuz bu siteyi her gün okumak alışkanlık oldu en çok sizin yorumlarınızı seviyorum. Eşimle boşanma konusu sık sık geçiyor konuşmalarımızda dün gece bile geçti. Artık ne olursa olsun dedi hayatı bana zehir ettin dedi bu ailesiyle ilgili meseleler yüzünden. Yani önceden olanları şikayet ettiğim için yine aynı şeyleri yaşamak istemediğimi söylediğim için. Gerçekten de boşanırsam ne olur diye ciddi ciddi düşündüğüm çok oldu. Bu evlilik sürer mi bilmiyorum ama çok yara aldığı kesin. Annesi hasta ben de ona sabrettikçe hasta olduğumu hissediyorum. İçimdeki yaşama sevincimi elimden aldı sanki evlendikten sonra..

O zaman eşine annen gelmesin söyle istemiyorum gibi değil de, canım çok rahatsızım inan seni de kırmak istemiyorum ama rahat edemiyorum. Gibi damardan gir istersen. En azından anneyle tartışırsan seni çok haksız görmeyecektir.
Tatlı dilli olmayı beceremiyorum çok yıprandı sinirlerim. Ama denicem çok sağolun belki o an sakince söylemek çok kolay değil ama sonra gerçekten işe yarıyor

Onu hiç görmeyen biri olmanıza rağmen benim de hep düşündüğüm dosdoğru tespitler yapmışsınız. Utanmanın zerresi yok, hiç bir şeyi normal değil psikologa hatta psikiyatra gitmesi lazım. İlaçla kontrol alması lazım hareketlerini gerekirse. Ama eşime göre sıkıntı yok sıkıntı bende. Ben alışmak istemiyormuşum, sevmiyormuşum, kaynanalık yapan görmemişim
Canım hayattaki en önemli kural: SEN KENDİNE DEĞER VERMEZSEN KİMSE SANA DEĞER VERMEZ! Kendi değerini kendin belirleyeceksin. Haddini bilmeyenlere de hadlerini bildireceksin kim olursa olsun karşıdaki. O sana saygı duymuyorsa senin ona hürmet etmene de gerek yok. Buna göre davranmalısın

Direk kadına söyle , ora senin evin esir değilsin !!!
Gebeyim rahat edemiyorum sen gelince , üstelik virüsten de korkuyorum de , düzenim bozuluyor sen gelince de açık açık !!
bu esaret çokfazla

Bunlar aklıma gelenler. Evet anormallik görmüyor eşim ona göre hava hoş ne yaparsa ne derse normal karşılıyor benim annem eşimi rahatsız edecek olsa ben çok mahcup olurdum o daha beni suçluyor. Birbirimizden çok soğuduk aramızda huzur kalmadı hala anlamıyor.

ben hayal bile edemiyorum kendi kayinvalidemin boyle davranislar sergiledigini,
inanilmaz, esiniz normal goruyorsa gercekten de ne denir ki.

hamileliginiz de zok ilerlemis, sizi uzmek hic istemem, ama cekilecek gibi degiller esiniz de kayinvalideniz de...

Anormal görmemesi çok normal çünkü o evde büyümüş ve o annesi. Eşinizin farkedemediği sizin bir aile olduğunuz. Bu erkeklerin çoğu böyle. Ne zaman aile olduğunu farkeder o zaman rahatlarsınız

Kv evdeyken odanıza girin, çıkmayın, yemek vs hazirlamayin ben aç değilim deyin. Eşiniz tepki göstermeye kalkarsa da açık açık soyleyin, böyle yaptığı taktirde tavrinizin bu olacağını belirtin

Eşinizde de eşinizin annesinde de algı bozukluğu var. Bu konu da bir şey yapamazsınız bence, çabalamayın.

Evliliginizin ikinci günü, evine 5 dklık uzaklıkta oturan annesi sizde kalıyor; esiniz ise bu duruma "ne yapayım evden mi kovayım" diye yaklasiyor. Evden kovmasına gerek yok. Azıcık kafası calışan bir insan annesini karsisina alip gonlunu kirmadan durumu çok güzel izah edebilir.

Fazla bir sey yazmanıza gerek yokmuş. Su ortamda birine kalmaya giden de ona gel diyen de aklından sorunu olan insandır, net. Yani yüzüne defalarca söylemişsiniz daha ne olacak ki. Allah size sabır versin. Yalnız taşınmışsınız bir kez, niye daha uzak bir yere taşınmadınız ki?

bu erkeklerin coguda kalip cumleyi ezberlemis sen kaynana gormemissin benim anam sana ne yapti kaynanalik yapmis olmak icin saciniza basiniza yapismis olmasi gerekmiyor kisisel sinirlariniza saygi duymuyor yetmezmi ya en basiti ben baskasinin evinde neresi olursa olsun rahat rahat tuvaleti kullanamam nasil rahat ediyorlar
Sorun orada zaten, başkasının evi gibi görmüyorlar ki. Oğlumun evi, benim evimdir kafası. Halbuki oğlu bekar olsaydı ve gerçekten oğlunun evi olsaydı, o eve adım atamazdı kaynanatörler

Sizin yorumlarınıza bayılıyorum vallahi. Olayı her yönüyle müthiş doğru algılayıp akıllıca yorumlar yazıyorsunuz bu siteyi her gün okumak alışkanlık oldu en çok sizin yorumlarınızı seviyorum. Eşimle boşanma konusu sık sık geçiyor konuşmalarımızda dün gece bile geçti. Artık ne olursa olsun dedi hayatı bana zehir ettin dedi bu ailesiyle ilgili meseleler yüzünden. Yani önceden olanları şikayet ettiğim için yine aynı şeyleri yaşamak istemediğimi söylediğim için. Gerçekten de boşanırsam ne olur diye ciddi ciddi düşündüğüm çok oldu. Bu evlilik sürer mi bilmiyorum ama çok yara aldığı kesin. Annesi hasta ben de ona sabrettikçe hasta olduğumu hissediyorum. İçimdeki yaşama sevincimi elimden aldı sanki evlendikten sonra..
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canım, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Bebeğin de olacakken asla boşanmanı istemem ama eşin düzelmezse de sen sinir stresten yakında hasta olacaksın. O yüzden de artık eşinle konuşup bir karar vermen lazım kendi geleceğin için. Kimse için bu hayatta alttan almaya değmiyor, kv ne saygısızlık yapmamak gerekiyor ama onun da sizin evinize evliliğinize saygı duyması lazım. Gelip yanına yatıp uzanmaya kalkması zaten normal olmadığının işareti. Ne diye gençliğini bu kadın yüzünden mutsuz geçiresin. Eşin de senin kadar çocuğunu düşünüyorsa çocuğuyla karısını rahat ettirmenin yolunu düşünür. Sana
artık olacak olan neyse olsun demiş ya aslında boşanırsak da boşanalım demeye getirmiş.Gercekten hic boşanmaya falan kalktın mı hiç önceden , o zaman engel olmaya çalıştı mı? Yani sanki sen ayrılsan eşin sesini çıkarmasa bile sen gidince annesiyle bence şimdiki kadar dipdibe durmazlar. Kadının derdi oglunun seninle ayrı bir ailesi olduğunu kabul edememe. Oğlu orda bir gun zor kalıyor sen gidince birbirine tahammül edemezler. Eğer bosanmayı doğumdan sonra düşünürüm diyorsan da hiç konusunu açma eşine artık. Doğum icin anneme gidiyorum burda evimde de rahat edemiyorum annen yüzünden de . Hatta annemi çağıracaktım sende bebeği gör hevesini al diye ama annen rahat vermez,sen iştesin akşama kadar anneni ben çekemem lohusa halimle de.Annene git bebeğin dogduktan sonra duruma bakarsın. Hatta sen gidince esin de belki seni özler değerini anlar az da olsa bir ihtimal.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum canım, güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Bebeğin de olacakken asla boşanmanı istemem ama eşin düzelmezse de sen sinir stresten yakında hasta olacaksın. O yüzden de artık eşinle konuşup bir karar vermen lazım kendi geleceğin için. Kimse için bu hayatta alttan almaya değmiyor, kv ne saygısızlık yapmamak gerekiyor ama onun da sizin evinize evliliğinize saygı duyması lazım. Gelip yanına yatıp uzanmaya kalkması zaten normal olmadığının işareti. Ne diye gençliğini bu kadın yüzünden mutsuz geçiresin. Eşin de senin kadar çocuğunu düşünüyorsa çocuğuyla karısını rahat ettirmenin yolunu düşünür. Sana
artık olacak olan neyse olsun demiş ya aslında boşanırsak da boşanalım demeye getirmiş.Gercekten hic boşanmaya falan kalktın mı hiç önceden , o zaman engel olmaya çalıştı mı? Yani sanki sen ayrılsan eşin sesini çıkarmasa bile sen gidince annesiyle bence şimdiki kadar dipdibe durmazlar. Kadının derdi oglunun seninle ayrı bir ailesi olduğunu kabul edememe. Oğlu orda bir gun zor kalıyor sen gidince birbirine tahammül edemezler. Eğer bosanmayı doğumdan sonra düşünürüm diyorsan da hiç konusunu açma eşine artık. Doğum icin anneme gidiyorum burda evimde de rahat edemiyorum annen yüzünden de . Hatta annemi çağıracaktım sende bebeği gör hevesini al diye ama annen rahat vermez,sen iştesin akşama kadar anneni ben çekemem lohusa halimle de.Annene git bebeğin dogduktan sonra duruma bakarsın. Hatta sen gidince esin de belki seni özler değerini anlar az da olsa bir ihtimal.
Öncelikle elimden gelse bir sürü kalp koyarım mesajınıza 😊♥️♥️♥️♥️o kadar düşünüp uğraşıp yazmışsınız çok teşekkür ederim. Eşim baştan beri aynı sorunları dile getirmemden çok sıkıldığı için öyle demiştir sanırım. Boşanma yanlısı değil ama çok yıprandı eski hevesi yok onun da. Benim sürekli dile getirme sebebim de eşime ne şekilde anlatırsam anlatiyim benim ne kadar rahatsız olduğumu, sıkıntı çektiğimi anlamadığı, anlamak ta istemediği için. Bu dediklerinizi aklımda tutmaya çalışıcam her biri işime yarar çünkü etkiler diye ümit ediyorum. Keşke ne o arada kalsa ne ben bu alsam. Büyük büyüklüğünü bilse şu yuvalar da huzur bulsa..

Back