• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kv le sinaniyorum

bebek mevlüdleri bizde hep öyle olur sahsen allah nasip ederse oan göre sık bi gecelik takımı alıp üstüne hos bi sabahlık saten pike takımın ve ben hazır olucam mevlüde

hatta en son bebegi alıp dua ederlerya anneside arkasında olur sabahlıgı üstünde kusagında tasır
Yok yahu artik butun anneler şık giyinip hatta hizmet bile ediyor.Dogumdan bir iki ay gecmis ne geceligi...

he
Yok yahu artik butun anneler şık giyinip hatta hizmet bile ediyor.Dogumdan bir iki ay gecmis ne geceligi...
herkezin kendi tercihi cnm ben böyle gördüm buda cokkk hosuam gidiyor neden hizmet ediyim cici anne olmusum hemde mevlutte bebegimi yanlız neden bakırakıyım yatak odamda mis gibi takılır kuzenleride yanıma alırım ki yaslı kadınlar komsular cok yanımda klamasın cocugu ellemesinler hasta falan olur

Karışma hakkını nerden buluyor, mevlüt sizin değil mi, kaç kişi isterseniz o kadar çağırırsınız. Bu arada herkes mevlüt kalabalık olur demiş, ne alakası var. Ev sahibi nasıl isterse öyle olur.
Yani mevlut benim mevlut ama onun misafirleri yuzunden ben cagiracagim insanlari cagiramitorum buna kizdim bende sigip sigmama ayri konu

Kalabalik tabiki guzel. Ama oyle davetlerde yerde oturulmasini yan oda yatak odasinda oturulmasini sevmiyorum. Zaten salon disindakilerde kurani dinleyemiyo.

Ben olsam 2 defa yapardim. Kv ayri kendi aileme ayri. Herkeste salona rahatca sigardi.

Bende benimkilere ayri yaparm diye cagirmiyim dedim kv ona laf etti iste

bence öyle yemekli degilde pilavlı yaptır klasık hem daha kolay ulur hatta daha iyi kaynanan ugrasmasın annen halan teyzen kim varsa onlar yapsın tatlıyıda spariş hazır yaparsın ayranlarıda bimden alırsın tamam

Pilav tavuk sarma tatli diye dusundum

30 kisiyle mevlut olmaz ki:)ne jadar kalabalik o jadar iyi :)

Çok merkat ettim nerenin adeti bu. Bizde bebek uyuduğu müddetçe herkesten çok koşturur anne :)
bebek mevlüdleri bizde hep öyle olur sahsen allah nasip ederse oan göre sık bi gecelik takımı alıp üstüne hos bi sabahlık saten pike takımın ve ben hazır olucam mevlüde

hatta en son bebegi alıp dua ederlerya anneside arkasında olur sabahlıgı üstünde kusagında tasır

O kadar hevesliyse hanfendi komşu ve uzak akrabalarına kendi evinde ayrıca yapsın mevlütü.sen de bebeğini alır misafir gibi gider gelirsin.benimki komşularını bile çağıramaz kusura bakmasın! evim zaten 90 m.k. eşimin halaları kuzenleri eltiler falan gelecek,benim de yakın akrabalar ve komşular o kadar.keşke olsa büyük evim de 50 kişi gelse.ama benimde max 35 kişi olacak.fazlası da millete eziyet.ne yerde oturup sıkış tıkış bi mevlüte gitmek isterim,ne de öyle misafir ağırlamak

Kizimin 40 mevludunu okutucam sordum buna sen kalabalik mi olucaksin yoksa sadece yengelermi dedim.. Cagirmak istiyrsan herkesi cagir ama bana sayi ver bende akrabalarimi ona gore cagiracagim dedm. Yok on kisi oluruz biz onu gecmez dedi ok o zaman ben bi 20 kisi cagiracagim daha fazlasida sigmaz ztn eve dedim
2 gun snr bize gel diye tutturdu gittim bende kocasi anasi var oturuyoruz mevludde ne dagiticaz fln die konusuyoruz kp kimleri cagiriyorsunuz dedi kv saydi 16 kisi. Birsey demedim. Bi yarim saat snr diger odada anasi sordu kimler geliyor diye bu sefer sayi oldu 22. Dedim ki cok olduk ya bana 10 kisi dedin "aman birsey olmaz " dedi komsu geldi kapiya onada mevludumuz var gel torunumu gor dedi bode israr ediyo ki annenide getir tek kalmasin oda ok gelirim dedi olduk 24 snr bana donup 2 komsusu var ztn bunu cagirdim digerine soylemesem olmaz 1 kisiden ne cikar onuda cagririm diyip sayiyo 25 e cikardi haliyle sinir oldum tamam ben bnm akrabalarimi cagirmayacagim soylediklerimede iptal oldu diyecegim bi annem gelsin yeter dedim. Olmaz diyo nasil sigcaz diyorum yere battaniye sereriz oturur herkes dio istemiyorum israr ediyo ki battaniye bile sersem sigmayiz yani insanlara eziyet etmenin anlami yok benim sadece teyzem ve kizlari annem ananem ablam 10 kisi benim ev 30 kisiyi bile sikisik halde alir. Simdide bna telefon acmis cagir herkesi sigdigimiz kadar sigariz diyo hayir dedim esimi arayip bni sikayet etmis bi mevlud yapicam burnumdan getirdi tadimi kacirdi demis he esim agzinin payini vermis o ayri smd size soruyorum kabahat bende mi bnm salon 22 m2 salon m2 ye 2 insani asiyoruz yahu..
Bence onun evinde yap Mevlüt'ü sende tüm akrabalarını çağır dediğimi yap evin küçük senin evinde yapıcam de oda bundan sonra haddini bilsin

Kv kendi evinde yapsın ikramları da hazırlasın madem kalabalık dıdının dıdısını cagırıyor.

Bence onun evinde yap Mevlüt'ü sende tüm akrabalarını çağır dediğimi yap evin küçük senin evinde yapıcam de oda bundan sonra haddini bilsin
Aklima geldi gelmedi degil ama onun evide benimki kadar hatta belki daha kucuk

O kadar hevesliyse hanfendi komşu ve uzak akrabalarına kendi evinde ayrıca yapsın mevlütü.sen de bebeğini alır misafir gibi gider gelirsin.benimki komşularını bile çağıramaz kusura bakmasın! evim zaten 90 m.k. eşimin halaları kuzenleri eltiler falan gelecek,benim de yakın akrabalar ve komşular o kadar.keşke olsa büyük evim de 50 kişi gelse.ama benimde max 35 kişi olacak.fazlası da millete eziyet.ne yerde oturup sıkış tıkış bi mevlüte gitmek isterim,ne de öyle misafir ağırlamak
Iste bende senin gbi dusundum insanlar ayip olmasin diye gelecek geldiklerine pisman olmasinlar dedim ama buradaki yorumlardan gordum ki herkesin mevludu sikis tikis oluyormus kimse yadirgamaz yani bu durumu dediler yinede kararsizim sanirim iki ayri mevlut yapacagim

Benim zamanında erkek kardeşimin mevlidide çok kalabalık oldu.Bizim evimizde öyle büyük değil yani.İnsanlar yerlerdede oturdu ki zaten her çağırılanda gelmedi.Ek olarak yemek filan için sofralaaaar kurulmadığından herkesin eline veriyosun pilavı ayranı tatlıyı oluyo o bile çok yormuyo yani inanın.Gerçekten düşündüğüne değmez hem sen bırak millet hizmet etsin birbirine ,çocuk senin olduğundan sen eşittir premsessss :D

aman cnm emin ol biizm kadınlarımız eski kadınlar özellikle alıyopazardan 5 10 liralık bisey getiriyo ben onu pamuk gibi yeni dogmus cocuga giydirmem gelirken 10 lira para getirse daha iyi yada muz alsa süt alsa valla bin kat daha iyi

Dogru diyrsun komsular genelde uyduruk seyleri topluyo geliyo :)

Back