• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Yürüme mesafesinde kalma mi olurmuş hem ilk başlarda cüzdanınızı bile.karistirmadina neden izin verdiniz ki siz ilk.baska çok alanınıza girmesine izin vermişsiniz gelse de o yokmuş gibi davranın ona hizmet etmeyin laf sokun gerekirse eşiniz olmadığı bir anda tek başınıza kaldığınızda zırt pırt evinize gelmemesini istemediğinizi direkt söyleyin cunku böyleleri anlamaz hatta direkt söylesen de anlamaz yaa ama söyleyin yok artık ben olsam kovardım ciddi söylüyorum. Yatak odama girmesine dolap kapağını açmasına bile izin vermezdim

Merhaba hanımlar.. Bu kaçıncı kv konum bilmiyorum. Belki bakış açımı değiştirecek, belki de benim aklıma gelmeyen cümleleri buraya yazıp bana yardımcı olacak biri çıkar ümidiyle yazıyorum. Eşin bugün annesiyle konuştu, annesi bize gelmek istediğini söyledi. Eşim de gel dedi.annesi şimdi 2 kaynım ve kp ile birlikte bize 5 dakikalık filan yürüme mesafesinde oturuyor. Kaynımın biri çok huysuz annesine çok laf söylüyor aslında kısmen de haklı kv insanı çıldıracak duruma getiren, çileden çıkaran biri. Hayatımda hiç görmediğim cinsten zor bi insan. 1dakika bile susmaz, sessiz geçen bir anı bile yok neredeyse. O kadar bommmmboş saçma sapan konuşuyor ki duymazlıktan da gelsem gülüp geçiyim de desem bi süre sonra kafam kaldırmıyor. Tanımadığım bir sürü insanı anlatır o hamileymiş, bu nişanlanmış, şunun amcası ölmüş. Kim onla konuşsa her cümlesini anlatır. Evimin her yerini çekmecelerimi dolaplarımı kurcalar yiyecek, giyecek, deterjan, eşya ne varsa ister. Bi ara çantama cüzdanıma kadar kurcalıyordu. Başta ses çıkarmadım ne diyeceğimi bilemedim. Zamanla rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım ama yine de yeterince pat pat söyleyemiyorum o yapmaya utanmıyor ben söylemeye utanıyorum. Bizde kalmaya bayılıyordu evlendiğimizin 3.günü kalmaya başladı evi var yatağı var hiç bir sebep yok çok üzülmüştüm eşimle hiç yalnız kalamadık diye çok ağlamıştım. Eşime söyledim ilk günlerimiz kalmasın diye. Napiyim annemi evden mi atiyim dedi. Annesi hayatımda gördüğüm en çok soru soran insan. Her şeyi ama her şeyi sorar ne olduğunu bildiği şeyleri bile elli kez sorar insanı bıktırır.hayatta 1 bardak bile kaldırmaz yemek iş her şeyi benden bekler kabul etseydim çorabını pijamasını bana giydirecekti.kendisi kaynana yüzü görmemiş bu yaşa kadar annesiyle yaşamış. En son ev taşıdığımız zaman bana sormadan yatılı geldi. Ona da eşime de bağırdım yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor dedim ikisine de. Sonra eşime defaaaalarca söyledim annen çok konuşuyor kafam kaldırmıyor, huzursuz oluyorum aramıza yansıyor biz kötü oluyoruz kalmasın dedim. Şimdi hamileyim isteyerek olmadı o da. çok zor geçiyor kendime yetemiyorum. Sürekli gelip kalma mevzusunu açıyor annesi. Eşim virüs var gelme dedi daha önce. Bugün de kaynım la kavga etmişler kaynım onlara git demiş eşim de gel dedi. O gelince her an sıkıntıdan patlayacak gibi hissediyorum. Eşime de annesine de daha ne diyebilirim ki birlikte kalmak istemediğimi anlatmak için?
Git odana kapını kitle ana oğul otursunlar corona yı bir gün başım agrıyor birgün buram agrıyor öyle geçir.

Merhaba hanımlar.. Bu kaçıncı kv konum bilmiyorum. Belki bakış açımı değiştirecek, belki de benim aklıma gelmeyen cümleleri buraya yazıp bana yardımcı olacak biri çıkar ümidiyle yazıyorum. Eşin bugün annesiyle konuştu, annesi bize gelmek istediğini söyledi. Eşim de gel dedi.annesi şimdi 2 kaynım ve kp ile birlikte bize 5 dakikalık filan yürüme mesafesinde oturuyor. Kaynımın biri çok huysuz annesine çok laf söylüyor aslında kısmen de haklı kv insanı çıldıracak duruma getiren, çileden çıkaran biri. Hayatımda hiç görmediğim cinsten zor bi insan. 1dakika bile susmaz, sessiz geçen bir anı bile yok neredeyse. O kadar bommmmboş saçma sapan konuşuyor ki duymazlıktan da gelsem gülüp geçiyim de desem bi süre sonra kafam kaldırmıyor. Tanımadığım bir sürü insanı anlatır o hamileymiş, bu nişanlanmış, şunun amcası ölmüş. Kim onla konuşsa her cümlesini anlatır. Evimin her yerini çekmecelerimi dolaplarımı kurcalar yiyecek, giyecek, deterjan, eşya ne varsa ister. Bi ara çantama cüzdanıma kadar kurcalıyordu. Başta ses çıkarmadım ne diyeceğimi bilemedim. Zamanla rahatsız olduğum şeyleri söylemeye başladım ama yine de yeterince pat pat söyleyemiyorum o yapmaya utanmıyor ben söylemeye utanıyorum. Bizde kalmaya bayılıyordu evlendiğimizin 3.günü kalmaya başladı evi var yatağı var hiç bir sebep yok çok üzülmüştüm eşimle hiç yalnız kalamadık diye çok ağlamıştım. Eşime söyledim ilk günlerimiz kalmasın diye. Napiyim annemi evden mi atiyim dedi. Annesi hayatımda gördüğüm en çok soru soran insan. Her şeyi ama her şeyi sorar ne olduğunu bildiği şeyleri bile elli kez sorar insanı bıktırır.hayatta 1 bardak bile kaldırmaz yemek iş her şeyi benden bekler kabul etseydim çorabını pijamasını bana giydirecekti.kendisi kaynana yüzü görmemiş bu yaşa kadar annesiyle yaşamış. En son ev taşıdığımız zaman bana sormadan yatılı geldi. Ona da eşime de bağırdım yatılı istemiyorum huzurum bozuluyor dedim ikisine de. Sonra eşime defaaaalarca söyledim annen çok konuşuyor kafam kaldırmıyor, huzursuz oluyorum aramıza yansıyor biz kötü oluyoruz kalmasın dedim. Şimdi hamileyim isteyerek olmadı o da. çok zor geçiyor kendime yetemiyorum. Sürekli gelip kalma mevzusunu açıyor annesi. Eşim virüs var gelme dedi daha önce. Bugün de kaynım la kavga etmişler kaynım onlara git demiş eşim de gel dedi. O gelince her an sıkıntıdan patlayacak gibi hissediyorum. Eşime de annesine de daha ne diyebilirim ki birlikte kalmak istemediğimi anlatmak için?
Eşin gitsin annesiyle kalsın. Sende evde kafanı dinle.

Ay bir de hizmet bekliyormus yok artik. Yapma yemek falan.

Yapamıyorum de. Kendine tost, yulaf, muz falan ayarla ye bir kac gun bir sey olmaz. Ya yemegini yapsin ya da ceksin gitsin

Ben sizi anlıyorum
En zor insan laftan anlamayan arsiz kaynana
Surat asarsin anlamaz gitmezsin anlamaz
Enzoru cahile laf anlatmak

Hiiccc k.valide söyle böyle diye anlatmaniza gerek yok. Isterse dünyanın en iyisi olsun insan aynı şehirde yaşadığı, evine rahatca donebildigi bir yere kalmaya gelmemeli. Anlamıyorum ki bunlar hiç mi sevmiyorlar evlerini, yaşamlarını. Yazık.

kk hanımefendilerinin bütün mesajlarını okudum. odanıza geçip yatmanız konusuna katılmıyorum. çünkü çok saygıdeğer kv’niz o hareketin taşıdığı anlamı anlayamaz. eşinizi çok kıymetli anasına gönderin bence. ya da kaynınızla tartıştığında kaynınız gelsin. en azından kafa dengi olur. oyun oynayıp eğlenirsiniz. ve annenizi çağırmanız konusuna sonuna kadar katılıyorum. onların anladığı dilden ancak öyle konuşabilirsiniz. bir gelsin bakalım anneniz 1 ay. kayınvalidenizin tepkisi ne oluyor :KK53:

Benim kaynanamla evler karşılıklı nerdeyse Bir sokak var arada. O halde bile kayınpeder gececi bir işe girdiğinde eşim hep Anne akşamları evde yalnız kalma babam yokken gel bizde kal derdi. Sizinkini okuyunca halime şükrettim. Çünkü benim kaynanam kalsa bile sabah 7 gibi kalkar evine giderdi. Alışçaz gececi olmasına hep sizde kalamam ya derdi oğluna. Sizinki bayağı düşüncesizmiş

Hay Allah ya işiniz çook zor diyecek pek bişey de yok.Gerekeni söylemişsiniz zaten..Benim merak ettiğim tanışma nişanlılık döneminde falan da böyle miydi bu kadın?

Neye uğradığımı şaşırıyordum kv nin davranışları karşısında ilk zamanlar nasıl davranacağımı kestiremiyordum, acemi gibiydim. nişanlılıkta hiç görüşme tanıma şansım olmadı çünkü ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Bilsem evlenmezdim bin pişman oldum zaten..
Üzüldüm hamilesin bir de. Kocana resti çek bence çözüm bulsun bu duruma.

Onu da yaptım en son kaldığı gün odadan çıkmadım. Kahvaltı hazırlanacaktı hep hazırladım normalde ama artık çıldırdım. Bekledi bekledi eşim hazırladı beni çağırdı. Siz yiyin rahatsızım dedim gitmedim. Kv biraz durdu evine giderken seslendi. Ben de gitmeden ne varsa söyliyim dedim artık yatılı istemediğimi, çok düşüncesiz olduklarını söyledim. Hamileydim tek başıma evi temizleyip yerleştirmeye çalışıyordum. Elini asla bir işe atmaz. Yerde halı yoktu daha çıkıp gelmişti.ben senden iş istemiyorum ki benim sana zorluğum yok ki filan dedi ben kalmanı istemiyorum deyince. Hala da istiyor yani sürekli gelmeyi ne desem bilemedim artık
Yüzsüzlük diz boyu. Kapıyı açmamanız lazım ancak kapıda kalıp geri dönsün başka türlü olmaz.

Hay Allah ya işiniz çook zor diyecek pek bişey de yok.Gerekeni söylemişsiniz zaten..Benim merak ettiğim tanışma nişanlılık döneminde falan da böyle miydi bu kadın?
Tanışma 5 ay gibi kısa bi süreydi sadece telefondan konuştuk yüz yüze görüşme şansımız olmadı başka şehirlerdeydik. Bilsem evlenmezdim daha önce görüştüğüm birinin annesi çok fena çıktı annesi farklı şehirde biz oğluyla İzmir de yaşayacaktık ona rağmen buz gibi soğudum oğlundan da annesinden de hemen bırakmıştım. Bu sefer bilemedim düğünden önce

Yürüme mesafesinde kalma mi olurmuş hem ilk başlarda cüzdanınızı bile.karistirmadina neden izin verdiniz ki siz ilk.baska çok alanınıza girmesine izin vermişsiniz gelse de o yokmuş gibi davranın ona hizmet etmeyin laf sokun gerekirse eşiniz olmadığı bir anda tek başınıza kaldığınızda zırt pırt evinize gelmemesini istemediğinizi direkt söyleyin cunku böyleleri anlamaz hatta direkt söylesen de anlamaz yaa ama söyleyin yok artık ben olsam kovardım ciddi söylüyorum. Yatak odama girmesine dolap kapağını açmasına bile izin vermezdim
Başta bi şok geçiriyordum hareketleri karşısında. Her şeyi bi tuhaftır kendini deliye vurup aşırı rahat davranıyodu. Zamanla söylemeye başladım ama gene de kendimi kasıyorum rahat rahat söyleyemiyorum her şeyi. Zaten bi laf var ya deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş onunki de o misal hangi birini nasıl söyliyim asla da kendine toz kondurmaz, beni rahatsız ettiği umrunda olmaz

Eşin gitsin annesiyle kalsın. Sende evde kafanı dinle.
Çok isterdim gitsin birbirlerine doysunlar.çünkü kaynanam gün içinde defalarca arar her gün çağırıyor yasak günlerde de ekmek almaya diye gel diyor. bekarken eve 2 gün gelmese aramazmış neredesin diye. Evlendirince ayrılmak zor gelmiş. Senenin 6 ayı köyde yıllardır. O da gidince orda rahat edemiyor çabuk dönüyor ben diyorum kal istediğin kadar diye o geliyor insanın evi gibisi yok diyor

Başta bi şok geçiriyordum hareketleri karşısında. Her şeyi bi tuhaftır kendini deliye vurup aşırı rahat davranıyodu. Zamanla söylemeye başladım ama gene de kendimi kasıyorum rahat rahat söyleyemiyorum her şeyi. Zaten bi laf var ya deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş onunki de o misal hangi birini nasıl söyliyim asla da kendine toz kondurmaz, beni rahatsız ettiği umrunda olmaz
Aslında kolay kolay söylemem ama sizin durumunuzda yapılacak tek şey kavga cıkarmak gibi görünüyor. Zaten kv niz de karşınızda susacak biri değil ağzına geleni sayar. Sonra ohh gelsin küslük. Senin annen bana bunları bunları söyledi hiç unutamıyorum diye diye bi 10 15 yıl idare edersiniz.. 😁 Barışmak için adım atacak.gibi olursa ki hiç sanmıyorum yeni bi kavga konusu bulun. Kusura bakmasın valla kendi kaşınmış ömür boyu çekilmez

Yüzde yüz katılıyorum. 3.günde gelmesine izin vermeseydiniz şuan böyle olmazdı. İstemediğinizi hissettirin soguk davranın, odanıza çekilin, başka bişey aklıma gelmiyor. Midem bulanıyor diyip yemek falanda yapmayın bakalım napıcaklar.
Keşke ilk evlendiğimde de bu siteye üye olsaydım. Kendim düşünemedim başta kv ile konuşmayı. Eşime dedim kalmasın yalnız geçirelim daha sana alışamadım yeni bi ev, başka bi şehir, evlilik bunlara alışmam lazım böyle evlilik hayal etmedim dedim. Eşimin umurunda olmadı. Şimdi de bana hayatı zehir ettin diyor ailesinin sıkıntılarını dile getirdiğim için

Aslında kolay kolay söylemem ama sizin durumunuzda yapılacak tek şey kavga cıkarmak gibi görünüyor. Zaten kv niz de karşınızda susacak biri değil ağzına geleni sayar. Sonra ohh gelsin küslük. Senin annen bana bunları bunları söyledi hiç unutamıyorum diye diye bi 10 15 yıl idare edersiniz.. 😁 Barışmak için adım atacak.gibi olursa ki hiç sanmıyorum yeni bi kavga konusu bulun. Kusura bakmasın valla kendi kaşınmış ömür boyu çekilmez
O kadar yüzsüz ki ben ne dersem diyim alınır içinden unutmaz ama gene gelir gene çağırır hiç bi şey olmamış gibi konuşur. Onların huyu böyle ailecek

Keşke ilk evlendiğimde de bu siteye üye olsaydım. Kendim düşünemedim başta kv ile konuşmayı. Eşime dedim kalmasın yalnız geçirelim daha sana alışamadım yeni bi ev, başka bi şehir, evlilik bunlara alışmam lazım böyle evlilik hayal etmedim dedim. Eşimin umurunda olmadı. Şimdi de bana hayatı zehir ettin diyor ailesinin sıkıntılarını dile getirdiğim için
Ne demek eşimin umurunda olmadı onun olmuyorsa senin hiç olmasın kavga çıkar, alttan alma.ben olsam böyle yapardım. Keyfi bi şekilde kalmak nedir ya. 3.günden gelen kadın zaten cok fenadır hani bence cahillikten degil fenalıktır bu. Ezdirme kendini. Yemek falan yapma muhatap olma.

Back