• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv nin yatılı kalmasını istemediğimi defalarca söyledim eşime daha nasıl anlatabilirim sizce

Mesajın içeriğini okumadan önce ne var canım anası kalıversin 2 gün diyecektim. Amma velakin sandım ki uzakta yaşıyor..

2 dkkalık mesafe için annesinin sizde kalması çok saçma.Neymiş oğluyla kavga etmiş,sizde kalacakmış.Çok ilerde eşiyle de küserse temelli sizde kalmak isteyebilir,alıştırmayın.

Eşinize açık açık kalmasın demişsiniz ama anlamamış.O yüzden nasıl anlar bilemedim.Siz de kendi annenizi çağırın,sizde kalsın bir müddet.Eşiniz rahatsız olunca belki sizin de rahatsızlığınızı anlar.Pek ümidim yok ama.Bu da olmazsa cinnet getirceksiniz.Kocanız insan gibi söylemekten anlamıyor belli ki.

Bisey deme esın tam bir looser.
Hasta ol. Yat oraya ve agrın varmıs gıbı davran hatta agla.
Onu da yaptım en son kaldığı gün odadan çıkmadım. Kahvaltı hazırlanacaktı hep hazırladım normalde ama artık çıldırdım. Bekledi bekledi eşim hazırladı beni çağırdı. Siz yiyin rahatsızım dedim gitmedim. Kv biraz durdu evine giderken seslendi. Ben de gitmeden ne varsa söyliyim dedim artık yatılı istemediğimi, çok düşüncesiz olduklarını söyledim. Hamileydim tek başıma evi temizleyip yerleştirmeye çalışıyordum. Elini asla bir işe atmaz. Yerde halı yoktu daha çıkıp gelmişti.ben senden iş istemiyorum ki benim sana zorluğum yok ki filan dedi ben kalmanı istemiyorum deyince. Hala da istiyor yani sürekli gelmeyi ne desem bilemedim artık

Eşinizi annesinin evine gönderin cümbür cemaat kalsınlar. Siz de kafanızı dinleyin.
Gönderdim geçenlerde evin işi bitmiyor sen git ben yemek yapmak, kurmak, toplayıp temizlemek yerine olan işleri yapiyim kal dedim. Eşimin kaba saba hareketlerinden de bıkmıştım. Bir gün kaldı nefes aldım keyifli geçti benim için o gün. Ertesi gün geldi insanın evi gibisi yok orda her kafadan bi ses çıkıyor çok ses var dedi

Onu da yaptım en son kaldığı gün odadan çıkmadım. Kahvaltı hazırlanacaktı hep hazırladım normalde ama artık çıldırdım. Bekledi bekledi eşim hazırladı beni çağırdı. Siz yiyin rahatsızım dedim gitmedim. Kv biraz durdu evine giderken seslendi. Ben de gitmeden ne varsa söyliyim dedim artık yatılı istemediğimi, çok düşüncesiz olduklarını söyledim. Hamileydim tek başıma evi temizleyip yerleştirmeye çalışıyordum. Elini asla bir işe atmaz. Yerde halı yoktu daha çıkıp gelmişti.ben senden iş istemiyorum ki benim sana zorluğum yok ki filan dedi ben kalmanı istemiyorum deyince. Hala da istiyor yani sürekli gelmeyi ne desem bilemedim artık
Oha ya, Yuzune soyledın ona ragmen mı geliyor gene kalmaya?
Bebegın dogunca ne yapacaksın sen ya inan suan uzuldum 😥
Bu seferde agrın varmıs gıbı davran, yat agla falan. Kocan da o da korkar belki bebege bisey olmasın sana bisey olmasın diye akıllanırlar belki.
Geriye bısey kalmamıs cunku.

Mesajın içeriğini okumadan önce ne var canım anası kalıversin 2 gün diyecektim. Amma velakin sandım ki uzakta yaşıyor..

2 dkkalık mesafe için annesinin sizde kalması çok saçma.Neymiş oğluyla kavga etmiş,sizde kalacakmış.Çok ilerde eşiyle de küserse temelli sizde kalmak isteyebilir,alıştırmayın.

Eşinize açık açık kalmasın demişsiniz ama anlamamış.O yüzden nasıl anlar bilemedim.Siz de kendi annenizi çağırın,sizde kalsın bir müddet.Eşiniz rahatsız olunca belki sizin de rahatsızlığınızı anlar.Pek ümidim yok ama.Bu da olmazsa cinnet getirceksiniz.Kocanız insan gibi söylemekten anlamıyor belli ki.
Annem İzmir'de yaşıyor malesef.burda olsa bile en ufak rahatsızlık vermez eşime hiç kalmaz kimsenin evine. Ah annecim ah ben düşünüyorum ilk evlendiği günden beri kimler için seni bırakıp gelmişim İstanbul a

Virus var virus ne kalmasi ustelik 5 dk.mesafede oturup da kalma mi olurmus.
Esiniz madem ki laftan anlamiyor otursun anasi ile niye evlenmis.

Annem İzmir'de yaşıyor malesef.burda olsa bile en ufak rahatsızlık vermez eşime hiç kalmaz kimsenin evine. Ah annecim ah ben düşünüyorum ilk evlendiği günden beri kimler için seni bırakıp gelmişim İstanbul a
Tamam işte daha iyi.Annenizin sizde kalması için daha mantıklı sebep var.Salgından sonra çağırın kalsın 1 ay.Eşinize de söyleyin,senin annen 2 dk mesafedeki evinden bana kalmaya geliyorsa benim annem de gelip kalacak bizde bundan böyle die.Uzaktan da geleceği için daha uzun kalacak diyin..Annenize durumu izah edin,sizin hatırınız için kalsın bir müddet. Sizin bişiler yapmanız lazım.Çünkü kalma die yüzüne yüzüne söylemenize rağmen ne eşinizde ne de kaynananızda utanma yok,laf anlamıolar.Çirkefle çirkef olcan derler ya.Biraz da siz rahatsızlık yaratın beyfendiye.

Yanında oturma surat as onu geldiğine pişman et
Dedikodu yapınca başkalarının hayatı bizi ilgilendirmez dedikodu yapmak günah boşver de
Evlerimiz çok yakın değilmi kalmak için falan diye alttan alttan laf söyle
Mesela doğum olunca kalma planı yapıyosa şimdiden kalmana gerek yok evler yakın zatın gidip gelirsin daha iyi olur gibi
Ayrıca annem gelecek bizde kalacak doğumda de annen gelebilirse tabi iki kişi çok kalabalık olur de belli et istemediğini
Hizmette etme başım ağrıyo bilim ağrıyo diye yerinden kıpırdama hatta iyice abartıyorum
Git başka bi odaya kafa dinlicem çokzhastayım de

Ozel esyalarini kaldir ,sevdigin yiyecekleri depola, ağrım var de yatak odandan cikma ,otursun anasiyla beraber,yatak odana gelenide cik cabuk virus var ugramsm seninle ,cik disari de kov ....
Istedigi kadar kaldin boyle ,yemek yapsin oglunuda kendini de beslesin

Gönderdim geçenlerde evin işi bitmiyor sen git ben yemek yapmak, kurmak, toplayıp temizlemek yerine olan işleri yapiyim kal dedim. Eşimin kaba saba hareketlerinden de bıkmıştım. Bir gün kaldı nefes aldım keyifli geçti benim için o gün. Ertesi gün geldi insanın evi gibisi yok orda her kafadan bi ses çıkıyor çok ses var dedi
O zaman bi cinnet geçirin olsun bitsin .

Yüzüne madem yatılı misafir istemiyorum diyebiliyorsun geldiğinde de sürekli bunu de. Odadan çıkma surat as eşini de odandan postala belki anlarlar.

Ay okurken gözlerim devrildi...
Valla var böyle insanlar.
Doğumunu düşünemiyorum valla bu stresle sütünü etkilersin.
Ya yakacaksin gemileri ya da bı devran sürüp gidecek.
Eşiniz çok uyanık yanlız anneme gelmemi diyeyim deyip, işin içinden hiç de zekice olmadan sıyrılmaya çalışan iki tarafıda idare edemeyen koca.

Valla benim kv yok ama görümcemle gemilere yakarak kendimi sıyırdım. Ki kocam benim arkamda ve laf söylemeyen bı adam olduğu halde kadın laftan anlamıyordu.

Şunu unutma sakın sende bir anne ve babanın evladisin dünyaya bir kere geliyorsun ve kimsenin strese sokmasına izin verme.
Stresten insan hastalık sahibi oluyor genç yaşta.

Yüzüne karşı kalmanı istemiyorum demişsiniz, kadın hala geliyor. Vay be yüzsüzlükte nirvana...
Yahu şu coronanın ciddiyetini anlamamış insanları gördükçe tepemin tası atıyor. Bence bir çıldırın, gelip size hastalık bulaştırma ihtimali var ve hamileler risk grubunda oluyor. Eşiniz de fazla etkisiz eleman, çok sinir bozucu. Verin eline çantasını, gitsin anasıyla kalsın madem çok istiyorsa.

cevap vermeyin.. soru dahi sorsa cevap vermeyin kadina.. dinlemeyin yorumlarini telefon alin kitap alin elinize.. kafaniza gore yatin kalkin o yokmus gibi.. ne demek 3. gun kalmak orada buyuk kavga cikarsaydiniz bunlar gelmezdi basiniza..
Yüzde yüz katılıyorum. 3.günde gelmesine izin vermeseydiniz şuan böyle olmazdı. İstemediğinizi hissettirin soguk davranın, odanıza çekilin, başka bişey aklıma gelmiyor. Midem bulanıyor diyip yemek falanda yapmayın bakalım napıcaklar.

Ay okurken sinirlendim
Al birkaç kitap laptop meyve falan kapan odana çıkma ne halleri varsa görsünler
Eşin tam bi hanzo k.bakma
Yok ne kusuru zamanında demişliğim var içinize gelen insana hanzo gibi davrandınız diye

Yüzde yüz katılıyorum. 3.günde gelmesine izin vermeseydiniz şuan böyle olmazdı. İstemediğinizi hissettirin soguk davranın, odanıza çekilin, başka bişey aklıma gelmiyor. Midem bulanıyor diyip yemek falanda yapmayın bakalım napıcaklar.
Neye uğradığımı şaşırıyordum kv nin davranışları karşısında ilk zamanlar nasıl davranacağımı kestiremiyordum, acemi gibiydim. nişanlılıkta hiç görüşme tanıma şansım olmadı çünkü ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Bilsem evlenmezdim bin pişman oldum zaten..

Yapmanız gerekeni yapmışsınız... Ne denir ki bundan sonra. En iyisi herkesin dediği gibi odana kapanmak, hastayım demek. Sevmediğim bir insanla her dakika burun buruna olmayı ben de sevmiyorum, bi de hizmet bekleyen bi insanla. Bir gün kaldı diyelim, diğer gün eşiniz barıştırsın evdekilerle. Anne sizi böyle küskün görmeye dayanamıyorum, hadi evine babam üzülmesin desin.

Tam biraz önce bu konuyla ilgili bir sey geciyordum aklimdan. Biz yaslaninca cocuklarimizla gelinlerimizde bizi istemez mi acaba diye. Sizin kaynananizin gercekten düsman basinaymis gerci.

Back