- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Eşinizi annesinin evine gönderin cümbür cemaat kalsınlar. Siz de kafanızı dinleyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da yaptım en son kaldığı gün odadan çıkmadım. Kahvaltı hazırlanacaktı hep hazırladım normalde ama artık çıldırdım. Bekledi bekledi eşim hazırladı beni çağırdı. Siz yiyin rahatsızım dedim gitmedim. Kv biraz durdu evine giderken seslendi. Ben de gitmeden ne varsa söyliyim dedim artık yatılı istemediğimi, çok düşüncesiz olduklarını söyledim. Hamileydim tek başıma evi temizleyip yerleştirmeye çalışıyordum. Elini asla bir işe atmaz. Yerde halı yoktu daha çıkıp gelmişti.ben senden iş istemiyorum ki benim sana zorluğum yok ki filan dedi ben kalmanı istemiyorum deyince. Hala da istiyor yani sürekli gelmeyi ne desem bilemedim artıkBisey deme esın tam bir looser.
Hasta ol. Yat oraya ve agrın varmıs gıbı davran hatta agla.
Gönderdim geçenlerde evin işi bitmiyor sen git ben yemek yapmak, kurmak, toplayıp temizlemek yerine olan işleri yapiyim kal dedim. Eşimin kaba saba hareketlerinden de bıkmıştım. Bir gün kaldı nefes aldım keyifli geçti benim için o gün. Ertesi gün geldi insanın evi gibisi yok orda her kafadan bi ses çıkıyor çok ses var dediEşinizi annesinin evine gönderin cümbür cemaat kalsınlar. Siz de kafanızı dinleyin.
Oha ya, Yuzune soyledın ona ragmen mı geliyor gene kalmaya?Onu da yaptım en son kaldığı gün odadan çıkmadım. Kahvaltı hazırlanacaktı hep hazırladım normalde ama artık çıldırdım. Bekledi bekledi eşim hazırladı beni çağırdı. Siz yiyin rahatsızım dedim gitmedim. Kv biraz durdu evine giderken seslendi. Ben de gitmeden ne varsa söyliyim dedim artık yatılı istemediğimi, çok düşüncesiz olduklarını söyledim. Hamileydim tek başıma evi temizleyip yerleştirmeye çalışıyordum. Elini asla bir işe atmaz. Yerde halı yoktu daha çıkıp gelmişti.ben senden iş istemiyorum ki benim sana zorluğum yok ki filan dedi ben kalmanı istemiyorum deyince. Hala da istiyor yani sürekli gelmeyi ne desem bilemedim artık
Annem İzmir'de yaşıyor malesef.burda olsa bile en ufak rahatsızlık vermez eşime hiç kalmaz kimsenin evine. Ah annecim ah ben düşünüyorum ilk evlendiği günden beri kimler için seni bırakıp gelmişim İstanbul aMesajın içeriğini okumadan önce ne var canım anası kalıversin 2 gün diyecektim. Amma velakin sandım ki uzakta yaşıyor..
2 dkkalık mesafe için annesinin sizde kalması çok saçma.Neymiş oğluyla kavga etmiş,sizde kalacakmış.Çok ilerde eşiyle de küserse temelli sizde kalmak isteyebilir,alıştırmayın.
Eşinize açık açık kalmasın demişsiniz ama anlamamış.O yüzden nasıl anlar bilemedim.Siz de kendi annenizi çağırın,sizde kalsın bir müddet.Eşiniz rahatsız olunca belki sizin de rahatsızlığınızı anlar.Pek ümidim yok ama.Bu da olmazsa cinnet getirceksiniz.Kocanız insan gibi söylemekten anlamıyor belli ki.
Tamam işte daha iyi.Annenizin sizde kalması için daha mantıklı sebep var.Salgından sonra çağırın kalsın 1 ay.Eşinize de söyleyin,senin annen 2 dk mesafedeki evinden bana kalmaya geliyorsa benim annem de gelip kalacak bizde bundan böyle die.Uzaktan da geleceği için daha uzun kalacak diyin..Annenize durumu izah edin,sizin hatırınız için kalsın bir müddet. Sizin bişiler yapmanız lazım.Çünkü kalma die yüzüne yüzüne söylemenize rağmen ne eşinizde ne de kaynananızda utanma yok,laf anlamıolar.Çirkefle çirkef olcan derler ya.Biraz da siz rahatsızlık yaratın beyfendiye.Annem İzmir'de yaşıyor malesef.burda olsa bile en ufak rahatsızlık vermez eşime hiç kalmaz kimsenin evine. Ah annecim ah ben düşünüyorum ilk evlendiği günden beri kimler için seni bırakıp gelmişim İstanbul a
O zaman bi cinnet geçirin olsun bitsin .Gönderdim geçenlerde evin işi bitmiyor sen git ben yemek yapmak, kurmak, toplayıp temizlemek yerine olan işleri yapiyim kal dedim. Eşimin kaba saba hareketlerinden de bıkmıştım. Bir gün kaldı nefes aldım keyifli geçti benim için o gün. Ertesi gün geldi insanın evi gibisi yok orda her kafadan bi ses çıkıyor çok ses var dedi
Yüzde yüz katılıyorum. 3.günde gelmesine izin vermeseydiniz şuan böyle olmazdı. İstemediğinizi hissettirin soguk davranın, odanıza çekilin, başka bişey aklıma gelmiyor. Midem bulanıyor diyip yemek falanda yapmayın bakalım napıcaklar.cevap vermeyin.. soru dahi sorsa cevap vermeyin kadina.. dinlemeyin yorumlarini telefon alin kitap alin elinize.. kafaniza gore yatin kalkin o yokmus gibi.. ne demek 3. gun kalmak orada buyuk kavga cikarsaydiniz bunlar gelmezdi basiniza..
Yok ne kusuru zamanında demişliğim var içinize gelen insana hanzo gibi davrandınız diyeAy okurken sinirlendim
Al birkaç kitap laptop meyve falan kapan odana çıkma ne halleri varsa görsünler
Eşin tam bi hanzo k.bakma
Neye uğradığımı şaşırıyordum kv nin davranışları karşısında ilk zamanlar nasıl davranacağımı kestiremiyordum, acemi gibiydim. nişanlılıkta hiç görüşme tanıma şansım olmadı çünkü ayrı şehirlerde yaşıyorduk. Bilsem evlenmezdim bin pişman oldum zaten..Yüzde yüz katılıyorum. 3.günde gelmesine izin vermeseydiniz şuan böyle olmazdı. İstemediğinizi hissettirin soguk davranın, odanıza çekilin, başka bişey aklıma gelmiyor. Midem bulanıyor diyip yemek falanda yapmayın bakalım napıcaklar.