Gunaydin kizlar
Bayrama az kaldi ve biz esimle anlasamadik. Gecen bayram babasi evlerinde, annesi iki saatlik uzakta oturan ablasinin yanina gitti. Annesidir dedim gidelim dedim benim ailemede artik aksama dogru gittik. Kendi ailemde iki saat uzakta. Esim icin gittim herseye ragmen. Cunku ondan bi hafta once kaynim beni dovmeye kalkti ustume yurudu gebertirim falan dedi. Kayinbbaam ve kaynanam oturup izledi. Ve arkamdan dedikeri fitneci yalanci ve olmayan seyleri olmus gibi anlattikarini duydum. Kim soyledi, babam. Cunku babam cok sinirlendi son damlaydi kaynimi arayip hesap sorarken kaynim ise beni yerden yere vurmus kiziniz soyle boyle diye sikayetlenmis ki babam beni onlara emanet etti. Onlar dediklerim ailesine cunku onlar var her lafin arkasinda.
Esim ise kaynimla hala kanki takilir bu benim agrima gider ama herneyse. Esim ailem hakli kendince falan dedigi icin ne yaptiysam yaranamadim ve dedimki bu bayram giderim ama bi saat kalirim fazla degil. Zaten kizlar her bi araya gelince ya dislanirim yada laf atarlar. Saatlerce kalip napiyim gecen bayram annesinin dengesizligi yuzunxen aileme gec gittim zaten. Neyse dedim iste yada beni aileme birakirsin sen gidersn nekadr kalcaksan. Bana dedigi bi saat mi. Bi saat cok az. Madem oyle seni ailene birakirim dedi. Yani napiyim ben simdi .. Yanlissam yanlissin diyin ama insani gercekten nefret ettirdiler