• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda esimin ailesinde saatler gecirmek?

Sen ne dedin kocan sana " onlarda kendince hakli" dediginde?

Ben hakli gormedigimi soyledim. Sonucta ortada yalanlar iftiralar var,..

Hem dugun gunu sonrasi sabah kahvaltiya gitmedigim ve misafirlerini agirlamadigim bile laf oldu.

Gerci esim ona soyle cevap verdi. Onceden konusulsaydi bilirdik beklentileri ona gore davranirdik

Gitmezsem bayrami ayri gecirecez ve iyice kopacaz. Ki babamin sabri tasarsa dahada gondermez beni esimin yanina. Dedigi laf tasacaksa tassin. Sabri tasacakmis nolacak tasinca falan filan
Seni düşünmeyen eşini neden hala düşünüyorsun taşsın babanın sabrı oda görsün bakalım azcık kendine kıymet ver lütfen gelmez se gelmesin ailene o onun ayıbı senin değil sen herşeye rağmen ailesine saygısızlık etmediğin için yüz buluyor zaten hiç uğraşma git ve ailen ile geçir bayramını.

Ben olsam o adamı eşim olarak görüp aynı yatağa girmeye devam edemezdim.

Lamiha, olayin yanlis yerindesin. Kayninin yaptiklari ortada iken esin hala onunla kanki takiliyor. Bunu nasil kaldirabiliyorsun?

Lamiha, olayin yanlis yerindesin. Kayninin yaptiklari ortada iken esin hala onunla kanki takiliyor. Bunu nasil kaldirabiliyorsun?

Kaldiramadigim icin kavga cikiyo huzursuzluk cikarmis ve sizlanmis oluyorum esimin gozunde

Biliyorum alis diyeceksiniz belki ama alisamiyorumda. Simdi en azindan tasindik yuzlerini gormuyorum gidip gelmiyorumm. Esimde ayni sekilde benim aileme yapmaya basladi gibi. Rahat durmuyolar anneannesi haber yollamis onlarin mutlu olmasi yetmez mecburen aileylede mutlu olacaklar diye ama cok beklerler gitmem

Seni düşünmeyen eşini neden hala düşünüyorsun taşsın babanın sabrı oda görsün bakalım azcık kendine kıymet ver lütfen gelmez se gelmesin ailene o onun ayıbı senin değil sen herşeye rağmen ailesine saygısızlık etmediğin için yüz buluyor zaten hiç uğraşma git ve ailen ile geçir bayramını.

Ağzımdan aldım lafı valla canım. Aynen. Konu sahibine verdiği cevapları ailesine de versin eşi de bir görelim.

Gerçi bu tepkiyi vermek için geç kalmış. Eşi arkasında durmadığı anda çıkıp gidecekti ailesinin yanına. İpleri kaptırmış hadi hayırlısı.
Bazen birşeyleri düzeltmek için de olsa ayrılmayı göze almak gerekiyor. Ama ben bu evlilikte birden çok problem görüyorum. İnşallah mutlu olurlar..

Samire tmv Samire tmv ve seni birbirinize çok benzetiyorum arada dertlesebilirsiniz çünkü burda gördüğüm kadarıyla farklı hayat tarzları olan insanların birbirine akıl vermesi iyi hoş ama uygulanabilir olmuyo

Ağzımdan aldım lafı valla canım. Aynen. Konu sahibine verdiği cevapları ailesine de versin eşi de bir görelim.

Gerçi bu tepkiyi vermek için geç kalmış. Eşi arkasında durmadığı anda çıkıp gidecekti ailesinin yanına. İpleri kaptırmış hadi hayırlısı.
Bazen birşeyleri düzeltmek için de olsa ayrılmayı göze almak gerekiyor. Ama ben bu evlilikte birden çok problem görüyorum. İnşallah mutlu olurlar..

Arkamda soyle durdu tasindik en azindan ama ben kaldiramiyorum iyice anladim

Benzetilmekten hic hoslanmam, odur

Benzemeden kasıt elbette fiziki benzerlik değil, hayat tarzı eşler vs, yani benzeyen kişi olarak ikiniz değilsiniz hayatlarınız

Ben o yorumda birşey daha dedim, hayatlar benzer olmayınca verilen tavsiyelerde uygulanabilir olmuyo, mesela şu senin başına gelen benim başıma gelse kaynım üstüme yürüse elime ilk geçeni alır atarım kafasına kv kp izliyo mu onlara da bir güzel sayarım kocam hala o abiyle görüşüyo mu ona da verir veriştiririm bayramda gitmek secenek dahi olmaz, şimdi ben sana aynen bunları yap desem yapabilecek misin

O ipleri bende verdim ne yazık ki ama yavaş yavaş topluyorum cahillik işte her ne olursa olsun kimse benden mühim değil Allah haklarında hayırlısını nasip etsin

Valla ben senin yerinde olsaydim o saygisiz insanlarla bir daha gorusmezdim kocayi da bosardim annesinin evinde el bebek gul bebek yasamaya devam etsin.
ama anladigim kadariyla senin bosanmaya niyetin yok canim. O yuzden yapabilecegin tek bir sey kaliyor o da ; "politik davranmak"
Yani esini asla yalniz birakmayacaksin. O nereye giderse sen de oraya git. Cunku bahsettigin gibiyse esinin ailesi senin yoklugunu firsat bilip esini bir guzel dolduracaklar. Bana kalirsa git bayrama ve hicbir sey olmamis gibi davran. Hatta asiri mutlugorun kocanla asiri ilgili davran. Hatta ailesine de asiri guler yuzlu davran. Bak o zaman daha cok sinir olacaklar :D

Güzel kardeşim hala gitsemmi diyosun hemde seni ailene bırakırım demiş.bıraksın seni ailene gitsin o ailesine.koy tepkini ya.

Benim eşim ailemin yanına gitmedi diye ( ailem çok yakın ) onu tee memlekete ailesinin yanına tek başına gönderdim.gitmedim ben.tek başına gitti.ne gidicem ya kusura bakmasın.ondan sonra aileme gitmeye başladı.

Gunaydin kizlar

Bayrama az kaldi ve biz esimle anlasamadik. Gecen bayram babasi evlerinde, annesi iki saatlik uzakta oturan ablasinin yanina gitti. Annesidir dedim gidelim dedim benim ailemede artik aksama dogru gittik. Kendi ailemde iki saat uzakta. Esim icin gittim herseye ragmen. Cunku ondan bi hafta once kaynim beni dovmeye kalkti ustume yurudu gebertirim falan dedi. Kayinbbaam ve kaynanam oturup izledi. Ve arkamdan dedikeri fitneci yalanci ve olmayan seyleri olmus gibi anlattikarini duydum. Kim soyledi, babam. Cunku babam cok sinirlendi son damlaydi kaynimi arayip hesap sorarken kaynim ise beni yerden yere vurmus kiziniz soyle boyle diye sikayetlenmis ki babam beni onlara emanet etti. Onlar dediklerim ailesine cunku onlar var her lafin arkasinda.
Esim ise kaynimla hala kanki takilir bu benim agrima gider ama herneyse. Esim ailem hakli kendince falan dedigi icin ne yaptiysam yaranamadim ve dedimki bu bayram giderim ama bi saat kalirim fazla degil. Zaten kizlar her bi araya gelince ya dislanirim yada laf atarlar. Saatlerce kalip napiyim gecen bayram annesinin dengesizligi yuzunxen aileme gec gittim zaten. Neyse dedim iste yada beni aileme birakirsin sen gidersn nekadr kalcaksan. Bana dedigi bi saat mi. Bi saat cok az. Madem oyle seni ailene birakirim dedi. Yani napiyim ben simdi .. Yanlissam yanlissin diyin ama insani gercekten nefret ettirdiler

Esınızın boylesıne sıze yuklenmesıne ne olursa oldun karsınızda yer almasına üzüldum. Insanın eşi yanında olmazsa nasıl mucadele etsın kv kp kaynı vs. Allah sabır versın canım

Saygini kendi ellerinle cignenmesi icin verme. Kendini korumayi bilmelisin zira seni koruyacak bir kocan yok anladigim kadariyla

Back