Sorun bu. Utanmanızın tuşuna basın ve biraz kapatın onu.
Kimin gözündeki duruşunuzu umursuyorsunuz? Kvnizin (Anlattığınız gibi biriyse zaten beş para etmez) hakkınızda nasıl düşüneceği ne kadar önemli? "Huzuruma sçtın gele gide; 5 dakika mesafede insan yatılı kalmaya üşenir be nasıl bir heves seninki; oğlunla iki yudum sevişemeyelim diye gelip kamp kurdun evime, sanki evin başka şehirde gibi davranmayı kes, istemiyorum bu kadar sık gelip gitmeni, kocamla sevişeceğim elleşeceğim, şu oturduğun kanepenin üzerinde tepişeceğim bu gece, mutfakta duşlarda yiyişeceğim, kalçamı sallayıp evimde donumla gezeceğim; yellenip geğireceğim, gelme artık!!" diyeceksiniz. Kvnizle başbaşa iken berbat davranacaksınız, "Yüzsüüzzz, kovuyorum gitmiyor, edepsiz kadın!!" filan böyle yani.
Kocanıza şikayet edecek olursa da inkar: "Annen çok oluyor artık, ben mi demişim bunları? Üstüme iyilik sağlık. Tamam gelmesini istemiyorum ama bunları benim söyleyebileceğime inanıyor musun? Bu suçlamaları ben kaldıramam, böyle konuşup duracaksa hakkımda hele, hangi yüzle gelecek buraya, istemiyorum" diyeceksiniz. Siz bir meleksiniz, kvniz artık haddini aştı olmayan konuşmaları da olmuş gibi anlatıyor.
Biraz drama, bayılmalar ayılmalar, hasta taklitleri filan derken bence olur böyle.
Bana denk gelmez hiç böyleleri, melek gibi kvm var. Bak kötüye iyi düşüyor, siz de biraz kötü, utanmaz olun kvnizin ayarı iyiye dönmeye başlar, deli deliyi görünce sopasını saklar misali.