• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV kisisi tabiki de

Sen aramamalisin bence. Gelmek istedigini soylerse belki o an ne diyecegini bilemeyip buyrun gelin falan dersin istemeden. Cunku insan o an diyecegini bilemeyebilir ayip olur filan diye. Sen hic karisma oglu ile halletsin konuyu. Zaten anladigim kadariyla yildiziniz da barismiyor,o sebeple bence gelmesinler,ne o sizde kisi gecirmek ne demek yani. O zaman da bir konu daha acarsin biktim kv den diye dert yanarsin bak

Sen aramamalisin bence. Gelmek istedigini soylerse belki o an ne diyecegini bilemeyip buyrun gelin falan dersin istemeden. Cunku insan o an diyecegini bilemeyebilir ayip olur filan diye. Sen hic karisma oglu ile halletsin konuyu. Zaten anladigim kadariyla yildiziniz da barismiyor,o sebeple bence gelmesinler,ne o sizde kisi gecirmek ne demek yani. O zaman da bir konu daha acarsin biktim kv den diye dert yanarsin bak
Bn zaten istemiyorum... Ve bunu çok net bir şekilde eşime bu aksam söyledim şimdi bn yatakodasinda ağlama krizinden yeni çıktım oda salonda oturuyor sonumuz hayrolsun..

Yanlis anlamayin neden kapali bir bayanim ama esimi mini etekle karsiladim dediniz konuyla ne alakasi var. Sadece romantik bir gece ortami hazirladim deseydin anlardik.:)

Ya şu insanları cidden anlamıyorum. Yeni evli yada yeni evli olmasa bile karı-kocanın evine neden yerleşme gereği duyuyolar? Evin var köyün var millete neden eziyet ediyorsunuz. Kalın evinizde işte. Şimdiye kadar nasil yasiyorsan simdiden sonrada oyle yaşa.

Benim kv de gectigimiz kış 4 ay kaldı yanımda. Sanki simdiye kadar büyük şehirde duruyordu.

Anlattiklariniza bakacak olursak eşiniz sizin lafinizi dinliyor. Müsade etmeyin uzun dönem gelmelerine. Illa ki bir sekilde huzursuzluk çıkacak onlar gelince.

Ben olsam aramazdim kvyi.
Kadin cok oyuncuymus, demedigin seyi ogluna " gelin bana bunu bunu dedi" diye anlatir. Sakin araya girme. 2si halletsin.

Kv ile anlaşsan bile neden birlilte yaşayasın ki.
Eşine bu şekilde söyle, birlikte yaşayacağız deseydin evlenmezdim biliyorsun, bu teklif de ona çıkıyor, elbette ailen sık sık misafirliğe gelsinler ama çok uzun süre ağırlayamam mümkün değil. Birti gitti.

Back