- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
Hayır tam tersi dümdüzüm :)azıcık sinsi misin senn![]()
Karşıdaki iyiyse iyi,kötüyse en kötü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tam tersi dümdüzüm :)azıcık sinsi misin senn![]()
Hayır tam tersi dümdüzüm :)
Karşıdaki iyiyse iyi,kötüyse en kötü![]()
Bn zaten istemiyorum... Ve bunu çok net bir şekilde eşime bu aksam söyledim şimdi bn yatakodasinda ağlama krizinden yeni çıktım oda salonda oturuyor sonumuz hayrolsun..Sen aramamalisin bence. Gelmek istedigini soylerse belki o an ne diyecegini bilemeyip buyrun gelin falan dersin istemeden. Cunku insan o an diyecegini bilemeyebilir ayip olur filan diye. Sen hic karisma oglu ile halletsin konuyu. Zaten anladigim kadariyla yildiziniz da barismiyor,o sebeple bence gelmesinler,ne o sizde kisi gecirmek ne demek yani. O zaman da bir konu daha acarsin biktim kv den diye dert yanarsin bak
Anneniz vefat edeli 1 ay oldu ve mini etek giyip eşinize müzikli geceler mi hazırladınız? Ilginçmiş..
Ben olsam aramazdim kvyi.
Kadin cok oyuncuymus, demedigin seyi ogluna " gelin bana bunu bunu dedi" diye anlatir. Sakin araya girme. 2si halletsin.
Anlatsin ya hiç umrumda değil ki girmem orası ayrı da ama anlatacagicok da birşey yok hanfendinin o yüzden rahatım