- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
Hayır tam tersi dümdüzüm :)azıcık sinsi misin senn
Karşıdaki iyiyse iyi,kötüyse en kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tam tersi dümdüzüm :)azıcık sinsi misin senn
Hayır tam tersi dümdüzüm :)
Karşıdaki iyiyse iyi,kötüyse en kötü
Bn zaten istemiyorum... Ve bunu çok net bir şekilde eşime bu aksam söyledim şimdi bn yatakodasinda ağlama krizinden yeni çıktım oda salonda oturuyor sonumuz hayrolsun..Sen aramamalisin bence. Gelmek istedigini soylerse belki o an ne diyecegini bilemeyip buyrun gelin falan dersin istemeden. Cunku insan o an diyecegini bilemeyebilir ayip olur filan diye. Sen hic karisma oglu ile halletsin konuyu. Zaten anladigim kadariyla yildiziniz da barismiyor,o sebeple bence gelmesinler,ne o sizde kisi gecirmek ne demek yani. O zaman da bir konu daha acarsin biktim kv den diye dert yanarsin bak
Anneniz vefat edeli 1 ay oldu ve mini etek giyip eşinize müzikli geceler mi hazırladınız? Ilginçmiş..
Ben olsam aramazdim kvyi.
Kadin cok oyuncuymus, demedigin seyi ogluna " gelin bana bunu bunu dedi" diye anlatir. Sakin araya girme. 2si halletsin.
Anlatsin ya hiç umrumda değil ki girmem orası ayrı da ama anlatacagicok da birşey yok hanfendinin o yüzden rahatım