Boşver canım ya, benimki de sınıyor sabrımı yıllardır ben de sabrediyorum, eşimi sevmesem 5 dk durmam ya da eşim beni savunmasa. Bir savunmasın görür gününü:)
İlk evliliğimde eşim resmen beni parçalasınlar diye ailesinin önüne koyardı, ne cevap verebilirdim ne ağlayabilirdim, taş kesilirdim... kan ağlardı içim eve geldiğimizde neden savunmadın dediğimde senin ağzın yok mu derdi...ayyy ne kadar güzel savunmasi. katılıyorum vallahi keske benimki de böyle olsaydı da 5 aylık evliyken boşanmak üzere olmasaydim
İkimize de kocaman sabırlar diliyorum...Aynı koca ve kvden bende de var. Evlilik sayımızdan, havalarına kadar hepsi aynı. Sizi anlıyorum. Aynen devam edin, cevap vermedikçe gerçek yüzleri ortaya iyice çıkıyor, rezil oldukları ile kalıyorlar. Ama insana iyi sabır gerekiyor. O da bir gerçek.
Mutluluklar, huzurlar dilerim.
Annesi bir sürü insanın içinde tabağıma aldığım şeyi şişmansın yeme diyerek beni insanların yanında rezil edebilir, ki bunu abartarak söyleyebilir, ama oğlu karımla böyle konuşamazsın ben eşimi böyle sevdim beğendim deyince mi saygısız oluyor???
Lütfen germek için yorum yapmayın...
Bu işin sırrı nedir ? Eşine ne yedirip , iciriyorsun hemen bi kamu spotu geç BizeAllah herkese benimki gibi bir eş versin gerçekten:)
Ama kv’mden tavsiye etmiyorum :)
Bunun kutsal analıkla bağlantısı ne anlamak mümkün değil...Söylediklerimden hangisi sizi gerdi?Eşiniz herkesin içinde annesini bozuyor?Senin kayınvalidenden ne farkı kaldı eşinin.Hem o anne yani anne düşünebiliyor musun?Geceleri uykusuz kalan,kendinden canından veren bin bir emekle o yaşlara getiren anne.Ay anne aşk olsun neden öyle diyorsun diyip gülsen belki kadın da yavaştan ısınır.Hem lafını bastırırsın.Bence şeytana uyma cevap vermemeye devam et.Emin ol eşin seni savundukça o da sana daha çok bilenecek.Burada annesine laf söyletmeyen eşleri olanlar kuduruyor daha fena kayınvalideye gıcık oluyorlar.Eşiniz de sizi savunuyor herkesin içinde ayar veriyor kadın da sana bileniyor.Madem öyle çekecek kenara anne bak ikiniz de değerlimsiniz yapma kız üzülüyor desin.Bir yolunu bulsun yaptırmasın.
ne guzelİlk evliliğimde eşim resmen beni parçalasınlar diye ailesinin önüne koyardı, ne cevap verebilirdim ne ağlayabilirdim, taş kesilirdim... kan ağlardı içim eve geldiğimizde neden savunmadın dediğimde senin ağzın yok mu derdi...
O son model öküzden sonra şimdiki eşim başımın tacı... o sebeple açmam kv ye ağzımı, nasıl olsa eşim hakkıyla halleder her şeyi diyorum ama yine de çekiniyorum işte bana bir şey der yarın diye...
Eşinle keyfine bak ve hiç canını sıkma , duyma , görme , cevap verme , tavrını koru bırak oğlu hakkından gelsin.Önce durumumuzu anlatmak isterim kızlar...
Eşimle deliler gibi aşık olarak evlendik, eşim benden 10 yaş büyük ancak benim 2. Evliliğim eşiminse ilk evliliği... eşim ailesine konuyu açtırmadı bile bir kez beni ezdirmemiştir incitmemiştir, ancak kv beni istemediğini beğenmediğini sürekli olarak anlattıkları ve söyledikleriyle eşimin tuvalete girmesini bile fırsat bilip ima eder, bugüne kadar eşime asla yansıtmadım, çünkü eşim asla ezdirmez ve ailesiyle arası bozulsun istemedim. Zaten pek az görüşüyoruz diye...
Asıl konuya gelecek olursak, en son temmuz aynın sonunda 2 günlüğüne kv nin yanına yazlığa gitmiştik, kendisi beni hiç beğenmez ve bunu tv deki mankenleri örnek verip, cahil ama dik duruşlu kızları gösterip aman ne asil diye imrenerek gözüme sokarak hissettirdi her zaman. Gittiğimiz ilk gün oğlu seviyor diye kısır yaptı, ben de pek severim, bir tabak yedikten sonra masadaki herkes 2. Tabağı alınca cesaret edip ben de biraz aldım, bunu söylememin sebebi, asla evlerinde bir şeye izinsiz dokunmam, almam, yemem hep bi mesafeliyiz yani... Kilolu olduğum için (balık etliyim) hep bir laf sokardı ama bu sefer 2 senenin sonunda dayanamayıp oğlunun yanında aman sen de epey kilolusun, böyle giderse çocuğun olmaz, yeme onu sen diyiverdi... eşimin gözler fal taşı gibi açıldı o an... ne diyorsun sen, ben karımı böyle beğeniyorum, sana ne, bir daha ağzını açmayacaksın felan diye bir dünya söylendi annesine... o tabağa dokunmadan önce odamıza çıktık, eşim eve gidelim diye tutturdu ama ben onu sakinleştirip dışarı yürüyüşe çıkarttım... akşam yemeği için defalarca aradı kv ve kp ama o ikindi çayından sonra döndüğümüz güne kadar yani 1,5 gün evde tek lokma yemedik sürekli dışarda yedik, kv ye de dert olmadı bu durum. Eşim sindiremedi bunu ancak eşimi annesine saldırmaması için ve daha fazla tartışmaması için zor tuttum...
Evimize döndük, Kv bir kaç kez aradı beni ama çok kırıldığım için açmadım sonrasında da aramayı kesti. Bayramda benim ailemleydik, bayramlaşmak için aradığımda, aaaa kimsiniz tanıyamadım epey konuşmadıkta deyip yine lafını soktu ama duymamazlıktan gelip yine saygımı bozmayıp eşime verdim telefonu. Eşim annesiyle telefonda görüşüyor ara ara, ancak mesafeli, mesela bir şey diyor annesi hemen tersliyor (sanırım o dedikleri benle ilgili)... Ben annesiyle ilgili tek kelime etmedim bu olaydan sonra ama diyetisyene gidiyorum spor yapıyorum yavaştan toparlanmaya başladım. Eşim duruma çok içerlediğimin farkında, gözümün içine bakar zaten...
Şimdi, size soracağım duruma gelirsek, bu haftasonu eşimin kuzeninin düğünü var, epey sosyetik bir mekanda ( ah bu sosyetiklikleri, soylulukları... beni benden alıyor, o yüzden beğenmiyor beni... kendi çevrelerinden değilim diye) zaten seçeceğim elbise modelinden alacağım markaya takacağım mücevhere kadar tek tek taleplerini yazlıkta olduğumuz o gün belirtmişti ama ben eşimle beğendiğim içime sinen bir elbise aldım.
Düğünde aramamamdan, elbiseme kadar epey laf edecek diye düşünüyorum. Sizce ne yapayım, bu zamana kadar sustum cevap vereyim mi (içimde kalan çok şey var ama kv çok fena, görmüş geçirmiş, iyi bir şey söyler gibi laf sokabiliyor, benim özüm dümdüz, neysem oyum, bu şekilde işin rengi değişebilir) yoksa yine eşimin yani kahramanımın arkasına saklanıp seviyeyi koruyup sadece selamlaşıp diğer hiç bir şeye cevap vermeyeyim mi?
Gelinden daha çok stres yapıyorum yarın için herkese mutlu cumalar
Eşim ilk tanıştığımız gün de bana karşı böyleydi, ailesiyle tanıştırırken de... neredeyse 2 senelik evliyiz, bir saniye değişmedi...Bu işin sırrı nedir ? Eşine ne yedirip , iciriyorsun hemen bi kamu spotu geç Bize
Aminne guzel
benim tek korkumu siz yasamamıssinız. anne olmak istiyordum ne hayallerle evlendim. korkum bosaninca bidaha kimseyle olmazsa ve anne olamazsam diye. henüz 24 yaşındayım. ve bosandiğımda kimseye güvenememekten korkuyorum.
Allahım sizi cok daha mutlu etsin
tesekkür ederimmAmin
İnan güzel kalpli insanlar var, Allah senin de yüzünü güldürsün benim gibi...
Korkma hayattan, çok gençsin İnan doğru insan çıkacak karşına...
Bunun kutsal analıkla bağlantısı ne anlamak mümkün değil...
Lütfen kavramları karıştırmayın...
Gelinim diye istediğini yapamaz, bir değil iki değil... bugüne kadar susmuş olmam ona insanların içinde bırakın gelinini sofrasına oturan herhangi birine hakaret etme hakkı vermez.. oğlu düşüneceğine ya da ben onu düşüneceğime, büyüklük edip güzellikle kenara çekip söyleseydi bugüne kadar laf sokmak için takla attığı yerde... bunun niyetle alakası vardır, görüyorum ki kv m gibi sizin niyetiniz de başka... lütfen karıştırmadan ortalığı gidin...
Lütfen kendi konuna git...Tabi tabi ben de sizin ikinci kv olmaya karar verdim zaten.Karıştırmadan ortalığı gidin diyen uslubun senin o kadar da masum olmadığını gösteriyor.Sana kv nasıl alt etceğini anlatsaydım severdin bana kal derdin ama?Kötüye kötülükle cevap verenin yanında olmaz Allah.Ben sana güzel davranmana devam et eşin de annenin ahını almasın sana da daha fazla sinir olmasın diyorum.Zaten kalabalık orada senin kilonu değil kv yaptığı hareketi ayıplar o zaten gözden düşürür kendini.Ama yine o kalabalık aaa bak oğlana annesine nasıl ayar veriyor da diye eşini de ayıplar.Benim niyetim sizin demenizle bozuk olmaz.Ben nelerle karşılaştım nişanlılık dönemimde de gıkımı çıkarmadım.O akıl veren çirkeflerden de olmadığım için içim huzurlu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?