KV ile büyük karşılaşma :)

O zaman sıcağı sıcağına gülümseyerek cevap ver :)
Neden seninle bu kadar uğraşmasına izin veriyorsun ki ? Beğenmiyorsa paşa oğluna almasaydı diyeceğim de ,esin dinlemezdi onu sanırım :)
Hiç keyfini kaçırma ,huzursuz ediyorsa huzursuz et ..onun derdini çekmek için evlenmedin .uygun bir ortamda da bu davranışlarının artık canını sıktığını ,bu şekilde devam edecekse görüşmek istemediğini söyle

Banane banane bende istiyom benimki hiç böyle değil allah nazardan saklasın gözüm yok allah daha iyi etsin inşaallah bence de hiç takma aynen devam

Eşinizin arkanızda olması çok güzel ama annesine sözleri hoş değil malesef. Evet annesi saygısızlık yapmış ama annesine daha usturuplu cevap verebilirdi.

Bence benden yeteri kadar huzursuz oluyor zaten... çünkü bugüne kadar hiç terslemedim cevap vermedim bu yeterli onun için :)
Ve evet, istemeye gelmeyecekti ancak eşim ben tek başıma evlenirim size gerek yok deyince baktılar başedemiyorlar oğullarıyla mecburen geldiler... yani her türlü evlenecektik.
Görüşmem deyip rest çekemem sanırım, çünkü eşim zaten mesafeli, ama sayılı bu görüşmeler bile geriyor beni... zaten çok az görüyorum rest çekip ortamı daha da germek istemem...

Eşinizin arkanızda olması çok güzel ama annesine sözleri hoş değil malesef. Evet annesi saygısızlık yapmış ama annesine daha usturuplu cevap verebilirdi.
Ben kv nin sözlerini yumuşattım tatlım, aslında epey saygısızlık etti bana, üstelik düşünsene kendi hazırladığı sofrada onun yemeğini yerken...
Eşim tam kararında davrandı, bi üstü daha kötü olurdu, bi altında da kv daha da cesaretlenir sahipsiz görürdü beni.

Sarayliymis asilmis peh. Asil insanlar, sismansin 2. tabagi yeme cocugun olmaz demez. Gorgusuzlugun terbiyesizligin daniskasi. Kiyafetinize laf ederse de esinizin bunu begendigini soyleyin. Ayrica, "Bosuna ugrasma sana uyup senin gibi olmayacagim,nefesini bosuna tuketme" deyiver.

Bence ondan kuduruyor şu an :)
bir insan sizin zayıf noktanızı öğrenirse, ordan yürür hep...kızdığınızı anladıkça devam eder... umursamaz tavır alırsanız, lafları havada kalır, amacına ulaşamaz...

Lütfen arkadaşım, o saraylı olduğu için onun her şeyi söylemeye hakkı var :)

Sizi bu kadar ezmelerine ve eşinizinde onların ağızlarının payını vermesinide beklemeyin bence
siz kendi hakkınızı savunun eşiniz zaten size destek olur. öteki türlüsü çok gıcık bir durum bence .

enisteye selam kk tarihi boyle koca gormedi

ben sizin gibi insalara imreniyorum acikcasi, boyle sakin olusunuz falan, size arti hep,
ben dayanamayip pirt patliyorum, sonrasi pismanlik.
bence hic bozmayin kendinizi.

Bence şu ana kadar nasıl yaptıysanız öyle devam edin. Ama eşinizin yanından hiç ayrılmayın, sizi tek yakalayamasın. Eğer cevap verirseniz sizi kötü bir pozisyona sokabilir, haksız duruma düşürebilir. Bir de eşinizin sizi savunma sebebi sizin mağdur pozisyonda olmanız. Cevap verirseniz, bir şekilde kendini mağdur pozisyona sokabilir.

Bence de eşinizin yanından ayrılmayın .Bu saraylıların herkes bana itaat eder ben nedersem o olur gibi saçma düşünceleri ve bitmek tükenmek bilmeyen bir hırsları oluyor.Eşiniz yanınızda olmazsa söyleyeceklerinizi değiştirip gözyaşlarını bile kullanması beklenir bu saraylılardan :)
Nacizane tavsiyem siz yine de dikkatli olun unutmazlar ,kin tutarlar ,hırslanırlar

Giyimin kuşanın.. güler yüzle gidip eğlenin düğünde.

Maşallah size de eşinize de ne kadar dik durmuşsunuz. Sizin cevap vermeniz seviyenin iyice düşmesi demek olur zaten eşiniz yanınızdaymış bence siz bu duruşa devam edin. Önemli olan eşinizin gözündeki yeriniz. Ama 1.si sakın onunla eşiniz yokken bir arada kalmayın 2.si size veya kişiliğinize karşı bir laf ederse de kalkıp gidin eşinizle konuşun ağlayın eşiniz görsün ne kadar kırıldığınızı...

Ezdirmek değil de, gerginlik yaşamak ağız dalaşına girmek istemiyorum...

enisteye selam kk tarihi boyle koca gormedi

ben sizin gibi insalara imreniyorum acikcasi, boyle sakin olusunuz falan, size arti hep,
ben dayanamayip pirt patliyorum, sonrasi pismanlik.
bence hic bozmayin kendinizi.
Eşime kocaman bi maşallah o zaman

Ya sakinim de şeytan bazen çok tatlı gıdıklıyor

Ama dediğin gibi aynen sakinliğe devam...

Maşallah ya enişte on numara. Sen hiç cevap verme bence senin yerine lafı sokan var boşver daha çok canı sıkılır hem kendi kanı laf diyor. Eğer laf dersen belki eşinde içerler sonra sonra

Eşime yapışacağım, niyetim o
Belki de haklısın, kendimi tutamayıp bir şey dersem haklıyken haksız duruma düşerim ki en korktuğum şey o...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…