KV ile büyük karşılaşma :)

Fil hafızası var, teeeee gençkızlığında kardeşine kızdığı şeyleri anlattı şaşırmıştım.
O sebeple bu karşılaşma çok önemli, ne kadar sakin kalırsam ve cevap vermezsen o kadar iyi gibi ama beni ne kadar zorlar onu kestiremiyorum

Çok akıllısın ,duruşunu çok beğendim .sen artık böyle olsun istemiyorum diyince cevap ver altta kalma demek istemiştim fakat incitmeden de hakkını savunabilirsin. Cevap vermeyip kudurtmak daha münasip tabi :)))

Dramatikleştirmek istemem ama haklısınız sanırım zorlarsa beni biraz gözyaşına muhtaç olacağın ki otomatik ağlarım gibi geliyor...

Bu taktik devam edin bence :) hem kendinizi bozmamış olursunuz hem oda cevabını oğlu tarafından almış olur. Ne zaman ki affedemeyeceğiniz bir noktaya gelirse tırnaklarınızı çıkarıp saf olmadığınızı gösterirseniz.

Dilerim o noktayı hiç görmeyiz... ama o noktada bile eminim ki eşim kokundan tutar çıkarır beni o ortamdan... bir daha da o görmez ailesini...
Ama ne gerek var
O sebeple kızıyorum kv me

en büyük tepki tepkisizliktir. şu an oğlunun gözünde haksız olduğu için sizden gelen en ufak atağı kartopu gibi büyütüp kendini aklamak isteyecektir. şartları eşitlemek isteyecektir. kesinlikle ona bu fırsatı vermeyin. bırakın oğlundan yediği tavır tepki onu yer bitirir zaten. yerinizde olsam daha da gıcık olacağı şekilde giyinirim. soylu arkadaşlarına rezil olsun

duruşunuzu koruyun cevap vermeyin ve ılımlı olun eşinizi sizin arkanızda tutan şey bu duruşunuz zaten , kaybetmeyin derim.

Dramatikleştirmek istemem ama haklısınız sanırım zorlarsa beni biraz gözyaşına muhtaç olacağın ki otomatik ağlarım gibi geliyor...
Kv size tv deki medyatik tipleri asil diye örnek gösteriyormuş ama asıl asalet sizde, ne örnek gösterdikleri ne de kendisi sizin tırnağınız etmez. Böyle cadaloz birine karşı duruşunuz, tavrınız sizin asaletinizi fazlasıyla gösteriyor, hiç bozmayın aynen devam eşinizle mutluluğunuz daim olsun, kıskananlar çatlasın

Ahahahaha rezil etmek süper fikir de o zaman millete bizim gelin de köylü diyebilir (kimse kırılmasın lütfen köylü olanlar başımın tacı, bir tarafım köylü zaten, kadın haklı yani)
Ben kendi tarzımda kendime yakışan şekilde giderim, zaten o yüzden deliriyor ya...

nazar degmesin..
senin yerin de olsam o kadar da tutmazdim esimi birakirim parçalasin kv :))
taktigin super yani aslinda kendinsin bu zamana kadar susmussun birak devam et .. esin hakkindan gelir :)

Medyatik tiplerden kastım mesela Tülin Şahin... önce kaç dil biliyordan başlıyor, sonra kendi güzel fiziği güzel, keşke benim olsa demeye getiriyor... ahahaha
Bu arada ben de ülkemizdeki en iyi üniversitelerden birinden mühendislik mezunuyum, 2 tane yabancı dilim var... senelerce burs alıp yurtdışında okumuşluğum var ama kv’yi Tatmin edemiyorum :)

nazar degmesin..
senin yerin de olsam o kadar da tutmazdim esimi birakirim parçalasin kv :))
taktigin super yani aslinda kendinsin bu zamana kadar susmussun birak devam et .. esin hakkindan gelir :)
Amin
Hani bir an var ya böyle şeytana uyuyorsun, o an gelmesin istiyorum, ya sabır diyorum, salavat çekiyorum içimden...
Ama böyle giderse kendisi kendi oğlunu uzaklaştıracak kendinden...

Ben kocaya bravo demeye geldim ayol. Bu devirde boylesi. Biz hep bdv de anasi gidiyor diye hungur hungur aglayan erkekler gordugumuz icin ... Memleket Kars mi Marsi mi neresiyse...

Amin
Hani bir an var ya böyle şeytana uyuyorsun, o an gelmesin istiyorum, ya sabır diyorum, salavat çekiyorum içimden...
Ama böyle giderse kendisi kendi oğlunu uzaklaştıracak kendinden...
bırakın o oğluyla kendi arasında

Ben kocaya bravo demeye geldim ayol. Bu devirde boylesi. Biz hep bdv de anasi gidiyor diye hungur hungur aglayan erkekler gordugumuz icin ... Memleket Kars mi Marsi mi neresiyse...
Kocama maşallahı yapıştırıyoruz o zaman

Memleket 7 göbüş İstanbul, saraylılar anacım

Aman kaynana işte ya.bizimde eşimle aramızda 13 yaş var.kilomda var.kayınvalidem takar durur kiloma. tatlı yeme hamur işi yeme yok akşam yoğurt ye filan çok bilir.küçümsemek istemiyorumda ilkokul mezunu kadın sanki uzman diyetisyen gibi saçma saçma konuşur.istediğini giy hiçte umursama eşin zaten senin yanındaymış.

Benimki okumuş ama kafa aynı tatlım, sanma ki bunun cahillikle alakası var...
Bu tamamen kalbinin temizliği ya da fesatlıkla alakalı...

Ya ben okadar okudum da neye takildim bu kiloyla çocuğun olmaz....
Gecen yaz kaynanam da bana ayni lafi etti benim hic çocuğum olmadi tedavi de gorduk bosuna tup falan yaptırma olmaz senin cocugun dedi. Ben o yaz gercekten tedavi olmadim ama asagidaki takvim cok seyi anlatıyor sanırım kendilerini ust makam gorup Allahin isine karisilmayacagini anlasalar....

Bu arada kocaniza kocaman bi aferin..

O lafını duymuyorum bile, çünkü ona ne???
Zaten torun istemiyor, ama benden torun istemiyor bence

Benimki okumuş ama kafa aynı tatlım, sanma ki bunun cahillikle alakası var...
Bu tamamen kalbinin temizliği ya da fesatlıkla alakalı...
Valla tamda günü bugün kayınvalidem aradı bizim çocuğumuz olmuyo bir yıldır. eşimdede problem var hatta ilk gittiğimizde tek problemi eşimde görmüşlerdi.ben gittim doktora adet düzensizliğim başlayınca polikistik over çıktı.ilaca başladık.bana diyoki bugün belki kilodan çocuğun olmuyodur. insülin direncim varmış ama şeker hastalığım yok.diyoki senin şekerin var diye hamile kalsan bebektede şeker olur belki.benim şekerim yok dedim bende.eşim şeker hastası.anlat anlat bitmez benim kayınvalide.ki benimki hiç katlanılmaz eşimi büyütmeyen biz evlenince hortlayan kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…