KV ile büyük karşılaşma :)

Tavrınız çok kaliteli geldi bana, böyle çirkef insanlarla baş edilmiyor malesef.
Ben de sizin gibi susanlardanım fakat beni susturan eşim. Susmazsam kavga çıkarmış, demekki adam biliyor annesinin tabiatını diyip susuyorum.
3,5 sene oldu evleneli. Ama hala alışamadım biliyormusun? Hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum, haksızlıklara susabilen biri de değilim; içimde kalanlar bazen rüyalarıma giriyor ve orda konuşuyorum :/
Eşini can-ı gönülden tebrik ve takdir ediyorum.

Bence sizi içten içe fazlasıyla beğeniyor, niteliklerinizin altında eziliyor o nedenle tam tersi davranıyor, yazdıklarınızdan belli zaten iyi bir insan olduğunuz, asilliğiniz.

Eşin de demek ki benimki gibi biliyor değiştiremeyeceğini, akışına bırak benim gibi :)

oğlunun yanında genç kız gibi durmamak için yiyorum dilersem taş gibi olurum da olan oğluna olur ona da yazık olur de geç

Bence sizi içten içe fazlasıyla beğeniyor, niteliklerinizin altında eziliyor o nedenle tam tersi davranıyor, yazdıklarınızdan belli zaten iyi bir insan olduğunuz, asilliğiniz.
Ay çok incesin de inan o asla senin gibi düşünmüyor:)

oğlunun yanında genç kız gibi durmamak için yiyorum dilersem taş gibi olurum da olan oğluna olur ona da yazık olur de geç
Ahahahaha bazen içini kemiriyor bazı şeyler ama o da dul kadını aldık der diye korkuyorum...
Çünkü başedilmez onla, en güzeli edebimle susmam

:) :) :) zaten gerçekten ben eşimin kalbini sevdimde istedim evlenmeyi.kilom var evet asla bunu övünmek içinde söylemem ama inan ki görenler hep maşallah ne güzel kızmış filan derler kv ye. hatta kendisi ablasına o bi hevesle istemiştirde ilerde bakmaz benim oğlana genç daha çok evlenmez vazgeçer hevesi geçince demiş sonradan geldi kulağıma..

Hanımlar, oğlu sonsuza kadar yanlız da kalsa farketmezdi... İnanın benim kv bambaşka öyle tipik Anadolu insanı değil... ona göre benim için bir lütuf o aileye girebilmem...
Oysa ki hiçbir şeyleri umrumda değil sadece eşimle evlendiğim için şükrediyorum ama sadece kalbi için...

Çok ilginç ya..annesini kenara çekip uyarabilir de orada o şekilde karısının yanında azarlar şekilde konuşması hoşuma gitmedi.Zaten direk havalara girmişsiniz siz bile saygısızlık yapmaya başlamaya yelteniyorsunuz.Çok çok aşırı bir şey dememiş benim kendi annem bile hafif kilo alsam uyarır yeme diye.Bilmiyorum bence yine de saygılı olun oğlundan zaten saygı göremiyor gibi.

Öncelikle eşinizi takdir ettim, nadir bulunan kocalardan, Allah bozmasın. Bence hiç bir şey demeyin, annesinin seviyesine düştüğünüz anda eşinizin gözünde de seviyeniz düşecektir, siz ağzınızı açmadan eşiniz sizi gayet savunuyor ve tepkisini gösteriyor, bence kurcalamayın.

sırf eşinin, yani kahramanının, davranışlarından dolayı o lafları seve seve yer otururdum. umrumda olmaz...

Annesi bir sürü insanın içinde tabağıma aldığım şeyi şişmansın yeme diyerek beni insanların yanında rezil edebilir, ki bunu abartarak söyleyebilir, ama oğlu karımla böyle konuşamazsın ben eşimi böyle sevdim beğendim deyince mi saygısız oluyor???
Lütfen germek için yorum yapmayın...

Benim kv de sizinki gibi sanırsın saraydan gelme ama yok cidden normal ilçe insanları yani öyle ne devlet erkanı, ne zengin, ne soylu yani hiç bir özellikleri yok ama kv ye baksan benim o aileye gelin olabilmeyi haketmem bile büyük şans.

Bak benimki de sürekli küser, ben eskiden sinirlenirdim şimdi hiç muhatap olmuyorum, çünkü ağzımdan çıkan kelimeyi bile koz olarak kullanıyor, arkadaşlar yazmış maksat seni kötü göstermek işinin gözünde.

Sen çizgini bozma.

Aynen tatlım, hakkım yenmiyor nasıl olsa :) kocam sağolsun:)

sırf eşinin, yani kahramanının, davranışlarından dolayı o lafları seve seve yer otururdum. umrumda olmaz...
Ben de öyle yapıyorum zaten, napalım hayat böyle...

Esin arkasına saklanmak değil bu. Sonuçta ailesini dizginleyecek olan o. Yapması gerekeni yapıyor. Kısaca eşinizin arkanıza saklanmayın ama olayları ona bırakın. Muhtemelen olay kişisel değil sizin yerinizde başka bir kadın olsa onada yapacaktır. Üzerinize alınmayın yani. Aynen devam.

Bazen sabrımı sınıyor ama inanın kıyamıyorum kv ye de... o beni beğenmiyor ama 2 günlük dünyada ben oğulları onlardan ayrılsın istemiyorum...

Bazen bunu düşünüyorum, ben değil başkası da olsa kendi çevresinden olmadığı sürece aynı şeyi yaşayacaktı...

Bazen sabrımı sınıyor ama inanın kıyamıyorum kv ye de... o beni beğenmiyor ama 2 günlük dünyada ben oğulları onlardan ayrılsın istemiyorum...

Boşver canım ya, benimki de sınıyor sabrımı yıllardır ben de sabrediyorum, eşimi sevmesem 5 dk durmam ya da eşim beni savunmasa. Bir savunmasın görür gününü:)

Ne güzel eşmiş o ya maşallah, enişteye imrendim resmen. Bende istiyorum bu modelden.
Bence sen takındığın tavrı değişme, eşin hallediyor zaten. Ağzının tadı bozulmasın.
ayyy ne kadar güzel savunmasi. katılıyorum vallahi keske benimki de böyle olsaydı da 5 aylık evliyken boşanmak üzere olmasaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…