- 15 Nisan 2014
- 282
- 335
- 113
- 41
Benim kv ben olmasam da baskasi olsada ayni davranirdi seninkide oyle sorun aslinda biz değil onlar,bir kere istemedimmi kabullenemiyorlar.Benide cevresi parmakla gosterir herkes sever oda onlarla sever disarda belli etmez ederse tepki gorecegini bilir,eliyle yemek yedirir ama ozunde oyle degil.Ya demişsin ya nerde ne giyinir bilirim diye, tamam asilzade değildi ailem ama onlarında durumu iyi, annem de babam da üniversite mezunu iyi işi ve düzgün çevresi olan insanlar... hani yetiştiğim çevre çok düzgün...
kaldı ki ben en iyi üniversitelerden birinden mezun 2 tane yabancı dili olan bir mühendisim. Yurtdışında da okudum bursla, dünyayı da gezdim okurken ve evlenmeden önce... Senelerce yabacı şirketlerde iyi pozisyonlarda çalıştım... yeni iş değiştirdim şu an bir Amerikan şirketinde iyi bir departmanda şefim...
Hani bunları neden mi anlattım, benim de çok düzgün bir çevrem var, etrafımda parmakla gösterilirim yerine göre davranır ona göre giyinirim... ondan daha modernim belki...
yani beni beğenmemesini istememesini kimse anlayabilmiş değil, kendi çevreleri de buna dahil... kız kardeşleri ve yeğenleri şaşar kalır da ağzımı açmam onlara...
O beğenmediği şişman dediği bedenim sadece balıketi ve oğlu öyle seviyor... kaldı ki süt beyazıyımdır, gören bir daha bakar tenime... tüm aileleri süt gelinimiz der, kv hariç tabi ahaha....güzel de bir bayanım, şöyle düşün kendi saç rengim de açık renk, gözlerim de yeşil... Bu arada tüm aile kendisi de dahil esmer ya da kumral... hani aileleri çoooook güzel de genlerini düşüreceğim desem asıl onlar bana şükretsin diyesim gelir ahahaha...
Yani millet göbek atar benim gibisi için ama kan mavi akmıyor ona göre....
Neyse özetle gönlü yok anacım, kabullenmeye sevmeye...
Bu arda teyzeleri de dahil yani çekirdek ailesi haricinde kimse bilmiyor benim daha önce bir evlilik yaptığımı, kv onu da söyleyemiyor oğlundan korkusuna, o sebeple kimse anlayabilmiş değil bana tavrını...
Yaşayıp göreceğiz bugün büyük gün :)
Ben senin gibi değilim ama annesini eleştirmem, çünkü o kendi eleştiriyor, o bir şey söylerken de tek kelime ağzımı açmam... dinlerim sadece... zaten o benim içimden geçenlere tercüman :)
Esimle bu konuda dertlesir herseyi acik konusuruz sikayet eder gibi asla elestirmem. Bana 17 sene oldu esimle yaptiklarini karsilikli konusup guluyoruz komik duruma dusuyor burda boyle davraniyor burdaki tavra bak diyoruz.Bazende esim annem seni gardolabinin onune cektimi yine der guler geceriz onun icin asla kavga etmedik etmeyizde.İdare ediyoruz sadece :))