Kv. eşimi dudağından öpmeye çalıştı.

Bu çok tehlikeli aslında bazı anneler oğullarını çok sevdikleri paylaşamadıkları için oğulları evlenince gelinlerini ikinci kadın gibi görüyorlar.

Bu konuda öyle bence
sanırım öyle
eşim benden önce hiç evlenmek istememiş. kv bir dolu aday bulduğu halde. bizim evlilik aşamasına gelmemiz de 3 ay içinde oldu.
Kv herhalde bunda ne var benim bulduklarımı neden istemedin diye beni başından beri sevemedi...
Ama yaptıkları artık çirkinleşmeye başladı.

Anneler için oğullar hep farklı olmuştur çok saçma ama malesef ataerkil bi toplumdayız bu saçmalığı yapan yine biz anneler oğlum da oğlum al sana oğlun bi büyütün artık şu oğlanları artık annelerinin eteğinin aştından çıksınlar evli adam hala dudaktan öpmeler saçmalığın daniskası işte

ya bişey diyeyim mi, bence öpücükten öncesi de kötüymüş ya, sakalını sevmeler, göbüşü sevmeler.

O Amerikan filmlerinde olur.
Bizim bakis acimizda igrenc, sagliksiz, gereksiz bir eylem cunku cinselligi cagristiriyor.

hemen kötüye yormayın bence.belki yanlış görmüşsünüzdür.ne bileyim benim de 32 yaşında oğlum var.lise çağlarından beri,yanağından bile öptürmez.alnını uzatır.ya saçlarından ya da alnından öperim.
belki kayınvalidenizde yanağından ya da çenesinden öpmeye çalışıyordur.öyle denk gelmiştir.

ya bişey diyeyim mi, bence öpücükten öncesi de kötüymüş ya, sakalını sevmeler, göbüşü sevmeler.
eşim de bu durumdan hoşnut değil, ama kadın şeker hastası, üzülünce birşey olur diye kabullendik bazı şeyleri. zaten o sırada eşim gayet ilgisiz telefonda oynuyordu.

eşim de bu durumdan hoşnut değil, ama kadın şeker hastası, üzülünce birşey olur diye kabullendik bazı şeyleri. zaten o sırada eşim gayet ilgisiz telefonda oynuyordu.

Genelde üzülünce değil de, yediğine dikkat etmeyince, egzersiz yapmayınca, ara öğün yemeyince, kalori hesabı yapmayınca yükselir şeker.

iyi düşüncen için teşekkür ederim canım benim ama. gördüm direk dudağına yeltendi eşim itti ikinci kez öpmeye çalıştı Yani yanağından veya çenesinden değildi.

Neyy? Oha ya arkadas
Kv kizismis iyice
Ciksin caddeye kendini optursun cumle aleme bari de oglu pacasini kurtarsin bu ne ya

Genelde üzülünce değil de, yediğine dikkat etmeyince, egzersiz yapmayınca, ara öğün yemeyince, kalori hesabı yapmayınca yükselir şeker.
Ah canım benim ben de böyle söylüyorum ama işte kv nin işine bişey gelmedi mi atıyor kendini yerlere bayılmalar aman acile götürün beni demeler. falan... o yüzden biz de sıkılıp bazı şeylere evet dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…