-
- Konu Sahibi hijabiqueen
Bunun doğru olmadığını nasıl ifade edebilirim?
ben çoğu konuda böyle sessiz kalıyorum. haliyle düzelme olmuyor kabullenmiş gibi oluyorum.
Evet eşim tepki verdi ama ben de bunun hoş olmadığını rahatsız olduğumu kayınvalideye söylemek isterdim.
o an şaşkınlıkla bakakaldım sadece.
şimdi. de konuyu nasıl açarım nasıl söylerim diye düşünüyorum
öz oğlu canım.öz oğlu değil mi
ay millet manyadı iyice ya küçük çocukların bili dudağından öpülmesini saçma buluyorum
Anne olmak böyle bir şey herhalde benim erkek arkadaşımı da annesi yanağından öpüyor küçük çocuk gibi seviyor bana da tuhaf geliyor içimden diyorum kocaman adam bu bebek midana kadar herifi göbekten sevmek bile saçma o ne allah aşkına ya
Bence uzatmaben çoğu konuda böyle sessiz kalıyorum. haliyle düzelme olmuyor kabullenmiş gibi oluyorum.
Evet eşim tepki verdi ama ben de bunun hoş olmadığını rahatsız olduğumu kayınvalideye söylemek isterdim.
bunu başka birkaç konuda denedim. Ama kv, oğluma biye söylüyosun, niye kışkırtıyorsun diyip bir de benden hesap soruyor. Ha birde kp doldurula getiriyor kendince.Bence açmayın konuyu,eşinizle konuşun bir daha böyle bir hareketi görmek istemediğinizi söyleyin.
Eşiniz konuşsun annnesiyle..
bunu başka birkaç konuda denedim. Ama kv, oğluma biye söylüyosun, niye kışkırtıyorsun diyip bir de benden hesap soruyor. Ha birde kp doldurula getiriyor kendince.
bu seferyine öyle olur
ben çoğu konuda böyle sessiz kalıyorum. haliyle düzelme olmuyor kabullenmiş gibi oluyorum.
Bi de torun emzirmeye çalışanlar da vardıGeçmiş yıllarda bunun daha vahim olanını okuduk burada,k.valide oğlunu yıkamaya bile kalkmıştı..
Neymiş efendim sırtına kese yapacakmış...
Ay Allah Korusun.Geçmiş yıllarda bunun daha vahim olanını okuduk burada,k.valide oğlunu yıkamaya bile kalkmıştı..
Neymiş efendim sırtına kese yapacakmış...