KV dem dili ile soğuttu beni

O lafı kim söylediyse onunla bir konuşup yüzlesin veya eşiniz yüzleşsin. Anlaşırım kadarıyla başka biri öyle bi laf etmiş. O da gelmiş size söylemiş.cok dert ettiyseniz arıtıp telefonla hesap sorun. Bunun disinindakileri bence siz abartıyorsunuz.

Bir an acaba kaynanamin baska ogluda mi var diye dusundum.Ayni benim kaynanam hele baskasinin agzindan bana laf cakmasi ayni sen de susuyorsun anladigim kafariyla ondan yuz buluyor.Ben de sustum sustum cok gena patladim biraz pisti.Simdi o kadar resmiyiz ki cok sukur esim gelelim gidelim demiyor haftada 1 anca.Soy meselesi ciddi sinirlen bence kaynananin yaninda ara o kisiyi benim hakkimda boyle mi dedin diye sor

Ama kV kendini tembel olarak nitelendirmiyor o biz evlenene kadar hem kendi evini hem kV sinin evini temizlermiş birde durmadan bunu diyor
Zoruna gidiyorsa yapmasaymış. Bende bu insanları anlamıyorum, ben yaptım sende yap, ben çektim sende çek. O kadar Çalışkan biri olsaydı, senden iş beklemez kendi işini kendi yapardı. KV deniz yaş olarak daha çok küçük, şimdiden köşe minderi moduna girmiş. 10 sene sonra, tuvalete gitmek için bile yanında birini ister.

KV min başkalarının dediklerini bana taşıması ne kadar doğru bende onun hakkında her denileni ona mı söyliycem şimdiye kadar asla demedim

offff okuyamadım valla :)

Derin bir iç çektim konuyu okumam bitince :) kaynanan her yolu deniyo siz onla daha çok ilgilenin diye. Hangisi tutarsa artık. Oyuna gelme evine falanda alma alırsan bir daha gitmez. İlgileneceksen kendi evinde git ilgilen. Benim kv de başkalarının ağzıyla konuşmaya bayılır. En sevmediğim şey.

Bu yazdıklarınızdan benim anladığım kadının tek istediği şey ilgi gelini olarak sizin onu elustunde tutmanızı bekliyor.Hastalıklarını numaralarını aldıgı eşyaları buna yorumladım .Karakter olarak her kadın bir olmuyor kibarca konuşamıyor demişsiniz bu yaşına kadar ögrenememiş bu yaşından sonrası değişmesini beklemeyin.Mesafenizi koruyun tabi ki psikolojik sorunları da var anladıgım kadarıyla belki siz tatlı dille pskiyatriye gömtürebilirsiniz.Bir nebze faydası olabilir.Kendisi zamanında gelinken yapmış sizden de aynısını bekliyor.Çevre faktörü çok önemli demek ki onun bunun lafına göre hareket eden bir kv niz var.Allah yardımcınız olsun takmayın değiştiremezsiniz.

Hepsini okudum. 18 yasında evlenen bir kız hakkında dediklerimiz sizin için de geçerli. 21-22yasında neyin ne olduğunu bilmeden evlenmişsiniz. Tek derdiniz, hayatınız, uğraşınız kayınvalideniz olmuş.

Sizin gibi kendi hayatını yaşayamayan, kayınvalidem şunu dedi, görümcem bunu dedi, eştim şöyle yaptı diyen kadınları gördükçe evlilik müessesini sorgular oldum.

O kızı aldınız soyu bok ettiniz mi hangi şah soyundan geliyorlarmış yani tövbe estağfurullah 3 maymunu oyna bacım kapat kulaklarını gözlerini uğraşılmaz böyleleriyle

Benim derdim değil kV de sadece şu durumda iken bakmazsam bencilce mi düşünmüş olurum diye objektif olması için sizlere sordum şimdiye kadar benim yaptıklarımın tersini yapmamı söyleyen biri olmadı demek oluyor ki doğru yoldayım ✌
Sizi bu düşünceye sevk eden ne oldu doğrusu pek anlayamadım

O ne demekmiş diyorum sessiz kalıyorum kibarca anladın diye ama bizimki biraz anlamamış ayağına yatmaya seviyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…