- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
-
- Konu Sahibi Renkli bukalemun
Hata etmişsiniz konuyu kapatmayacaktınız!O an o ne demekmiş anne dedim işte bilmem bende dedim ki biz gelinimizden çok memnunuz falan filan oysa o lafı bana söylemişken sonrasında ne derse desin isterse ağzı ile kuş tutsun daha ısınmam sanırım
Eve geldiğimiz de eşime anlattım annesinin dediği cümlenin anlamını ben yokken annesi ile konuşmuş oda göreyim Özür dilerim o zaman dedi sonrasında 5 5 10 kere konuştuk Özür falan yok hala
Sakinim zaten benim tek sorun sizlere bu şekilde olan kV mi evime alıp bakmalı mıyım yoksa aman ne düşünürlerse hakkımda aynen böyle devam etsinler ablası bakmaya devam etsin mi demeliyimAlınma buyutmussun de buyutmussun sakın ol. Bizim aile de evlenecek oğlana her seyi yapan bir aile bana da yapmadılar. Biz borçluyken borc bile istediler. Sen severek evlenmişsin bir kere eşin önemli ailesine de saygısızlık yapma mesafeni koy. Kaç tane iyi kv vardır Allah aşkına herkes senin gibi. Sallama baska seylere yoğunlaş
Benim derdim değil kV de sadece şu durumda iken bakmazsam bencilce mi düşünmüş olurum diye objektif olması için sizlere sordum şimdiye kadar benim yaptıklarımın tersini yapmamı söyleyen biri olmadı demek oluyor ki doğru yoldayım ✌
Sizi bu düşünceye sevk eden ne oldu doğrusu pek anlayamadım
Başak Burcu yum benim için ufak noktalar epey önem taşır bu güzel bir şey değil biliyorum zaten kV mle kanka olmak gibi bi derdim de yok böyle bir insan şimdi şuan ki durumundayken ben ne yapmalıyım diye fikirlerinize ihtiyacım varÇok büyütüyorsunuz. Çok takılıyorsunuz. Çoğu kv hastalık hastasıdır onunla bununla kıyaslar hatta cimridir. Ben bi anlatsam şok olursunuz. Hiç boş yere takılmayın. Sinirlerinizin bozmayın. Az görüşün net olun noktayı koyun.
Farkındaysanız sizin gibi düşünenlere de sorum şu kayınvalidem bu durumda iken ben sizce ne yapmalıyım bunu kV olduğu için değil eşimin annesi onu dünyaya getirip bugünlere getiren insan olduğu içinSanırım okuma yazmanız olması gerekiyor konu açabildiğinize göre. Sayfanızda benden başkaları da bu tarz yorumlar yapmış. Okursanız görürsünüz. Tek derdinizi kayınvalide yapıp hayatınızı kendinize zehir etmeyin.
Kv kötümü bilmem ama sana melek olsa kimse yaranamaz.Çok abartıyorsun. Sende anne ve kv olacaksin
Kv kötümü bilmem ama sana melek olsa kimse yaranamaz.Çok abartıyorsun. Sende anne ve kv olacaksin
Cok güldüm kv kafası diye bir şey var hakkatenRahmetli babaannem beni severken "yavrumun yavrusu yarısı da yılan yavrusu" demis. Yine rahmetli annem bu söze alınıp rahmetli babama akşam şikayet etmiş. Babam da "bizde çocuklar öyle sevilir" demiş. (Bu arada amma rahmetli dedim. )
Ya ben olsam madem bu kadar bunaldım mümkün olduğunca soğuk davranırım. Sorularını cevapsız bırakırım, işime gücüme bakarım o geldiğinde de. Yokmuş gibi davranırım. Açık söyleyim ben bunu bir kere yaptım ve bana bir şey söyleyecek durumu olmadı. Sonra gelmedi mi geldi hemen üç beş güne aynı davrandım. Su an hep öyle davranıyorum bana zarar veremiyor. Geliyor oturuyor eşim geliyor eve bırakıyor. Benlik bir şey Yok. Kavga Yok stres Yok iyi geldi bana. Tavsiye olarak değerlendirirsen diye yazıyorum arkadasım. Alınganlık da yapma yorumlara İnan senin iyiliğine söylüyoruz. Kafana ne kadar taktın kendine o kadar zarar. Cünkü bazı şeyleri çözmemiz mümkün değildir. O insanın hiçbir huyunu değiştiremezsin o halde kendin bi savunma oluşturacaksın.Başak Burcu yum benim için ufak noktalar epey önem taşır bu güzel bir şey değil biliyorum zaten kV mle kanka olmak gibi bi derdim de yok böyle bir insan şimdi şuan ki durumundayken ben ne yapmalıyım diye fikirlerinize ihtiyacım var
Tabiki alınmam ben objektif bakış açısına ihtiyaç duyduğum için buraya yazdım bunları yazma sebebim de hasta durumdayken böyle davranıyorum ama yaptığım gaddarlık yada tavır alma vs değil buna açıklık getirmek için. sonuçta ne zaman neyi yapsam hep bi kusur hep bi kulp bulacak bunu da biliyorum.kimseye de benim en mükemmel olduğumu düşündürmek gibi bir derdim yok. kim ne demiş pekte takılmam kendi doğrularımı yaparımYa ben olsam madem bu kadar bunaldım mümkün olduğunca soğuk davranırım. Sorularını cevapsız bırakırım, işime gücüme bakarım o geldiğinde de. Yokmuş gibi davranırım. Açık söyleyim ben bunu bir kere yaptım ve bana bir şey söyleyecek durumu olmadı. Sonra gelmedi mi geldi hemen üç beş güne aynı davrandım. Su an hep öyle davranıyorum bana zarar veremiyor. Geliyor oturuyor eşim geliyor eve bırakıyor. Benlik bir şey Yok. Kavga Yok stres Yok iyi geldi bana. Tavsiye olarak değerlendirirsen diye yazıyorum arkadasım. Alınganlık da yapma yorumlara İnan senin iyiliğine söylüyoruz. Kafana ne kadar taktın kendine o kadar zarar. Cünkü bazı şeyleri çözmemiz mümkün değildir. O insanın hiçbir huyunu değiştiremezsin o halde kendin bi savunma oluşturacaksın.
Ne olur biri özet geçsin
☺☺Altı üstü dert anlatacaksnız kısa kısa olaydı iyiydi. Gılgamış destanı gibi mübarek...sabırla okuyan birisi umarım özet geçer
Kanserli lere verilen seruma kadar okudum içim bayıldı Allah yardımcın olsun konu sahibi :)Ne olur biri özet geçsin