- 21 Temmuz 2017
- 702
- 722
-
- Konu Sahibi Renkli bukalemun
bakmk zorunda olmak biraz göreceli, ama bu kv sana gelirse hastalığı ve iyileşme süreci iki katına çıkar gibime geliyor
Eşiniz ne diyor bu konuda?
Kayınvalideyle ilgili konuları merak ettiğim için okudum.Inanki gözlerim bulanık görmeye başladı .Çok uzunmus.
Kayinvalidenizden uzak durun ,yoksa sizin psikolojinizide bozabilir.Galiba benimde gözlerim bozuldu.
Söylediklerini ciddiye alırım çünkü ben ağzımdan çıkan cümlenin mesuluyumdur ne dediysem yaparım yapamayacağım hiç bir şeyinde sözünü vermem yaparım demem sözünde durmayan insanlardan da nefret ederim ben ailemden böyle gördüm bu durum belki bu sebepten dolayı daha fazla rahatsız ediyordur
Aile olarak üstlerine düşeni yapmışlardır diyorsunuz eşim bile kaç kere şu cümleyi kurdu "ben anlamıyorum bunları ya her şeyimi ben kendim yaptım şimdi boş boş konuşuyor yapıp edecek gücün paran vardı da niye yapmadın ben yaptıktan sonra konuşuyorsun "
Tabi ailesine değil onların evinden çıktıktan sonra yolda kurdu
kayinvalide dengesiz de. senin kocan da is yok be canim. koskoca adam gormuyor mu annesinin katakullelerini?
Söylediklerini ciddiye alırım çünkü ben ağzımdan çıkan cümlenin mesuluyumdur ne dediysem yaparım yapamayacağım hiç bir şeyinde sözünü vermem yaparım demem sözünde durmayan insanlardan da nefret ederim ben ailemden böyle gördüm bu durum belki bu sebepten dolayı daha fazla rahatsız ediyordur
Aile olarak üstlerine düşeni yapmışlardır diyorsunuz eşim bile kaç kere şu cümleyi kurdu "ben anlamıyorum bunları ya her şeyimi ben kendim yaptım şimdi boş boş konuşuyor yapıp edecek gücün paran vardı da niye yapmadın ben yaptıktan sonra konuşuyorsun "
Tabi ailesine değil onların evinden çıktıktan sonra yolda kurdu
Ana kuzusu bana göre eşim bunu aşmaya çalışıyoruz ama annesi çocuğunu bu şekilde yetirştirmiş ya büyü yaptırmış yada basirwtini bağlamış sanıyorum
Allah I'm a o levelleri Yaşatma aminKayınvalide cidden sinir bozucu ama cidden çok tatlı anlatmışsınız. İstemsiz güldüm. Bu hikaye bana çok tanıdık. Kalbine pil takılacak (!) (Ameliyatsız) ve yolda yürürken bayılmaları başlayacak(!)
Allah kolaylık versin.
Hastanede anesteziden uyanmayip lafini inanmiyorsunuz ama faturalarinizi oderiz lafini inaniyorsunuz. Madem her lafini ciddiye aliyorsunuz hepsini alin isinize gelenleri degil.
Sizce gercekten normal mi iki yetiskin evlendikten sonra kvnin onlarin faturasini odemesi? Kusura bakmayin bu size iyilik yapmak degil sizin karsinizdakini enayi yerine koymaniz. Bunun icin bir belkentiye girmis olmaniz cok sacma. Tamam demis olabilir. (Hani hastanede uyanmayip arada yapiyordu ya boyle seyler inanmamak lazim size gore) Hadi uydurdu diyelim sizin bundan medet ummaniz gercekten cok sacma. Elektrigi suyu harcayan siz, evlenen siz ama faturalarinizi odeyecek olan onlar. Bu sekilde mi annelik babalik yapacaklar. Bunu odedikleri zaman annelik gorevini yapti mi diyeceksiniz ki.
Yapmasinlar daha iyi. Herseyi kendiniz yapin. Koca koca insanlarsiniz bunun beklentisini girmenize gerek yok. Madem herseyi kendiniz yapabiliyorsunuz onun bunun sizin faturalarinizi odemesine neden tamah edesiniz ki? Cevaben bizim kendimize yetecek gucumuz var cok sukur der konuyu kapatirsiniz. He bunu yapamiyorsaniz evlenmeyin zaten.
Bundan sonra her dedigini aldiris etmeyin, esinizle de anlasin hic birseyde soz sahibi olamasinlar. Olamazlar da zaten. Fazla takma kvni.
Ayy! Sizin diliniz de bizi kk dan soğuttu. Ne uzun yazıdır o öyle yaa.
Kusura bakmayın bilmiyordumBüyü vb konuları karıştırmayınız lütfen yasaktır.