KV dem dili ile soğuttu beni

Tamamını okudum
Tolere edilebilir diyecektim ama "o kızı aldınız soyu bok ettiniz" nasıl bir laftır?
Eşiniz bunu biliyor mu?
Bu laftan bir cinnet çıkarır mesafeyi koyardım
Soymuş sanki padişah soyu tövbe estağfurullah
Neden kendinizi böyle ezdiriyorsunuz?

O an o ne demekmiş anne dedim işte bilmem bende dedim ki biz gelinimizden çok memnunuz falan filan oysa o lafı bana söylemişken sonrasında ne derse desin isterse ağzı ile kuş tutsun daha ısınmam sanırım
Eve geldiğimiz de eşime anlattım annesinin dediği cümlenin anlamını ben yokken annesi ile konuşmuş oda göreyim Özür dilerim o zaman dedi sonrasında 5 5 10 kere konuştuk Özür falan yok hala

Ben çoğunu okudum kaynananiz sizden ve oglundan hep benle ilgilensinler beni pohpohlasinlar derdinde bence siz en iyisini yapiyosunuz yüz vermeyin taviz vermeyin nasil dusunce bi yapisi var bu kadinin cozemedim anliyoda anlamazliktan mi geliyo cidden yoksa baya baya yüzsüzmü bilemedim ama tek diyebilecegim sey mumkun oldugunda kendinizden evinizden uzak tutmanizdir.
Neyse sizler böyle diyince içim ferahlık çok sağ olun ya

Alınma buyutmussun de buyutmussun sakın ol. Bizim aile de evlenecek oğlana her seyi yapan bir aile bana da yapmadılar. Biz borçluyken borc bile istediler. Sen severek evlenmişsin bir kere eşin önemli ailesine de saygısızlık yapma mesafeni koy. Kaç tane iyi kv vardır Allah aşkına herkes senin gibi. Sallama baska seylere yoğunlaş
Peki şu durumda alıp evimde benden bakmak mecburiyetinde miyim pazaretsi den beri ablasında kızı falan yok iki oğlu var biri bekar

Özet geçiyorum: Klasik oğluşum da oğluşumcu, gelini gelin değil adeta rakip gören Semra kaynana kıvamlı bir şey. Sabır dilerim, ne diyeyim. Elinizden geldiğince yok saymaya çalışın. Eşiniz size destekse kolay kolay etkisi olamaz zaten.

18 yaşında evlenen birinin a sosyal , sosyal olmayı bilmeyen kaynana ağzına bakan olduğunu nerden çıkardınız? Bu kanıya nasıl vardınız? 19 yaşımda evlendim 20 de anne oldum. Üniversite okuyorum hala okurken evlendim . Söylediğiniz gibi biri değilim mesela
Çünkü kızı tanıyorum ist da tek başına otobüs ile şuraya git desen gidemez sabah akşam ger gün kv desinde

kv anezteziden 2,5 saatte uyanmış. ayrıca fıtığı varmış ama ameliyatlık değilmiş. buna rağmen çok ağrı çekiyorum diyormuş. hastalık hastasıymış ayrıca. grip olsa abartıyormuş. ha bide gelin hanıma halı vs gibi hediyeler almış ama gelin hanımın zevkine uymuyormuş :işsiz:
Vallahi helal olsun :)

Of ne kadar uzun yazmışsınız. Bence biraz abartıyorsunuz. Parası olan ev alır dekore eder, döser falan ama olmayan da alamaz. Hediyeler beğenmiyorsanız kibarca tarzına uygun değil boşuna masraf yapma diye söyleyin. Kavibvalide ne kadar oğlunu paylaşmıyorsa gelin hanım da o kadar paylaşamıyor bence

BElki sizin gibi mecbur bırakılıyordur. Etrafa çaktırmıyordur . Kv kimse sevmez istersen Prof ol kv de de seni sevmez doğanın kanunu bu malesef okumuş okumamış dinlemiyor
Kusura bakmayın hani siz ve sizin gibi olanlara bilmeden bişey demek istemem kız bekarken de öyleydi şimdi de hayatından çok memnun ona göre alışıp gördüğü olması gereken hayat bu çünkü lütfen dediklerimi sizler üzerinize alınmayın kızla bire bir sohbetimde oldu

Of ne kadar uzun yazmışsınız. Bence biraz abartıyorsunuz. Parası olan ev alır dekore eder, döser falan ama olmayan da alamaz. Hediyeler beğenmiyorsanız kibarca tarzına uygun değil boşuna masraf yapma diye söyleyin. Kavibvalide ne kadar oğlunu paylaşmıyorsa gelin hanım da o kadar paylaşamıyor bence
Bende oğlu da söyledik söylemeye devam ediyoruz kendine kendi evine al diyoruz
Peki soyu bol ettik de mi abartı sizce

KV niz hastalık hastası, nazlanmayı seviyor biraz da tembel. Sizde çok takıntılısınız, her sözünden bir anlam çıkartıyorsunuz. Çok büyük sorun görmedim
Ama kV kendini tembel olarak nitelendirmiyor o biz evlenene kadar hem kendi evini hem kV sinin evini temizlermiş birde durmadan bunu diyor

X