- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Git bugün yanına
Ben senin bize taşın anı istemiyorum
Bunu kabul etmiyorum bil de
Aç eşine de telefon annenle oturmayacağım söyle annene rezalet çıkarırım de
Eşin boşanalım derse anasından ayrılama diye 3 çıcuğunu karısını bıraktı derler istediğini yapmam ölsem oturmam de
1 ay rezalet çıkar bir ömür rahat edersin
inşallah tabii huzursuzluktan yana değilizHiç te gitmesin ,düzenini bozmasın ,bir şekilde hallolur.
Süper bir düşünceKv geldigi zamanlarda cocuklariniz yaramazlik yapsin bagris cagris buyuklerin kafasi goturmez ayy evim sessiz sakin desin kossun evine onlar oyle yapmis karar vermislerse sende boyle plan yap
Kv le konuş ..eşinin yapabikeceği bir durum değil aslında oda arada kalıyordur ..eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Biraz da toplum baskısı oluyor.Sanki annesi tek başına yaşayınca hayırsız evlat muamelesi göreceklerini sanıyorlar.Kv le konuş ..eşinin yapabikeceği bir durum değil aslında oda arada kalıyordur ..
Büyük aile her zaman iyidir ama artık ev ev üstüne olmuyor malesefBiraz da toplum baskısı oluyor.Sanki annesi tek başına yaşayınca hayırsız evlat muamelesi göreceklerini sanıyorlar.
Bu yoruma çok güldüm ya:))ne oluyormuş kayınpeder ölünce ? evi var maaşı var daha ne evde kurt mu kapıyor ?
bence eşinizle huzursuz olmayın gidin kaynanızla konusun, bana sordun mu hiç deyin, bu kadar sene ayrı yaşayıp sonradan birleşmek çok kötü ya
seni yalnız bırakmayız gider geliriz sen de gelirsin ama berbaer olmaz deyin açıkca söyleyin
ay böle bir şey düşmanımın başına vermesin allah, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi
yanına ıyı bır yardımcı olabılır.kendıne bakabılecek druumda sanırım.bır eve 2 bayan çok bence.onun acısından da zorslm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
dedim bunu eşime bir süre yanında kal alışıncaya kadar dedim ben çocuklarla kalırım sıkıntı olmaz dedim.eşim hangi birgün orda kalıcam annemin buraya yerleşmesi daha uygun diyoEşinize gidin ananla geceleri beraber yatın diyin
Madem yalnız kalamıyor aynı evde kalsınlar sen de al bebelerini rahat et ohh mis
bir aydır kalıyop ama geceleri geliyo bize gündüzleri gidiyo. sonrada böyle git gel olmuyo diyo ev boş duruyo ne gerek var kiyara veriririz diyoEe bir aydir kaliyormus bak iste
Bizim de annemiz yalnız kalsa üzülürüz ,tek kalmasını istemeyiz tabii ki.Ama daha önce yaşamış 2 sene,intiharın eşiğinden dönmüş.Kv ye hissettirmiş ,evim küçük demiş,rahat edemezsin demiş ,zaten yerleşse bile kv ye şimdi beraber oturma fikri cazip gelse de kendi de rahat edemeyecek.Oğlu gel buyur dese de geliniyle konuşması,razılığını alması gerekliydi.Büyük aile her zaman iyidir ama artık ev ev üstüne olmuyor malesef
Konu sahibinin eşi asla annesine gelme diyemez atadır anadır çünki , ama kendisi konuşa bilir açıkça kv le .
Evinde kalmasını ama her durumda yanında olabileceklerini onA iyi niyetle anlatmalı , yoksa işin ucunun iyi olmayacagını atltan alttan hissetirmeli ..