kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

kv zaten bize çok yakın 3 apartman yukarda ama yok geceleri yalnız olamıyormuş
Büyük torunu bir süre yanında kalsa ,kesin aklına sokan olmuştur ,belki eşin bile teklif etmiş olabilir kabul edeceğini bilmeden.Onlar da haklı ama gelinler de haklı.Keşke anlaşabilse durulsa ama olmuyor ,illa anlaşmazlık çıkabiliyor.

tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo

Off off gercekten buyuk dert..annesinin aklina giren esin olmasin gel anne bizde kal diye kadin esyalari dagitmaya baslamis bile..biride ciksin anne gelir gideriz yanina arada sende gelir kalirsin..ayni evde iyiyken kotu olmaktan korkarim uzulmeni istemem falan dese kadin boyle rahat olmaz..3 cocuk kocan sen birde kv isin zor kabul etme

O zaman eşin başının üstüne bir yuva kursun anasını orada taşısın.
Sana laf ederse ben başımın üstünde yerin var demedim sen dedin dersin.

İşte bu tip kayınvalidelere direkt bizimle birlikte yaşamanı istemiyorum hiçççç boşuna evini dağıtma açıkta kalırsın, ha ama eşimin annesi olarak arada bir gelip bizde de kalabilirsin ama sürekli olmaz mümkün değil deyip kurtulmak gekeriyor.

eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Kendisi milletten utansın. Erkek olamadı diye. Bak burada kayınvalidesi işe yaşayan birinin konusu var şu snda. Aç onları oku. Senin fikrini önemsemeden evine yerleşmeye öalışan birinden ne bekliyorsun ki?

diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem

yeminle başlığı okuyunca tüylerim diken diken oldu ve konuyu okuyunca o kadının eşyalarını dağıttığını falan okuyunca hepten bi fena oldum Allah cezalarını versin böyle insanların
nasıl bir eve huzursuzluk verebiliyorlar ya hiç Allah tan da mı korkuları yok ?
evde korkumdan gebersem heralde gelinin beni istemediğini bile bile böyle bir şey yapamam !

ya siz biraz eşinizden bahseder misiniz ? nasıl bir tip ? şuan ne durumda?
illaki olacak mı diyor ?
kayınvaldeniz peki sizin fikrinizi biliyor mu ?
geçmişte çok çektim yazmışsınız o zamanlar peki eşiniz nasıldı ? olanları görebiliyor muydu yoksa benim anam bir melek havalarında mıydı ?

Onlar anlasmis zaten parayla islerini yaptiriyorlar gelen kirayi size veririm oglum demistir bu adamlar parayida severler ohh anacigida yaninda..

Yalnız yaşayamıyorsa evlensin :)

Çok mantıklı
Ama kadının niyeti oğlunun yuvasını yıkmak. Yeni evleneceği adam oğlu gibi nazını çeker mi kadının? Her istediğini ikinciye söyletmeden yapar mı? Ağlamalarına hemen yelkenleri suya indirir mi? Gak dese yemek, guk dese su getirir mi?

Evde bir de gelin var hizmet görecek şu anda. Yeniden evlense hizmetçi nerde bulunur, hem de karın tokluğuna çalışanı???

Eski kv böyle idi. Ben evlenmeden 30 sene önce eşini kaybetmiş, geceleri yalnız kalamıyormuş. Oğlunun biri eltimle yanında yaşıyormuş, başka ülkeye gitmişler. Öbür oğluna gitmiş, kızına gitmiş, derken 30 sene geçmiş. Ben evlendikten sonra çok huzursuzluklar oldu.

Kendi evi olmasına rağmen. Bana gelse evini arıyordu. Bu sefer kocamı alıp gidiyordu evine. 1 hafta kalıp dönüyordu eski eşim.
Bu sefer büyük oğluna. Kavga edene dek 10 gün kadar da orada kalıyordu. Bir de geçimsiz, kendi çocuklarıyla bile anlaşamıyordu.

Demem o ki olmaz. Olmuyor. Ya bakıcı teklif edin ya altlı üstlü daireler.
Ya da resti çekin. O gelirse ben giderim diye.
Haaa yatalak olur, ciddi hastalığı ve düzenli verilmesi gereken ilaçları olur, sürekli gözetim altında tutulması gerekir, onlar ayrı.
Ayakta gezen kadın sadece eşi vefat etti diye himayeye alınamaz.

Konu sahibi: Eşinizin inancı var mı bilmiyorum, ama belki öyle etkileyebilirsiniz. Eşe annesinden ayrı ev açmak zorunda erkek. Hakkımı helal etmem sana deyin.

eli ayağı tuttugu evi abrkı maaşı olduğu müddetçe birlikte yaşamak zorunda değilsiniz...
eşinizede bunu aynen belirtin, gider gelirsiniz arada o size gelir üç beş gün kalır ama aynı evde olmaz, zaten aranızda pek iyi değilmiş sorun çıkar..

diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
Acikca soyle ben istemiyorum oglunla arami da bozacaksin dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…