kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

kaynananız sizin bu kadar ölümüne istemediğinizi biliyor mu ?
eğer bilip de hala sizin eve huzursuzluk veriyorsa yatacak yeri olmasın
istemediğimi biliyor çok konuştum çok şey söledim. ama sanki ben istemedikçe o dahada hırslanıyo. komşularına diyomuş oğlumun yanına yerleşecem diyomuş burayı sadece oğlunun evi olarak görüyo

Ahh canim benim ya benimde aglayasim geldi burnum sizladi anamiz uzulur babamiz uzulur hep zaten el adami niye uzulsunki

empati yapmaya çalışıyorum ama kv ile kafamız uyuşmuyo anlaşamıyoruz olmuyo

Esinizi de dusunun, ne de olsa annesi, duygusal acidan uzmeyin esinizi de kendinizi de yipratmayin, empati yapin, sizin anneniz ayni seyi yapsaydi annenizden ayrilmak, her saniye yaninda olmak isterdiniz, sizin ayaginiza bir firsat gelmis iyi degerlendirin.istemedginiz olaylari lehinize cevirin. Esinizle disari cikarsiniz,ccuklara bakar vs.

Siz niye kurulu düzeninizi bozup gideceksimiz? Huzursuzluğa sebep veren, haksızlığı yapan, sizi üzen, annesiyle yaşamak isteyen kocanız gitsin.

O Zaman o kıyameti sen koparacaksın başka caren yok .
Kararlı olup net sözlerle rşinede kv.dene kararını bildir . Çek restini gerekirse çoçukları alıp annene gidecegini söyle . Bunu şıkkı çok söylemem ama senin kayınvaliden geldikten 1 sene sonraki halin ve evinizin durumu daha beter olacagından şimdiden önlemini alman için diyorum yoksa çoçukları algit demem kimseye

Ahh canim benim ya benimde aglayasim geldi burnum sizladi anamiz uzulur babamiz uzulur hep zaten el adami niye uzulsunki
kv iyi olsa annemde babamda birlikte oturmam için beni ikna ederler yaşlıdır sevaptır diye ama onlarda zamanın çektiğim sıkıntıyı bildiklerinden benim hastalanmamdan korkuyorlar

Ben de kv ile anlasamiorum ama boyle bi durum olsa esimi karsima almam, yaninda dururum ama benim istedgim sartlar cercevesindee, siz sartlarinizi soyleyin esiniz kabul edecektir. Siz esinize karsi ciktikca sizden uzklasir,insanoglu .

Anneye merhameti olmayanın eşine hiç olmaz bir de böyle düşünün son çare olarak bu durumun iyi taraflarını görün görebilirseniz tabi...Ben kv ile yaşamaktan korkmuyorum ama ona dadılık yapmaktan korkuyorum (fiziksel anlamda değil) çünkü asosyal, psikolojik bazı sıkıntıları var, sürekli hastalık halinde ve modunda ..Onu nasıl oyalayacağımı bilemem hayatım altüst olur gibi geliyor ..Ama şöyle sağlığı yerinde elinden iş gelen , ben yokken evi çekip çeviren,bana sıkıntı vermek yerine yükümü hafifleten ,negatif olmak yerine evde bi ses olacak biri olsa ve başka çarem yoksa o kadar da sıkıntı yapmazdım..Nasıl biri olduğu da çok önemli ...

ben de bekliyordum '' merhametli'' birinden gelecek şu '' bir ayağı çukurda'' yorumunu
öyle kolay ölünmor valla
kadın 65 yaşındaymış , pekala insanlar 90 yaşına kadar yaşayabiliyor 25 yıl daha yaşasa kolay mı , geçer mi ?
yalnız ölmesin diye aman da pamuklara sarıp ölene kadar başında mı beklesinler?
65 yaşında işini görebiliyormuş eee şurda 10 sene daha geçse 75 yaşına gelir belki o zaman daha düşkün olur işini kendi göremez e o zaman anadır atılmaz o zaman mecbur beraber yaşarlar ve konu sahibi hayatının bir 10 yılını kazanmış olur
bu işler öyle kolay degil
büyük eve çıkıp ne olacak ?sonuçta aynı ev işte
son zamanlarda moda oldu dublex evler , genç kız tacirlerinin de işine yaradı , kaynana ile dublex evde yaşama!

K.v nizin bir ablası kardeşi yok mu? Sözünü dinleyebileceği hani bu yaştan sonra olmaz gitme kalma diyeceği bir büyüğü olabilir mi çevresinde?
Yada korkuyor mu evde
Hiç yoktan torunları varsa onları gönderebilirsiniz ara ara yanına
Biraz alternatif yollar izlenebilir

Kv le helede konusahibininki gibi dişli bir kv helede buncayıl ayrı yaşamış kendi düzenini kurmuş birinin kv. Beraber yaşaması çok zor
Keşke kv de gelinde melek olsada birbirini idare etse kimse üzülmese .ama olmuyor hanımlar olmuyor .

Biraz empati kurmak en guzeli bence,yapabilecek bise yok, bu huzursuzluk evliligi bitirme noktasina gelir, 3cocuguyla dul kalmanin nesi guzel,kurul lu duzenininden uzaklasmanin, cok sert yorum bunlar tutun bi bakici siz hastabakici olmayin, direk sert yorumlarla insanlari gazlamayin

bu gazlamak degil ki
işte diyorsunuz ya böyle bir şey için yuva yıkmaya değmez , evet ben de diyorum değmez , ama niye aman yuvam yıkılmasın dıye kadın fedakarlık yapmak zorunda ? kocası desin benim karım istemiyor ısrar ederek de hergün yuvamda huzurum bozuluyor yapmayım böyle diye niye diyemiyor ?

burada herkes aynı şeyi diyor, evet yuva yıkılmasın ama o kadın gelince zaten yıkılacak

şimdiye kadar güzellikle çözülsün istedim ilerde birbirimize bakacak yüzümüz olsun istedim ama galiba böyle çözülmeyecek

Mülayim bir insan olsa belki derdimde dominant insanla aynı evde olmak imkansız.Hep senden gider..Kadının derdi yalnız kalmamak biliyorum ama altlı üstlü oturma imkanınız olamaz mı?.Evini kiraya verip sizin oradan ev kiralasanız..Y a da eltinlerle ortak para verip yanına bir kadın tutsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…