- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.713
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Ayy ne ayip ne ayip hic sevmedim kv bu lafindan sonra hiccbirde herşeyi laf eder kv. kendi annem 2 gün fazla gelse oğlumun kazancını yiyolar diye etrafta laf eder.
Ee bir aydir kaliyormus bak istebu mevzu evimizde 1 aydır var ve bir aydır inanın geceleri uyku uyuyamıyorum
Eşinize gidin ananla geceleri beraber yatın diyin
Madem yalnız kalamıyor aynı evde kalsınlar sen de al bebelerini rahat et ohh mis
Daha ne üzülüyorsun esine cek resti biraz ayri kalsin akli basina gelir etrafa rezil olur hem kv hem esinkendi ailemlede konuştum sağ olsun babam bana destek üzülme diyo daha da olmazsa al çocuklarını gel diyo ama üç çocukla baba evinde olurmu. ben evimi çok seviyorum. çok emek verdim bu evliliğe şimdi bir anda nasıl yıkılır bilmiyorum
bence de bir aydır bir konu uzatırlmaz, resmen sindirip yıldırmaya çalışıyorlar1 aydır uzatmanız hata
Resti çekin
Bitsin bu iş
Huzursuz yaşanmaz.
Babanız konuşsun olmazsa eşinizle. Annen gelirse kızımızı alırız desin.
Kesin eşi Ondan önce çekmiştir resti beğenmiyorsan ,istemiyorsan git diye.bence de bir aydır bir konu uzatırlmaz, resmen sindirip yıldırmaya çalışıyorlar
İSTEMİYORUM bitti bir ay uzatmak çok hata
tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo
gitsin valla gitsin, kadın gelince boşanacakları kesin çünküKesin eşi Ondan önce çekmiştir resti beğenmiyorsan ,istemiyorsan git diye.
Hiç te gitmesin ,düzenini bozmasın ,bir şekilde hallolur.gitsin valla gitsin, kadın gelince boşanacakları kesin çünkü