kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Zaten birlikte olmayla huzur olmuyor.Benimki üstte mesela,çoğu zaman temizliğini yaparım,alışverişini yaparım,börek ,sarma gibi sevdiği yemekleri yapınca gönderirim,beraber olup ta didişileceğine ,ayrı olup birbiriyle anlaşmak daha önemli.

Eşinize gidin ananla geceleri beraber yatın diyin
Madem yalnız kalamıyor aynı evde kalsınlar sen de al bebelerini rahat et ohh mis

hah! işte akıl diye buna derim ben ! valla ya ! gerçekten süper bir fikir,
sorun sadece geceleri yalnız kalamamaksa öyle ya süper bir fikir hem elalem de böylece konuşamaz, adama bakın aslanlar gibi anasını yalnız bırakmıyor derler , her gece gitsin anacığını yalnız bırakmasın kuçuk kuçuk sarılıp yatsınlar

Daha ne üzülüyorsun esine cek resti biraz ayri kalsin akli basina gelir etrafa rezil olur hem kv hem esin

Git bugün yanına
Ben senin bize taşın anı istemiyorum
Bunu kabul etmiyorum bil de
Aç eşine de telefon annenle oturmayacağım söyle annene rezalet çıkarırım de
Eşin boşanalım derse anasından ayrılama diye 3 çıcuğunu karısını bıraktı derler istediğini yapmam ölsem oturmam de
1 ay rezalet çıkar bir ömür rahat edersin

Karşılıklı dairelerde oturun, aynı evi kesinlikle kabul etmeyin.
Biz aynı binada olduğumuz halde anlaşamıyoduk..
Sonunda memlekete taşındılar, rahatladık.

Görümceniz var mı?Makul bir biçimde istemediğinizi Onunla konuşsanız,eşinizle problem yaşadığınızı söyleseniz?

Neden böyle dediniz ki? Açık ve net bir şekilde istemediğinizi bildirecektiniz. Artık geçmiş ola.

allah düşman başına vermesin , gerçekten bogazım dugumlendi allah aşkına bu sorunu nu çöz ve bize güzel haberler ver
ne bu yaaa bu yaştan 3 çocuktan sonra kv kahrı çekmek ,

kv al karşına konuş kusmece darılmaca olmasın anne biz sana sık sık gider geliriz ama ev ev üstüne olmaz de ,

kusersede kussun senın boşanmandan iyidir.

benım annemde 15 senedir yalnız valla yiyip içip geziyor ,

80 yaşında anneannem Ankara da akrabası vs olmadan yalnız yaşıyor

4 oğlu var kendi düzenim dedi ve 18 yıldır da böyle yaşıyor

Evi maaşı var karışanı görüşeni yok

Başkasının evi olunca uyum sorunu oluyor

Net karşı çıkın olmazı sadece eşinize değil Kv ye de başka insanların olduğu ortamda söyleyin herkesin düzeni var çoluk çocuk bir sürat asarız üzerine alınırsın çocuklar kavga eder sen sana ilişkin sanırsın vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…