kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Kendisi milletten utansın. Erkek olamadı diye. Bak burada kayınvalidesi işe yaşayan birinin konusu var şu snda. Aç onları oku. Senin fikrini önemsemeden evine yerleşmeye öalışan birinden ne bekliyorsun ki?
canım zaten evlendiğimde 2 sene birlikte oturduk intiharın eşiğine getirmişlerdi ozamn beni. şimdi herşey yoluna girmişken başa dönmek istemiyorum

Öff şu gelenek görenek elalem ne der kaygısı ile ev ev üstüne kuranları alacaksın vereceksin gazı toptan yok olacaklar.
Elden ayaktan düşmüş değil, sapasağlam
Korktugu için de degil , sadece size yerleşmeyi kafasına koymuş.
Net ol ben istemiyorum, gelirse ananla siz oturun, ben de o eve gider eşyamı oraya döşer orada otururum deyin
Ha yok orası da olmazsa babamın evinde otururum

o zaman kaynana gelsin sizin eve, sizde alın çocuklarınızı gidin onun evine kiraya çıkın ana oğul yaşasınlar
İSTEMİYORUM SÜREKLİ BERABER YAŞAMAK deyin AÇIKÇA başka yolu yok malesef

kendi ailemlede konuştum sağ olsun babam bana destek üzülme diyo daha da olmazsa al çocuklarını gel diyo ama üç çocukla baba evinde olurmu. ben evimi çok seviyorum. çok emek verdim bu evliliğe şimdi bir anda nasıl yıkılır bilmiyorum

ayyyyyneeen katılıyorum
en başından beri de yazıyorum
gidip kadınla dümdük konussun yüzüne söylesin
eşyalarını boşa dağıtma diye
sürekli beraber olmaz kimse anasını babasını atmaz ama bu şekilde de olmaz
tatlı tatlı komsu olmak en guzelı

canım zaten evlendiğimde 2 sene birlikte oturduk intiharın eşiğine getirmişlerdi ozamn beni. şimdi herşey yoluna girmişken başa dönmek istemiyorum
O zaman kesinlikle kabul etme
Madem intiharın eşigine geldin.
Bırak milletin canı sıkılsın, senin sıkılacağına
Bu iş olmaz benim rızam yok deyip kestirin atın
Ha eve zorla getirirse toplayın eşyalarınızı gidin siz yerleşin onun evine

diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
salak mısın nesin İSTEMİYORUM SENİ deyin
tövbe yarabbim çıldırtıyorlar insanı

Ya senin koca inanıyor musun baba evine 3 çocukla gittiginde anasıyla mutlu mesut yaşayacagına

Konu sahibi bunu yapmadığı için ana-oğul karar vermişler bile bence. Eşi tamam demese kadın niye eşyalarını dağıtmaya başlasın ki? Belki kayınvalidenin evini kiraya verip ek gelir elde etmek cazip gelmiştir.

güldürdün kız beni Allah iyiliğini versin =)))

Eşinize gidin ananla geceleri beraber yatın diyin
Madem yalnız kalamıyor aynı evde kalsınlar sen de al bebelerini rahat et ohh mis
Ben eşime öyle demiştim.
Korkma işin bahanesi bence.
Ben de ilk sene birlikte oturduk bayağı çektim kv den,yine aynı şeyleri çekemem.Boşanacağımı değil,öleceğimi bilsem kabul etmiyorum dedim.Başlarda mırın kırın ediliyor,ama zamanla alışılıyor.Ben üzüleceğime ,sinir olacağıma el üzülsün ,benim canım daha değerli

Kızlar bazı şeyleri diretmedikçe maalesef laftan anlamaz bazı insanlar
Açık olacaksınız
İstemiyorum ! bitti.
Ha istemedigim halde diretiyorlar mı ?
Zaten huzursuz olacagım giderim babamın evine madem.
Zaten eşin işin ciddi duruma geldigini görmedigi için bu kadar rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…