- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
canım zaten evlendiğimde 2 sene birlikte oturduk intiharın eşiğine getirmişlerdi ozamn beni. şimdi herşey yoluna girmişken başa dönmek istemiyorumKendisi milletten utansın. Erkek olamadı diye. Bak burada kayınvalidesi işe yaşayan birinin konusu var şu snda. Aç onları oku. Senin fikrini önemsemeden evine yerleşmeye öalışan birinden ne bekliyorsun ki?
o zaman kaynana gelsin sizin eve, sizde alın çocuklarınızı gidin onun evine kiraya çıkın ana oğul yaşasınlartabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo
Inanmiyorum kullaniyorlar bunukv zaten bize çok yakın 3 apartman yukarda ama yok geceleri yalnız olamıyormuş
Gunduz yine kiziniz evinde kalsin aksamlari goturursunuz bir tek orda uyur kizinizi ikna edebilirsiniz sebepleri anlatarak sonra esinizde ikna olur zatenen büyüğüm 10 yaşında kız çocuğu ama çocuklar babannelerini sevmiyorlar kızım kalmaz. ama bi deneyebilirim bunu
kendi ailemlede konuştum sağ olsun babam bana destek üzülme diyo daha da olmazsa al çocuklarını gel diyo ama üç çocukla baba evinde olurmu. ben evimi çok seviyorum. çok emek verdim bu evliliğe şimdi bir anda nasıl yıkılır bilmiyorumÖff şu gelenek görenek elalem ne der kaygısı ile ev ev üstüne kuranları alacaksın vereceksin gazı toptan yok olacaklar.
Elden ayaktan düşmüş değil, sapasağlam
Korktugu için de degil , sadece size yerleşmeyi kafasına koymuş.
Net ol ben istemiyorum, gelirse ananla siz oturun, ben de o eve gider eşyamı oraya döşer orada otururum deyin
Ha yok orası da olmazsa babamın evinde otururum
ayyyyyneeen katılıyorumİşte bu tip kayınvalidelere direkt bizimle birlikte yaşamanı istemiyorum hiçççç boşuna evini dağıtma açıkta kalırsın, ha ama eşimin annesi olarak arada bir gelip bizde de kalabilirsin ama sürekli olmaz mümkün değil deyip kurtulmak gekeriyor.
O zaman kesinlikle kabul etmecanım zaten evlendiğimde 2 sene birlikte oturduk intiharın eşiğine getirmişlerdi ozamn beni. şimdi herşey yoluna girmişken başa dönmek istemiyorum
salak mısın nesin İSTEMİYORUM SENİ deyindiyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
bu mevzu evimizde 1 aydır var ve bir aydır inanın geceleri uyku uyuyamıyorum
Ya senin koca inanıyor musun baba evine 3 çocukla gittiginde anasıyla mutlu mesut yaşayacagınakendi ailemlede konuştum sağ olsun babam bana destek üzülme diyo daha da olmazsa al çocuklarını gel diyo ama üç çocukla baba evinde olurmu. ben evimi çok seviyorum. çok emek verdim bu evliliğe şimdi bir anda nasıl yıkılır bilmiyorum
ayyyyyneeen katılıyorum
en başından beri de yazıyorum
gidip kadınla dümdük konussun yüzüne söylesin
eşyalarını boşa dağıtma diye
sürekli beraber olmaz kimse anasını babasını atmaz ama bu şekilde de olmaz
tatlı tatlı komsu olmak en guzelı
güldürdün kız beni Allah iyiliğini versin =)))ne oluyormuş kayınpeder ölünce ? evi var maaşı var daha ne evde kurt mu kapıyor ?
bence eşinizle huzursuz olmayın gidin kaynanızla konusun, bana sordun mu hiç deyin, bu kadar sene ayrı yaşayıp sonradan birleşmek çok kötü ya
seni yalnız bırakmayız gider geliriz sen de gelirsin ama berbaer olmaz deyin açıkca söyleyin
ay böle bir şey düşmanımın başına vermesin allah, kayınpeder ölüp de kaynayla yaşamak zorunda kalacağıma kayınpeder öleceğine ben öleyim daha iyi
Ben eşime öyle demiştim.Eşinize gidin ananla geceleri beraber yatın diyin
Madem yalnız kalamıyor aynı evde kalsınlar sen de al bebelerini rahat et ohh mis