kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bu kadınları anlamıyorum ya.kendi evi varken,rahat rahat yaşayabilecekken,oğlunun evi bile olsa,sığıntı gibi,oturma odasında yatmak ne demek?kendisinin rahatsız olması lazım bundan.
kocanız,akşamları gitsin annesiyle kalsın bir müddet.arada siz de oraya gidip kalın.çoluk çocuk,belki rahat edemez,size de gelmekten vazgeçer.

Kv geldigi zamanlarda cocuklariniz yaramazlik yapsin bagris cagris buyuklerin kafasi goturmez ayy evim sessiz sakin desin kossun evine onlar oyle yapmis karar vermislerse sende boyle plan yap
çocuklarım çok akıllıdır benim ikisi okula gidiyo akşam erkenden yatarlar küçük yavrumun da sesi çıkmaz çok uysaldır

Görümceniz var mı?Makul bir biçimde istemediğinizi Onunla konuşsanız,eşinizle problem yaşadığınızı söyleseniz?:KK64:
bir görümcem var eskişehirde. oda diyo annesine evini dağıtma tatillerde biz geliriz yanına diyo ama yok kadın takmış kafayı. ben gelsinler diye öyle sizin yolunuzumu gözlicem diyomuş onlarada

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Yaşayamazsin. Cok zor. Herkesin bir duzeni var. Bir muddet abisigilde yasasin bir muddet sizde. Ya da bakici tutun. Ev ev ustune olmuyor.

Altlı üstlü daire çözüm değil bence çünkü zaten anladığım kadarıyla ayrı kapı olsun istenmiyor illa da kurulu düzenin üstüne ekşiyecek bir bahaneyle..
Biz de kv ile aynı binadayız ama allah gecinden versin kayınpederime bişey olsa soluğu burada alacağına eminim yanlız olmayı istememekle ilgili bu...

kv zaten bize çok yakın 3 apartman yukarda ama yok geceleri yalnız olamıyormuş

Kocan gitsin geceleri annesinde kalsın. 3 çocuktan sonra çok zor. Biraz böyle idare edelim de.

İstemiyorsan istemiyorsundur. Kimse kendi düzenini istemediği halde değiştirmeye zorlanamaz. Milletin ne dusunecegini takacagina kocan karısının ailesinin ne yaşayacağını düşünsün. 65 yaş çok genç. Kendi başına kalabilir. Çok istiyorsa kocan evleriniz de cok yakinmis annesinin yanına gidebilir. Bir de kaç m2 eviniz var. Nerede yatacak bu kadın. 3 tane de çocuğunuz var. Bunlar büyüdükçe hepsine ayrı oda açabilecek misiniz de bir de kV yi sokuyorsunuz eve

tabiki eşim kabul etti annesine başımızın üstünde yerin var dedi. kv ye dedim evini dağıtma zaman zaman biraz bizde kalırsın biraz evinde kalırsın dedim ne gerek var diyo. burayı boşaltalım kiraya verelim diyo. eşimde aynını söylüyo

Kızım sen kv ye net bir şekilde Hayır demelisin. Oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar. Yanlız kalma olayı değil gibi geldi bu. Para kazanalım olayı.

bir görümcem var eskişehirde. oda diyo annesine evini dağıtma tatillerde biz geliriz yanına diyo ama yok kadın takmış kafayı. ben gelsinler diye öyle sizin yolunuzumu gözlicem diyomuş onlarada
heee tabi ne güzel köpek besleyici var ya
sizin ev ne güzel işte yerleş,p çoluğu çocugu da oraya gelir

acaba siz yumuşak yüzlü müsünüz? ya bakıyorum da denilecek şeyleri hem eşinize hem de kaynananıza söylemişsiniz işte
bu ne böyle her lafınıza bir karşılık basbaya KADIN SENİ İSTEMİYORUM AYNI EVDE ÖLÜNCEYE KADAR YAŞAMAK İSTEMİYORUM deyin ya bitsin bu iş nedir bir aydır eve huzursuzluk vermek ya
gerekirse gitsin eşiniz anası ölünceye kadar geceleri anasının evine

Altlı üstlü daire çözüm değil bence çünkü zaten anladığım kadarıyla ayrı kapı olsun istenmiyor illa da kurulu düzenin üstüne ekşiyecek bir bahaneyle..
Biz de kv ile aynı binadayız ama allah gecinden versin kayınpederime bişey olsa soluğu burada alacağına eminim yanlız olmayı istememekle ilgili bu...
evet yalnızlıktan korkuyo yoksa parası pulu herşeyi var. bir gece evinde yalnız kaldı kayınbabam öldükten sonra sabaha kadar ağlamış hastalandı. bunun üzerine eşim iyice bi tuhaf oldu. annem gelecek diyo başkada bişey demiyo

evet yalnızlıktan korkuyo yoksa parası pulu herşeyi var. bir gece evinde yalnız kaldı kayınbabam öldükten sonra sabaha kadar ağlamış hastalandı. bunun üzerine eşim iyice bi tuhaf oldu. annem gelecek diyo başkada bişey demiyo
siz de oturun sabaha kadar ağlayın bakalım size dayanabilecek mi

valla aynı böyle yap

yada sen git annenle yaşa hiç gözümde yoksun , ne halin varsa gör de ,

kız bacım vallahi yemek saatı tıkadın beni ,
hergün telefonda annem ağlıyo ben ağlıyorum. ne yapıcam bilmiyorum annemde diyo canından kıymetli değil çık gel diyo gerekirse bende çalışırım bakarız çocuklarına diyo ama nasıl kıyarım anneme babama

Sende istemiyorum başka da bir şey demiyorum de
kestirip at. Hayır ikna edilmesi gereken senken
ikna etmeye çalışan taraf niye oluyorsun ki.

Bu kadar zaman çözememiş olman zaten fiyasko.

Böyle anlayissiz insanlarla geçinmek zor olur bence otursun oturdugu yerde gelmeden iç huzur kaçmış. Sanki tahmin edemiyor kendi olsa kendide istemezdi. Zaten kadınlar kadınlara çektiriyor anlamıyorum. Allah yardimcin olsun bence diren sonra gelir yaşayamazsınız gider .yaşlı kadını attı olursunuz.

Kv le konuş ..eşinin yapabikeceği bir durum değil aslında oda arada kalıyordur ..
kv çok anlayışsız ne desem duvar gibi dinliyo sonra bi laf ediyo deli ediyo beni. ortanca oğlum babaannesinin yüzüne dedi biz gelme diye eşime şikayet etmiş zeynep çocukları dolduruyo demiş. evde kıyamet koptu

hergün telefonda annem ağlıyo ben ağlıyorum. ne yapıcam bilmiyorum annemde diyo canından kıymetli değil çık gel diyo gerekirse bende çalışırım bakarız çocuklarına diyo ama nasıl kıyarım anneme babama
kaynananız sizin bu kadar ölümüne istemediğinizi biliyor mu ?
eğer bilip de hala sizin eve huzursuzluk veriyorsa yatacak yeri olmasın

Keşke Vefattan sonra birileri onunla kalsaydı ..İlk geceden yanlız kalması,yaşadığı yoğun duygu ve korku aklında yer etmiş olmalı...Bir kız evlenip evden gittiğinde bile anne o kızın yokluğuna alışana kadar pek yanlız bırakılmamalı diğer çocuklar veya yakınlar tarafından...Ki bu ölüm...Eşiniz de hakkı anne sonuçta keşke görmeseydi o halini..

Zor bir durum ancak su acidan degerlendirin, bu kadin 65 yasinda esini kaybetmis, tabi ki evini birakmak istemez esiyle yasanmisliklari var o evde,ancak kvdenizde yalniz kalma korkusu, yalniz olme korkusu olusmus,bu acidan o kadini da dusnmeniz gerekiyor, evi varsa sattrin o evi daha buyuk bi eve tasinin, zira 3 cocugunuz var bir de kv ile ev size dar gelir,hem onun gonlu olir hem de sizin isinize yarar. Politik olun.kadin 65 yasina gelmis surada yasayacagi kac yil var kimbilir.

X