- 15 Mart 2008
- 118
- 72
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.141
Öyle bi cevaptan anlayacak insanlar değil ki bunlar. Bu iş gerçekten kv ile oturma meselesini geçti resmen hırs yaptılar. İşin kötü tarafı eşi de bı pis oyunun içinde sanki. tel kapatmalar filan ne demek ya? Hasta yakınının teli açık olmaz mı?
Açık olur elbette, bu kayınvalidenin 3 çocuğu var değil mi? Telefon kapalıysa çocuklar dumanla mı haberleşiyor, kalp krizi bu, üstelik babalarını da yeni kaybetmişler, hepsinin telefonu açık olur vızır vızır telefon gelir, herkes hastaneye koşar, hangi hastanede olduğu bilinir, bu konunun sonunu çok merak ediyorum çünkü bu yaşıma kadar çok oyun düzenbazlık gördüm ama bu son yaşananlar bir oyunsa, hayatımda gördüğüm en organize oyunlar kategorisinde birinci sıraya konulacak nitelikte.Öyle bi cevaptan anlayacak insanlar değil ki bunlar. Bu iş gerçekten kv ile oturma meselesini geçti resmen hırs yaptılar. İşin kötü tarafı eşi de bı pis oyunun içinde sanki. tel kapatmalar filan ne demek ya? Hasta yakınının teli açık olmaz mı?
Ayy öyle demeyin nolur yaaCanım bu kadın başına kalacak geçmiş olsun..
Hasta kadın acındırmasıyla yüklenecekler ve vicdanen mahkum bırakacaklar akılları sıra seni, kaldı ki asla zorunda değilsin, oyunlarına gelme ve sakın dik duruşundan dönme, LÜTFEN!
İlahi gece gece bu yorum beni gülümsettiKadın pisliğin teki çıktı rıza baba.
Böyle entrika aşkı memnu da yok yahu.
Adeta bir firdevs yöreoğlu :)
Ayy öyle demeyin nolur yaazeynep hanımın başına filan kalmasın bu kötü kalpli kadın. burda hepimiz çok üzülürüz, resmen bizim meselesimiz oldu zeynep hanım'ın konusu. İnşaallah kolaylıkla çözümlenir diyodum ama kadın hırs yaptı eve yerleşmek için. Ne var ki acaba zeynep hanımın evinde? Dilerim allahtan bulsun belasını.
Haklısınız; Hem kurnaz hem karaktersiz hem kötü kalpliler...üç çocuklu ailenin evini yok yere dağıtıyolar; kv yalnız uyuyamazmış diye gelinen noktaya bak. yok evinde kalamazmış, yok başka çocuğuna gidemezmiş, yok elinde bavul kapı kapı gezsin miymiş. EV EV ÜSTÜNE OLMAZ zaten, ama konu sahibesini ikna etmek için yapılan oyunlar mide bulandırıcı. Eşinin bu oyunların içinde olması tam rezillik. insan çocuklarının annesine, eşine böyle oyun yapar mı?Canım tek temennimiz o zaten. Çok üzüldük, kendi kardeşimiz hatta kendimizmişiz gibi ama karşıdakiler kurnaz ve karakter yoksunuysa zeynep gibi iyi kalpliler çoğunlukla üzülen taraf oluyor kahretsin ki.. Dilerim oyunlarında boğulurlar, hayırlı haberler almak için takipteyiz ve yanındayız zeynepin
Benim yok kp.Kv dede korkuyorum diyip durur.Ama benden yüz bulamıyorlar.Noluyo yalnız kalınca s.kiyolarmı insanı diyorum konusu açılıncaHaklısınız; Hem kurnaz hem karaktersiz hem kötü kalpliler...üç çocuklu ailenin evini yok yere dağıtıyolar; kv yalnız uyuyamazmış diye gelinen noktaya bak. yok evinde kalamazmış, yok başka çocuğuna gidemezmiş, yok elinde bavul kapı kapı gezsin miymiş. EV EV ÜSTÜNE OLMAZ zaten, ama konu sahibesini ikna etmek için yapılan oyunlar mide bulandırıcı. Eşinin bu oyunların içinde olması tam rezillik. insan çocuklarının annesine, eşine böyle oyun yapar mı?
Allah benim kp'e uzun ömür versin; benim kv de başlar çünkü yalnız kalamıyom diye. Şimdi bile her gün arar zaten oğluşunu.
bu konuyu devamlı takip ediyorum. kaynanaya çok sinir olmuştum ama şuan Zeynep gelip de "kaybettik" yazacak diye korkuyorum açıkçası. kayınvalidenin ölmesinden cok Zeynep'in kendini suclamasından korkuyorum. evet numara yapabilecek tarzda insanlar. ama sanki bu gerçekmiş gibi geldi bana.
Gerçek bile olsa Zeynep'le alakası olmayan bir durum bu. asla kendini bu olaya dahil etmemeli.
kalp krizi ciddi değil mi elti için?şimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
Bekliyoruz..Günaydın herkese
Son durum ne acaba?