kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

değiller belli de Zeynep hanım zaten boşanmayı göze aldı almalıda böyle hayat geçmez ,diğer seçenek de aynı kapıya çıkacak boşandıklarında sevgili oğlu işten ayrılıp annesine mi bakacak hayır gerçek bir sağlık sorunu olursa birini tutmak zorunda kalacak ve annesiyle yaşayacak. konu yalnız uyuyamamdan nerelere geldi kadının inadı yüzünden.

adam 3 çocuk ve eşinden vazgeçmeyi göze alıyorsa yapacak bir şey yok yatsın annesinin koynunda.

Açık olur elbette, bu kayınvalidenin 3 çocuğu var değil mi? Telefon kapalıysa çocuklar dumanla mı haberleşiyor, kalp krizi bu, üstelik babalarını da yeni kaybetmişler, hepsinin telefonu açık olur vızır vızır telefon gelir, herkes hastaneye koşar, hangi hastanede olduğu bilinir, bu konunun sonunu çok merak ediyorum çünkü bu yaşıma kadar çok oyun düzenbazlık gördüm ama bu son yaşananlar bir oyunsa, hayatımda gördüğüm en organize oyunlar kategorisinde birinci sıraya konulacak nitelikte.

Canım bu kadın başına kalacak geçmiş olsun..

Hasta kadın acındırmasıyla yüklenecekler ve vicdanen mahkum bırakacaklar akılları sıra seni, kaldı ki asla zorunda değilsin, oyunlarına gelme ve sakın dik duruşundan dönme, LÜTFEN!

Ayy öyle demeyin nolur yaa zeynep hanımın başına filan kalmasın bu kötü kalpli kadın. burda hepimiz çok üzülürüz, resmen bizim meselesimiz oldu zeynep hanım'ın konusu. İnşaallah kolaylıkla çözümlenir diyodum ama kadın hırs yaptı eve yerleşmek için. Ne var ki acaba zeynep hanımın evinde? Dilerim allahtan bulsun belasını.

Bu konuyu aksamdan beri basindan okudum
Soktayim
Esinin telini acmamasi cok supheli
Sana vicdan yaptirmak istiyorlar gibi geldi

Canım tek temennimiz o zaten. Çok üzüldük, kendi kardeşimiz hatta kendimizmişiz gibi ama karşıdakiler kurnaz ve karakter yoksunuysa zeynep gibi iyi kalpliler çoğunlukla üzülen taraf oluyor kahretsin ki.. Dilerim oyunlarında boğulurlar, hayırlı haberler almak için takipteyiz ve yanındayız zeynepin

Haklısınız; Hem kurnaz hem karaktersiz hem kötü kalpliler...üç çocuklu ailenin evini yok yere dağıtıyolar; kv yalnız uyuyamazmış diye gelinen noktaya bak. yok evinde kalamazmış, yok başka çocuğuna gidemezmiş, yok elinde bavul kapı kapı gezsin miymiş. EV EV ÜSTÜNE OLMAZ zaten, ama konu sahibesini ikna etmek için yapılan oyunlar mide bulandırıcı. Eşinin bu oyunların içinde olması tam rezillik. insan çocuklarının annesine, eşine böyle oyun yapar mı?
Allah benim kp'e uzun ömür versin; benim kv de başlar çünkü yalnız kalamıyom diye. Şimdi bile her gün arar zaten oğluşunu.

Benim yok kp.Kv dede korkuyorum diyip durur.Ama benden yüz bulamıyorlar.Noluyo yalnız kalınca s.kiyolarmı insanı diyorum konusu açılınca

yuh be yuh, ne kadınmış
gerçek olsa bile bu kriz meselesi sizin yüzünüzden değil. büyük abi ne güne duruyor, abiliğini göstersin ve alsın anasını yanına kardeşini boşatacağına..
islamda, senin kayınvalidene bakma zorunluluğun yok ama oğullarının ve kızının var. çocukları bakmak zorunda sadece gelin veya damat değil..
eltinin de sinsilik yaptığını düşünüyorum, hem karı koca çalışıyorlar. maden sana; rahatsız olsa ben bakarım diyor şimdi baksın o zaman. hem de eltine ev işlerinde yardım eder bir tabak yemeğimi çok görüyor(!) hem ana sınıf öğretmenleri çok uzun saatler çalışmıyorlar bildiğim kadarıyla fırsatı da olur kaynanasına bakmaya.
Benim komşum bakmış kaynanasına uzun süredir, diğer eltileri bakacaksın tabi sen en küçüksün laf dinleyeceksin dediler. o da ben bakmayacağım artık yeterince baktım şimdi sıra sizde dedi. diğerlerinin etekleri tutuştu biz de bakmıyoruz dediler.
Anlatmak istediğim şu sen yeterince bakmışsın zaten ona hem iki yıl birlikte kalmışsın hem de yakında oturduğun için neredeyse her işine sen koşmuşsundur. Şimdi de sıra eltine ve görümcene geldi.

Zeynep hanim cok uzuldum . Hani ailenizin evi cokmu uzak yada babanizin arabasi varmi? Taksiyle falan gitseniz kv evinin oraya isiklari yaniyomu baksaniz yaniyosa gizlice kapiya cikip bi iki dk kapiyi dinleseniz yalansada size annem rahatsizlandi oyle oldu boyle oldu dedikleri zamanda gercekleri yuzlerine vurursunuz . Ki yalan gibi duruyo .hinlikse hinlik yani ( tabi hastanelerden sonuc alamiyosaniz)

bu konuyu devamlı takip ediyorum. kaynanaya çok sinir olmuştum ama şuan Zeynep gelip de "kaybettik" yazacak diye korkuyorum açıkçası. kayınvalidenin ölmesinden cok Zeynep'in kendini suclamasından korkuyorum. evet numara yapabilecek tarzda insanlar. ama sanki bu gerçekmiş gibi geldi bana.

Gerçek bile olsa Zeynep'le alakası olmayan bir durum bu. asla kendini bu olaya dahil etmemeli.

Doğru mu yalan mı bilmiyorum. Ama çoğu insan gibi benim de aklımda soru işaretleri oldu. Doğruysa bile, elti olayı ciddiye almadığı ve hastaneye ziyarete bile gitmediği, hatta "ciddi bir şey olursa giderim" dediği için ortada ciddi bir durum yokmuş gibi anladım.

Diyelim eşin telefonunun şarjı kardeşleriyle konuştuktan sonra bitti. Zeynep eltiye "hastaneleri aradım, yokmuş" dediğinde, elti eşiyle telefonda konuştuğunda hiç mi sormuyor "hangi hastanedesin" diye. İnsan böyle bir durum varsa eşini arar, hastaneyi öğrenip Zeynep'e söyler. Sonuçta hepsi Zeynep vicdan yapsın, geri dönsün ister. O yüzden ortada ciddi bir durum olsa elti tüm ayrıntıları öğrenip Zeynep'e söylerdi gibi geliyor. Yine de bilemiyoruz. Umarım ne olduğu en yakın zamanda ortaya çıkar.

kalp krizi ciddi değil mi elti için?
sanki bir oyunlar dönüyor gibi.

Canım sen kv kabul etmediğini söylediğinde hasta değil, bakıma muhtaç değil demiştin. Onlarda itina ile bakıma muhtaç hale getirdiler sanki. . Eşinde gelip adaletli bi yöntem bulacaktı ya.. sana şimdi annem bakıma muhtaç oldu dicek..
Eğer bişi olursa da hiç canını sıkma. Kocasının acısına dayanamamıştır o.. eğer senin yüzünden se ektiğini biçiyor. Sana kocana öldürttücem seni demiyor muydu bu?

Yada son ihtimal kadın bizim ettiğimiz beddualardan bu hale geldi

Sakin benim yuzumden oldu diyecekler felan diye dusunme.tam tersi bi durum olsa emin ol kimse zerre ustune alinmazdi.hersey Allah tan.
Senin yuzunden diye bisey yok.
Nefrer ediyorum boyle insanlar dan.kimseyi huzursuz etmeyim demiyor boyle milletti uzuyor bide.
Kadin ölse senin ustune birakcak ya .sakın ama sakın kendini sorumlu tutma .zamanin da yasattigi seyleri dusunsun hanimefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…