- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.117
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.101
Sadece ilk mesajı okudunuz sanırım zamanında kv ve oğlu kızı hastanelik etmişler. 2sene aynı evde yaşamışlar kv oğlunu dolduran gelinine seni öldürtürüm gibilerinden konuşan ve zamanında kıza neredeyse felç getirten bir zalim. Sayfaları okumadan böyle ılımlı yorum yapmayalım lütfen. Kusuruma bakmayın çok doluyum.canim deneme suresi verebilirsin 1 kisi sonucta belkide hic sorun çıkarmıcak yasini basini almis sonucta hem bu sekikdede evinizde sorun çikiyor suan sen kocani al karsina bak bana zamaninda boype seyler yapti kizdirdi cok uzdu hic aramiz iyi okmadi ama buna rağmen senin hatrina sadece bir sureligine alicam eger olmazsa ben giderim uyum saglasakta surekli bizimle kalamaz biraz kalsin sonra evinde abindede kalsin sonucta sokakta degilde ve uyum saglarsaniz bence 1 sene falan idare et canim.belki dusundugun gibi olmaz.o kisinin oz annen oldugunu düşün bilmiyorum tanimiyorum kv deni ama belki guzel olue hersey
şimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
Size vicdan yaptırmaya çalışıyor olabilirler, kalp krizi geçirmediyse gerçekten, böyle hastalıkla oyun olmaz, yerinizde olsam size vicdan yaptırıp dize getirmek için bir oyun oynanıyorsa, bu oyuna müdahil olan herkesin haddini bildiririm eşte dahil.şimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
Bir de madem annesi hasta,hastanede,arayan soran olur diye telefonunun açık olması gerekmez mi,araması gereken yerler olmaz mı?ee yola nereye çıkmış yol nere götürürse oraya mı gidecekmiş.. hangi hastanede olduğunu öğrenmiş olması lazım değil mi ?
eşinizde anası gibi çok tehlikeli dikkatli olun..
Zeynepcim olay ne biliyor musun?
Şimdi diyeceklerki anam hasta oldu bakıma ihtiyacı var. Eee hasta kadını eskişehire kızına götüremezler. Diğer eltin de çalışıyor bakamaz. Geriye sen kalıyorsun. Böylece sana kakalayacaklar.
Basit bir tansiyon yükselmesi bile sana abartılarak nüksedilecek. Diyelim ki ciddi manada kalp krizi geçirmiş olsun. Kızı varken bakmak sana düşmez. Anası kızına gidemiyorsa, kızı bir zahmet kıçını kaldırıp anasının evine gelir.
Seninle zerre alakası yok bu durumun. Hiç vicdan yapma. O seni dövdürürken yapmış mıydı? Eltini ikinci defa araman hata. Belki de kıs kıs gülüp bak nasıl vicdana geldi diyorlardır. Eltinin rahatlığından belli.
Bu yorum tüm kadınlara okutulmalı ders niteliğinde adeta.
Zeynepcim olay ne biliyor musun?
Şimdi diyeceklerki anam hasta oldu bakıma ihtiyacı var. Eee hasta kadını eskişehire kızına götüremezler. Diğer eltin de çalışıyor bakamaz. Geriye sen kalıyorsun. Böylece sana kakalayacaklar.
Basit bir tansiyon yükselmesi bile sana abartılarak nüksedilecek. Diyelim ki ciddi manada kalp krizi geçirmiş olsun. Kızı varken bakmak sana düşmez. Anası kızına gidemiyorsa, kızı bir zahmet kıçını kaldırıp anasının evine gelir.
Seninle zerre alakası yok bu durumun. Hiç vicdan yapma. O seni dövdürürken yapmış mıydı? Eltini ikinci defa araman hata. Belki de kıs kıs gülüp bak nasıl vicdana geldi diyorlardır. Eltinin rahatlığından belli.