- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.161
Yatalak felan gibi biseyler olmasa bari.Canım sen kv kabul etmediğini söylediğinde hasta değil, bakıma muhtaç değil demiştin. Onlarda itina ile bakıma muhtaç hale getirdiler sanki. . Eşinde gelip adaletli bi yöntem bulacaktı ya.. sana şimdi annem bakıma muhtaç oldu dicek..
Eğer bişi olursa da hiç canını sıkma. Kocasının acısına dayanamamıştır o.. eğer senin yüzünden se ektiğini biçiyor. Sana kocana öldürttücem seni demiyor muydu bu?
Yada son ihtimal kadın bizim ettiğimiz beddualardan bu hale geldi
Ayy nolur muhtaç ta olmasın hatasını da anlamasın..Yatalak felan gibi biseyler olmasa bari.
Tam sir kapisi gibi.kv gelinine eziyet eder en sonunda kv geline muhtac olur ve yaptiklarini hep animsar.
Bütün gece rüyamda tanımadığım kv ile uğraştım.Bekliyoruz..
başından beri takip ediyorum Zeynep hanım kalp krizi işinin bende yalan olduğunu düşünüyorum olsa bile bir sağlık sorunu sizlik bir konu değil eden bulur. size sağlık sebebiyle yerleşmeye kalkacak belli, siz kullanın madem onlar bunu kullanacağına, öyle bir teklif geldiğinde 'aramızdaki sorunları zaten biliyorsunuz biz birlikte birbirimize daha çok zarar veririz, zaten kv de de rahatsız iyice kötüleşmesin yatılı bir hemşirenin bakması bu durumda daha uygun olur sonuçta hasta insan' deyip çıkın işin içinden
yanlış anlama ama bu kadar saf olmayı ve ezik durmayı nasıl başarıyorsun amacım hakaret değil de şu konuya yazan 100 kadın varsa hepsi neler döndüğünün farkında sen yine ahlar vahlar içindesin.insan kendi kaderini kendisi çizer derler az dirayetli güçlü bi kadın ol lütfeneltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben