- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.181
Zeynepcim allah şifa versin inşallah da, lütfen seni suçlu hissettirmelerine izin verme. Büyük ihtimalle senin yüzünden diye çullanacaklar sana, ezik büzük durma gözünü seveyim senin suçun değil onun kalp krizi geçirmesi.kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
artık kaderinde ne varsa onu yaşar bu olayda senin suçun nekv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.
babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramamyıktın bizi zeynep lütfen bir dr gizliden sor vallahi inanmadım yaaa
babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
böyle birşeye sakın izin vermeyin bi kere cevap vermezseniz ne olursa olsun sessiz kalırsanız bu suçlamayı kabul etmiş olursunuz. ayrıca sizin anneniz değil oğulları kızı çözüm bulsalardı size yıkmak yerinebabam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
hayır Zeynep neden siz öldüresinizbabam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
demelerine gerek yok sen şimdiden herkes adına kendini suçlamaya başladın bile hatta k.validenin kriz geçirdiğini ilk öğrendiğin an başlamıştınbabam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
kv ne acil şifalar dilerim.babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
Ne münasebet sen Azrailmisin?babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam