kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Zeynepcim allah şifa versin inşallah da, lütfen seni suçlu hissettirmelerine izin verme. Büyük ihtimalle senin yüzünden diye çullanacaklar sana, ezik büzük durma gözünü seveyim senin suçun değil onun kalp krizi geçirmesi.

yıktın bizi zeynep lütfen bir dr gizliden sor vallahi inanmadım yaaa

Ben üzülmedim açıkçası.
İyi kalpli bir kadın olsaydı, size bunları yaşatmazdı.
Allah layığını versin.
Ve en önemlisi umarım sizin hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. Şifa değil de onun için en güzel dua bu olur. Hakkında hayırlısı olsun o kadının da.
Umarım sonu ne olursa olsun sizin artık mutlu olacağınız bir şeyler olsun.

artık kaderinde ne varsa onu yaşar bu olayda senin suçun ne

sizi şuçlamak gibi bi terbiyesizlik yaparlarsa sakın buna izin vermeuin sşz sırf oğluyla yaşadın diye kendinevinizi tetkettiniz ayrıca zaten kendi kızı varken size düşmez. bi şey söylersedeler bu kadar duyarlıydınız da ben felç geçirirken berdeydiniz dersiniz. valla çok iyiymisşniz nesiniz hiç üzülmedim kayınvaledenize

babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam

benım kafamda saksı kırılırken ben felç geçirirken neredeydiniz , ömrü bitmiş de lütfen zaten yapmak istedikleri bu

babam sabah gitti konuşmuş herkezle ağlıyorlarmış sürekli dr çok umut vermemiş. elim ayağım titriyo. eğer bana annemi sen öldürdün derlerse yıkılırım. kaldıramam
böyle birşeye sakın izin vermeyin bi kere cevap vermezseniz ne olursa olsun sessiz kalırsanız bu suçlamayı kabul etmiş olursunuz. ayrıca sizin anneniz değil oğulları kızı çözüm bulsalardı size yıkmak yerine

Yahu neden sizin yüzünüzden olsun. Bu kadının bir oğlu bir kızı daha yok mu?

Siz böyle kendinizi suçlarsanız onlar evleviyetle suçlar. Lütfen, gidecekseniz de hastaneye suçlu gibi gitmeyin. Olayları bu boyuta getiren siz değilsiniz.

Kayınvalidenize de tekrar şifa diliyorum.

hayır Zeynep neden siz öldüresiniz
böyle ezik büzük durdukça çullanırlar üzerinize
bugün gidin yapın ziyaretinizi yalnız
kimsenin size laf söylemesine izin vermeyin

demelerine gerek yok sen şimdiden herkes adına kendini suçlamaya başladın bile hatta k.validenin kriz geçirdiğini ilk öğrendiğin an başlamıştın

bu kadın iyileşirse yüzde yüz senin evinde kalacak hazır ol

kv ne acil şifalar dilerim.
olayları bu hale getiren sen değilsin.
kv nin inadı sebep oldu.
ancakk o şimdi hasta durumu da ağırmış.
inş. eşin seni suçlamama olgunluğunu gösterebilir böyle zor bir durumda.
sakın sen de suçlu psikolojisine girip de kabullenme.
bu kimsenin elinde olan birşey değil.
sadece üzücü bir tesadüf.

Büyük ihtimal eşiniz söylemese bile görümceniz senin yüzünden oldu diyecek, belki acısıyla belki de seni üzmek için.
Buna hazırlıklı olarak git ve tabiri caizse kuyruğunu dik tut canım. Ben olsam tek gitmezdim babamı da alırdım.

Ve unutma herkes kendi kaderini yaşar, sen babanın yanına dönmeseydin belkide kayınvaliden evde tek başına kalıyor olurdu ve çoktan krizden dolayı ölmüş olabilirdi, her işte bir hayır vardır bunu da söyle.

Bence baypass olacak ve derler ya kalp ameliyatından sonra insanlara bir iyilik gelirmiş, her işte bir hayır vardır.

Canım giderken yuva yıkarak gidecek kadın belki de. Seni de zamanında öldürtmeye azmetmiş bir kadın için kendini suçlamaya gerek yok. Eşin seni suçlarsa o evlilik zaten bitmiştir. Ki sen zaten bunu göze alarak ailenin yanına döndün. Sen de benim annem gibisin. Annem de bu durumda herkesten önce kendini suçlardı. Ama sen yapma. Dik dur.

Ne münasebet sen Azrailmisin?
Ecel gelmis cihane baş ağrısı bahane derler.
Ömrü varsa daha yaşar yoksa Allah taksiratını affetsin.

Bakınız 3cocugunuz var biraz daha soguk kanlı olunuz.
Ölmezde yatalak kalirsa
Felcli kalirsa bisi olursa siz bu vicdanla benim yuzumden diye diye tabiki esinizinde baskisiyla bakmak zorunda kalacaksiniz.

Sizin yüzünüzden olan bisey yok.
Bu ev tasima fikri ortaya cikmadanda gecirebilrdi kalp krizini.
Herkes bir sekilde sınanıyo.
O hastalikla sınaniyo sen onunla.

Esinizde size "senin yuzunden" derse lütfen susma artik.

He yukarı msj yolladim dersin ben ne istersem oluyo ermisim dersin.
Saçmalama simdi toparlan.
Sakin ol.

Senin gitmen şer gibi görünsede hayir var oğlu olmasaydı yanında ölebilirdide senin hiç bi suçun yok zaten kalp hastasıymis rabbim hakkınızda hayır olanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…