- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #1.121
Mune abla insanların iyi niyetleriyle belki saflıklarıyla yumuşak huyluluklarıyla fedakarlıklarıyla temiz kalpleriyle inançlarıyla güvenleriyle velhasıl insaniyetleriyle, karakterleriyle, duygularıyla bu kadar oynanır mı beYalnız kalp krizi işi bir oyunsa kayınvalide ve ona bu oyunda yardım edenler hiç iyi kalpli değil, oscar'lık oyun çıkaracak kadar hin insanlardan korkulur.
ee yola nereye çıkmış yol nere götürürse oraya mı gidecekmiş.. hangi hastanede olduğunu öğrenmiş olması lazım değil mi ?
eşinizde anası gibi çok tehlikeli dikkatli olun..
Valla bu sitede çok şeyler okudum, ağzımı açık bırakacak çok olay gördüm ama eğer kalp krizi meselesi sahteyse, bu kadıncağıza vicdan yaptırıp kayınvalidesine baktırmak için bir oyunsa bir erkeğin karısına oynadığı en kötü oyunlardan birine şahit olmanın şaşkınlığıyla yaşımı ikiye katlayacağım.Mune abla insanların iyi niyetleriyle belki saflıklarıyla yumuşak huyluluklarıyla fedakarlıklarıyla temiz kalpleriyle inançlarıyla güvenleriyle velhasıl insaniyetleriyle, karakterleriyle, duygularıyla bu kadar oynanır mı be
Benim için bu konu hayat dersi gibi bir şey oldu ne kadar ne yaşasamda sanki burda öğrendiklerimi öğrenemezdim. Hepiniz sağolun
İşte dalavereci bi Kadın olmasa haklısınız da zamanında öyle şeyler yapmış ki kimse inanmadı o nedenle.Oteki cocuklarina niye gitmiyormus. Ilk mesaji okudum kocasini yani esinin babasini kaybetmis. Eee annesine bir sey olursa esi ne hale dusecek.
Bence sorun varsa da baska zaman halledilmeli. Kalp krizi gecirdigini dusunurken degil.
Okuyamam size guveniyorum.
Valla bu sitede çok şeyler okudum, ağzımı açık bırakacak çok olay gördüm ama eğer kalp krizi meselesi sahteyse, bu kadıncağıza vicdan yaptırıp kayınvalidesine baktırmak için bir oyunsa bir erkeğin karısına oynadığı en kötü oyunlardan birine şahit olmanın şaşkınlığıyla yaşımı ikiye katlayacağım.
Kayınvalidenin en gaddarını da gördük burada, en pamuğunu da ama eş, karısına böyle zalim olursa kayınvalideler tepemizde saksı da kırdırır, baltayla da kovalatır, kocadan da boşatır.
Ben bu oyunda eş hangi konumda onun merakındayım, yoksa kayınvalide falan vız gelir, istediği rolü yapmakta serbest, hala bir yanım inanmak istemiyor ama kalp krizi bir oyunsa bu oyunda koca dediğin sırtına ilk bıçağı saplayansa kayınvalide üstünden TIR'la geçse önemi kalmıyor, ben sırttaki bıçağı tutana bakarım.
Ya yazmıyım yazmıyım diyorum da dayanamıycam. Konuyu takip ediyorum ve dualarım sizinle. Bu insanlar çok artniyetli zeynep hanım; siz kesinlikle ve kesinlikle sonuna kadar haklısınız. Ailenizden de destek görüyosunuz çok şükür. Sakın bu ucuz numaralara kanmayın, geri adım atmayın, vicdan yapmayın. Gerçekten kalp krizi geçirdiğini sanmıyorum, ki öyle bile olsa sizin bi suçunuz yok. Siz zamanında felç geçirmiştiniz bu kadının yüzünden, ona saysınlar. Ay ben burda okurken çatladım, bu ne yüzsüzlük yaa. Ayrıca annesi kalp krizi geçiriyo ama oğlunun teli kapalı ve elti hangi hastanede olduğunu bilmiyo öyle mi? Zaten kaç hastane var ki yaşadığınız yerde?şimdi eltimi aradım tekrar hastaneleri aradım kalp krizi gelmemiş dedim. eltim çok rahat valla bilmiyorum diyo mustafa aradı öyle söyledi diyo benimkide oraya geliyo yola çıktı diyo. sen gelmiyor musun dedim ben işten izin alamam ciddi bi şey olursa gelirim diyo. ben anlamadım bunları bişeyler dönüyo ama
eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben
katıldım
zira eşin dünkü tavrı da bana çok inandırıcı gelmedi
almaya gelmedim de, işte o ne isterse öyle olur, düşünsün de vs vs
+1Valla bu sitede çok şeyler okudum, ağzımı açık bırakacak çok olay gördüm ama eğer kalp krizi meselesi sahteyse, bu kadıncağıza vicdan yaptırıp kayınvalidesine baktırmak için bir oyunsa bir erkeğin karısına oynadığı en kötü oyunlardan birine şahit olmanın şaşkınlığıyla yaşımı ikiye katlayacağım.
Kayınvalidenin en gaddarını da gördük burada, en pamuğunu da ama eş, karısına böyle zalim olursa kayınvalideler tepemizde saksı da kırdırır, baltayla da kovalatır, kocadan da boşatır.
Ben bu oyunda eş hangi konumda onun merakındayım, yoksa kayınvalide falan vız gelir, istediği rolü yapmakta serbest, hala bir yanım inanmak istemiyor ama kalp krizi bir oyunsa bu oyunda koca dediğin sırtına ilk bıçağı saplayansa kayınvalide üstünden TIR'la geçse önemi kalmıyor, ben sırttaki bıçağı tutana bakarım.
katıldım
zira eşin dünkü tavrı da bana çok inandırıcı gelmedi
almaya gelmedim de, işte o ne isterse öyle olur, düşünsün de vs vs
Öyle bi cevaptan anlayacak insanlar değil ki bunlar. Bu iş gerçekten kv ile oturma meselesini geçti resmen hırs yaptılar. İşin kötü tarafı eşi de bı pis oyunun içinde sanki. tel kapatmalar filan ne demek ya? Hasta yakınının teli açık olmaz mı?başından beri takip ediyorum Zeynep hanım kalp krizi işinin bende yalan olduğunu düşünüyorum olsa bile bir sağlık sorunu sizlik bir konu değil eden bulur. size sağlık sebebiyle yerleşmeye kalkacak belli, siz kullanın madem onlar bunu kullanacağına, öyle bir teklif geldiğinde 'aramızdaki sorunları zaten biliyorsunuz biz birlikte birbirimize daha çok zarar veririz, zaten kv de de rahatsız iyice kötüleşmesin yatılı bir hemşirenin bakması bu durumda daha uygun olur sonuçta hasta insan' deyip çıkın işin içinden