kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Yalnız kalp krizi işi bir oyunsa kayınvalide ve ona bu oyunda yardım edenler hiç iyi kalpli değil, oscar'lık oyun çıkaracak kadar hin insanlardan korkulur.
Mune abla insanların iyi niyetleriyle belki saflıklarıyla yumuşak huyluluklarıyla fedakarlıklarıyla temiz kalpleriyle inançlarıyla güvenleriyle velhasıl insaniyetleriyle, karakterleriyle, duygularıyla bu kadar oynanır mı be
Benim için bu konu hayat dersi gibi bir şey oldu ne kadar ne yaşasamda sanki burda öğrendiklerimi öğrenemezdim. Hepiniz sağolun

Zeynep konunu başından beri takip ediyorum.. Artık dayanamadım yazayım dedim; arkadaşım sakın sakın inanma bu adilere.. O kalp krizi yalan değilse ben de bişey bilmiyorum demektir.. Koy kafanı sen yastığa huzurla uyu telefon falan etme kimseye.. Daha senin eşin kendi bile tenezzül etmiyor sana olanları anlatmaya.. Aklı sıra meraklandıracak seni.. Seni bu insanların hiçbir meselesi artık ilgilendirmiyor yaa, bitti gitti!!

Az önce Mune çok doğru demiş korkulur bunlardan.. Uzak dur telefonla uğraşma Kvni arama hastaneye ziyarete falan da gideyim deme.. Senden uzak Allah'a yakın..

zeynep niye eltini arıyorsun,niye bu kadar olayın peşine düşüyorsun,biraz sakin ol...Hiç bir şey olduğu yok,olsa da sen gidip ameliyata girecek değilsin.Senin şu anda yapabileceğin hiç bir şey yok,kaldı ki eltin bile gitmemiş bir yere.Ne ara ne sor ne araştır,sessizliğini koru bakalım bu olayın sana yansıtılması nasıl olacak bekle.Sen evi terk ettiğin noktadasın hala,hiç bir şey değişmedi unutma.Hala kaynvalidenle oturmak istemiyorsun.Ortada bir tiyatro dönüyor gibi,seni de bir güzel meraklandırıp kullanıyorlar.

Valla bu sitede çok şeyler okudum, ağzımı açık bırakacak çok olay gördüm ama eğer kalp krizi meselesi sahteyse, bu kadıncağıza vicdan yaptırıp kayınvalidesine baktırmak için bir oyunsa bir erkeğin karısına oynadığı en kötü oyunlardan birine şahit olmanın şaşkınlığıyla yaşımı ikiye katlayacağım.

Kayınvalidenin en gaddarını da gördük burada, en pamuğunu da ama eş, karısına böyle zalim olursa kayınvalideler tepemizde saksı da kırdırır, baltayla da kovalatır, kocadan da boşatır.

Ben bu oyunda eş hangi konumda onun merakındayım, yoksa kayınvalide falan vız gelir, istediği rolü yapmakta serbest, hala bir yanım inanmak istemiyor ama kalp krizi bir oyunsa bu oyunda koca dediğin sırtına ilk bıçağı saplayansa kayınvalide üstünden TIR'la geçse önemi kalmıyor, ben sırttaki bıçağı tutana bakarım.

Bazilari guzel oynuyo emin ol.
Ben kendi gozumle goruyodum

K.v yasarken kadin aksama kadar pembe dizi izliyodu yiyodu iciyodu esimin gelme saatleri yatiyodu esim eve gelince tansiyonunu ölc diyodu esime(bende ölcebiliyorum niye bana ölcturmuyosunda esim gelince ona)
Biz yatana kadar biseyo yoktu biz yatiyoduk odamiza cekiliyoduk gezelemeye basliyodu soylene soylene (mutfak hemen odamizin yaniydi) mutfaga kalkiyodu ama bisiler mirildaniyo sesli
Esim kalkiyodu ana noldu
Tansiyonum cikti limon icicem.
Gelip yatakdan kaldiriyodu bizi, esimi

Ay bazisi valla billa rol yapiyo.
Suan ben gorusmuyorum kadin super.
Tee Almanyalara kizina gidiyo
Suan köyde tek basina kaliyo

Ajitasyon yapanlardan nefret ediyorum.

Seneleeer önce benzer birşey yaşamıştım. (Kv veya eşimle alakalı değil.) Hayatımda istemediğim biri intihar etmişmiş gibi numara yapıp beni telaşlandırdı. Haber alamayıp vicdan yapmıştım çünkü son zamanlarda beni rahat bırakması için bayağı sert davranmıştım. Ama hepsi oyundu. Bir şekilde öğrendim. Sonra da temelli sildim. Bu kalp krizi de bir oyun bence. Oğlu ciddi bir konuşma yapmıştır o da en fazla ayılıp bayılmıştır biraz.

Zeynep senin vicdanına oynuyorlar ve korkarım başarılıda oldular... Varsayalım gerçek bile olsa evi var kızı gelip baksın bi zahmet..

İşte dalavereci bi Kadın olmasa haklısınız da zamanında öyle şeyler yapmış ki kimse inanmadı o nedenle.
Yani illaki bi sağlık sorunu yaşamıştır sinir krizi tansiyon vs. Gibi ama bunu lehine çevirip eve yerleşecekmiş gibi hissettim.

katıldım

zira eşin dünkü tavrı da bana çok inandırıcı gelmedi

almaya gelmedim de, işte o ne isterse öyle olur, düşünsün de vs vs

Ya yazmıyım yazmıyım diyorum da dayanamıycam. Konuyu takip ediyorum ve dualarım sizinle. Bu insanlar çok artniyetli zeynep hanım; siz kesinlikle ve kesinlikle sonuna kadar haklısınız. Ailenizden de destek görüyosunuz çok şükür. Sakın bu ucuz numaralara kanmayın, geri adım atmayın, vicdan yapmayın. Gerçekten kalp krizi geçirdiğini sanmıyorum, ki öyle bile olsa sizin bi suçunuz yok. Siz zamanında felç geçirmiştiniz bu kadının yüzünden, ona saysınlar. Ay ben burda okurken çatladım, bu ne yüzsüzlük yaa. Ayrıca annesi kalp krizi geçiriyo ama oğlunun teli kapalı ve elti hangi hastanede olduğunu bilmiyo öyle mi? Zaten kaç hastane var ki yaşadığınız yerde?
Bi de sakın ziyarete filan gitmeyin hastaneye, pişman ılduğunuzu suçluluk hissettiğinizi düşünmesinler. Siz yatın güzelce uyuyun bence.

eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben

guzel kardesim inanma sen bunlara..
annesi kalp krizi geciren adam neden tlf kapatir kafasindan hasta mi bu?
diger kardeslerine annesinin akrabalarina vs nasil haber vericek? acil bisey olsa kime nasil ulasacak.
sakin ol,gir yatagina yat.
vicdanina oynuyorlar utanmadan.
kriz degil olsa olsa sIkintidan havale gecirmistir,fenalasmis olabilir.

katıldım

Aynen öyle.
Pollyanalığın da lüzumu yok.
On sene öncesiydi konuyu çarpıtma deselerde vaktinde anasının gazıyla kafasına saksı ayam adam birden melek olmaz.
Ki zaten annesine gitmeden önce üstüne yürüyüp bakacaksın ölene kadar diyordu. Gayet memnundu bu koca kişisi.
Anne de biliyor üstündeki etkisini ki seni öldürmesin diye evime gitmedim diyecek cürette.
Kalkıp da şimdi ama on senedir değişmiş kayınvalide evine dönünce her şey toz pembe olacak demenin de lüzumu yok bu kendini kandırmak olur. Bu gaza gelen şiddet eğilimli koca varken ve manyak anne varken zaten bu iş olmaz olamaz.
Adam önce anneme bak diye üstüne yürürken birden kayınpederinden karısını alana kadar minnoş davranıyor hepsi bu.
Resmen yumuşak tarafına oynuyorlar.
Bu kocayla evlilik yürümez. Yürüse de kadının mutsuz olduğu bir şey olarak yürür. Bence gerek yok buna. Yazık günah bu kadına çok çekmiş zaten

+1
Zeynep hanım, nolur; kaç gündür sizi takip ediyoruz, sizinle yatıp kalkıyoruz. Bu adilerin oyununa gelmeyin. Sizin vicdanınızı kullanarak istediği yola getirmeye çalışıyo eşiniz. Aileniz destek çıkıyo size çok şükür. Sakin olun. Bekleyin. Aramayın. Eltiyi de görümceyi de mustafayı da kimseyi aramayın, bu sizin meseleniz değil artık. Sakın ziyarete filan da gitmeyin. Ayy valla çıldırcam yaa, ne biçim insanlar!!!

katıldım

Öyle mi söylemiş eşi, ben konuyu tam okuyamadım, bugün okuma fırsatı bulduğum birkaç yorum üzerinden yorumladım.

Yani şimdi gaza getirmeyin denecek belki ama mesele kayınvalideye bakma meselesinden daha derin bir hale gelmiş artık bu hastane oyunlarıyla, bir kadını resmen faka bastırmak için cümle sülale oyun oynuyor görünüyor, başrolde eş, ben böyle eşi daha eşikten içeri sokmazdım, isterse bana 50 yıl güllük gülistanlık hayat yaşatsın, yalanla dolanla hele hele ciddi bir sağlık sorunuyla oyun oynadıysa o koca boşanılmayı hak ediyor, boşarım mutlu mesut anacığına bakar.

Ki ben kayınvalide, kayınpeder, ana baba yaşlanınca bana ihtiyacı varsa bakarım diyen biriyim ama böyle dalavereyle yaptırılırsa ters tarafımı sülalece görürler.

başından beri takip ediyorum Zeynep hanım kalp krizi işinin bende yalan olduğunu düşünüyorum olsa bile bir sağlık sorunu sizlik bir konu değil eden bulur. size sağlık sebebiyle yerleşmeye kalkacak belli, siz kullanın madem onlar bunu kullanacağına, öyle bir teklif geldiğinde 'aramızdaki sorunları zaten biliyorsunuz biz birlikte birbirimize daha çok zarar veririz, zaten kv de de rahatsız iyice kötüleşmesin yatılı bir hemşirenin bakması bu durumda daha uygun olur sonuçta hasta insan' deyip çıkın işin içinden

Öyle bi cevaptan anlayacak insanlar değil ki bunlar. Bu iş gerçekten kv ile oturma meselesini geçti resmen hırs yaptılar. İşin kötü tarafı eşi de bı pis oyunun içinde sanki. tel kapatmalar filan ne demek ya? Hasta yakınının teli açık olmaz mı?

Komsumun kv ve kp biz seneye sizin yaniniza yerlesecegiz demis nokta.kendince sebepler var faso fiso...en az 30 senelik.evlidir
Kadin bu yuzden bosanamam diyor.dedim.esin ne diyor o zaten dunden razi diyor.yani bakacak olan.kisiye soran yok.
maaesef herkes sizin gibi irade sahibi olamiyor.yuva bozmak zor.is ama dayatilma hayat yasamak daha zor olmasi gerek.
Hasta olduguna ben de inanmadim
Akraba disinda bilgi almaya calis
Komsularin yok mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…