kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Canım sen kv kabul etmediğini söylediğinde hasta değil, bakıma muhtaç değil demiştin. Onlarda itina ile bakıma muhtaç hale getirdiler sanki. . Eşinde gelip adaletli bi yöntem bulacaktı ya.. sana şimdi annem bakıma muhtaç oldu dicek..
Eğer bişi olursa da hiç canını sıkma. Kocasının acısına dayanamamıştır o.. eğer senin yüzünden se ektiğini biçiyor. Sana kocana öldürttücem seni demiyor muydu bu?

Yada son ihtimal kadın bizim ettiğimiz beddualardan bu hale geldi En Büyük KK
Yatalak felan gibi biseyler olmasa bari.
Tam sir kapisi gibi.kv gelinine eziyet eder en sonunda kv geline muhtac olur ve yaptiklarini hep animsar.

başından beri takip ediyorum Zeynep hanım kalp krizi işinin bende yalan olduğunu düşünüyorum olsa bile bir sağlık sorunu sizlik bir konu değil eden bulur. size sağlık sebebiyle yerleşmeye kalkacak belli, siz kullanın madem onlar bunu kullanacağına, öyle bir teklif geldiğinde 'aramızdaki sorunları zaten biliyorsunuz biz birlikte birbirimize daha çok zarar veririz, zaten kv de de rahatsız iyice kötüleşmesin yatılı bir hemşirenin bakması bu durumda daha uygun olur sonuçta hasta insan' deyip çıkın işin içinden

Evet başka çocuğu yok mu çok istiyorlarsa onlar baksın.

Zeynep bu kadar saf olma lütfen. Allah aşkına kvye ciddi bir şey olsa eltin bu kadar sakin olur muydu. Daha hastanenin adını söylememiş ki kocan anasıiiiiiiiiiiiii i gariban çilekeş anasıiiiiiiina bir şey olsa sence teli hiçbir şey yapmadan kapatırmıydı? Bence seni arayıp direkt suçlardı. SENİN VİCDANINA OYNUYORLAR...

Zeynep sakınnnnnnnnnn sakınnnnnnnn geri adım atayım deme. Bırak baksınlar annelerine sen bulaşma kararını verdin arkasında dur. Bir daha yazayım saffffffff olmaaaaaaaaaaaaaa

eltim aradı biraz önce eğer doğruysa çok kötü bi şey oldu. kv kalp krizi geçirmiş hastanedeymiş inşallah doğru değildir. ne yaparım ben
yanlış anlama ama bu kadar saf olmayı ve ezik durmayı nasıl başarıyorsun amacım hakaret değil de şu konuya yazan 100 kadın varsa hepsi neler döndüğünün farkında sen yine ahlar vahlar içindesin.insan kendi kaderini kendisi çizer derler az dirayetli güçlü bi kadın ol lütfen

Gerçekten kalp krizi geçirmiş olsa bile vicdan yapacak bi durum yok evinde istemiyorsun sadece . Bunun için kriz geçirdiyse onun problemi , krizlik bi durum yok yani ortada

Eşini doldurup felç gecirmene sebeb olan kV yi istememen de gayet normal

bırak insanlar istediklerini düşünsün ne yaşadığını sen biliyorsun

Ne biçim insanlar. Kızcağızın içi hop oturup hop kalkmıştır. İstedikleri de buydu muratlarina ersinler simdi

Annesi kalp krizi geçirecek oğlunun teli kapalı mümkün değil benimde babam kalp krizi geçirdi. O anın nasıl bir kaos olduğunu biliyorum. Teli kapatmak son yapacağınız şey.
Şimdi olacağı söyleyeyim eşi diyecekki annem tansiyon şeker stres vb sebepten kalp krizi değil kalp spazm geçirmiş. Kriz de geçirmeye meyilliymiş. İyi bakılması lazımmış. Devamında da şunu diyecek dr dedi.

50. Sayfadayım, lütfen biri yazsın, konu sahibi gitti mi? Son durum ne?

kv gerçekten kalp krizi geçirmiş. babam gece ulaştı eşime. durumu ağırmış. babam sabah hastaneye gitti geldi. görümcemde gelmiş kaynımda. buğün hiç uyumadım. sadece oturdum boşboş bundan sonra olacakları düşündüm. içim sızladı. ben bu kadının çok kötülüğünü gördüm ama yinede içim yandı. babam fazla umut yok diyo. eşim görümcem yıkılmış. babalarındanm sonra şimdide anneleri. bugün gidicem hastaneye. eşimin yanında olmalıyım. ne olursa olsun. dua edin ne olur kv dem ve onun gibi şifa bekleyen herkese.

hadi zeynep lütfen bir haber ver bize Z zeynepguven1986

bu arada yaslıların hep yaptıgı numaradır babannemde yapardı bu numarayı anneannemde , bütün cocukları basına geldikten sonrada ikiside iyileşir bir şeyleri kalmazdı ,
lütfen vicdan yapıp kabul etmeye kalkma ,

cünkü bu tamamen konuşulmasa bile karşılıklı oynanan bir oyun , kadın fenalaştım dese salak oğlu kalp krizi geçiriyorsun dese , ölüyom oğlum ölüyom karın sevinsin diye gaza gelmiştir ,

allah kalplerını yollarına sersin ,

X