- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Herşey kv yüzünden değil işte
Tüm bu dediklerinizi konu sahibinin eşi annesine söyleyebilirdi. Annecim, evin bar, maaşın var, sağlıklısın, gençsin, evinde kalabilirsin diyebilirdi.
Ben evli değilim ama benim annem bile ben yaşlanınca huzur evinde yaşamak istiyorum diyor. Ev ev üstüne olmaz biliyor. Bana gelip de nasılsa sen de bekarsın, ben senin yanında kalayım demiyor. Haaa biz öyle bir seçenek olmadığını söyledik, en kötü ihtimal altlı üstlü ya da karşılıklı evlerde bakıcı desteği ile sık sık görüşerek bir yaşam olabilir. Ben evlenirsem yani.
Burada suç sadece kv değil
Asla kabul edilebilir bişey değil. Evlenirken bilseydin evlenmezdin bile. O derece ciddi konular bunlar. Kv şansını denemiş olabilir. Olmaz öyle şey.slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
Anlasilan kadını eve alsanda huzur olmayacak almasanda..bu mevzu evimizde 1 aydır var ve bir aydır inanın geceleri uyku uyuyamıyorum
Büyük kız kalsın ki anasına hizmet etsin tabi.
Eşşşşşşek gibi ayaklarına gelecek
Anası da eşşşşşşek gibi evinde tek yaşamayı öğrenecek
Görürsün
Eşekler
anahtarı değiştirip eşinizin eve girmesini engelleyemezmisiniz? Evden gitmesi gereken eşiniz bence.sonra davanızı açar nafaka bağlatırsınız biran önce. Yasalara göre bile eşin anne ile yaşamaya zorlaması boşanma sebebi ve haklı olan kadın oluyor. Kaldı ki insani olarakta yaptığı şey olacak gibi değil.bildiğin işkence çekin istiyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Sana bu muameleyi yapan insanlara boyun eğmediğin için de helal olsun. Sen o adamın eşi çocuklarının annesisin. Seninle eş olarak birliktelik kurdu. Yatalak olmayan aklı her halta yetişen annesine hizmetçilik yapman için değil.Hiç istemedim evimi terketmeyi her köşesinde her zerresinde çok büyük emeğin var ama helal etmiyorum hakkımı. babam geldi birazdan çıkıcaz kendinize iyi bakın allaha emanet olun her biriniz. salı günü yeniden haberdar ederim sizleri
Kız bazıları yatalak olmasa da sırf gelin çeksin diye eziyet ediyorlar o modae giriyorlar nasil olsa oğlundan da destek var geline her dediğimi yaptırırım düşüncesinde teyzemin kaynanasi 60 yaşında kocası öldü 3 yildir iyice yerlesti altina yapmayan kadin altina yapar oldu bir hastaligi dahi yok bu numaralari yuzunden felc oldu sonradan hep teyzem ilgilendi simdi artik o da bi yere kadar dayanacak gucum kalmadi diyor aramizda fazla yas yok teyzemle 30 yasinda kadin 3 yilda 40 yasina girdi yeminle zeynep taviz verirse ayni teyzemin durumunu gordum onda bence de Zeynep taviz vermemeli burada..Hakkında hayırlısı olsun. Sana bu muameleyi yapan insanlara boyun eğmediğin için de helal olsun. Sen o adamın eşi çocuklarının annesisin. Seninle eş olarak birliktelik kurdu. Yatalak olmayan aklı her halta yetişen annesine hizmetçilik yapman için değil.
İnşallah aklını başına devşirir, sana göstermesi gereken saygıyı gösterir. Her şey senin için iyi olsun.
Kızlar bizim suçumuz saygıda kusur etmemek konuştuklarını mal gibi dinleyip susmak ve nedense herkeste oluyor mu bilmiyorum benimki konuşur konuşur eskiyi konuşur eskiden biz boylemiydik öğlene kadar yatar miydik yok ütü biriktirir miydik yaptığın işi yemegi beğenmez anca eleştirir.Yeter artık ya bu kV ler çektiğimiz nedir ya !!!!
Böyle kV lerin Allah bildiği gibi yapsın inşallah....
Benim kV de de oğluna aşık böyle bişey olsa kayinpederim Allah im göstermesin ölse kesin aman oğlum tek kaldım diye ağlardı kesin eşim de anacı zaten o da kesin illa anam bizimle kalacak derdi benim en büyük korkum bu zaten ....
Allah im ne olur beni kimseye kimseyi de bana muhtaç etmesin ...
Şimdiden bile bi kızı istemeye gelenleri oluyo .kocası emekli olmadan evlendirmicekmis hanfendi .yoksa çok sıkılırmış tek başına kalırmış .kocası yaşadığı halde böyle konuşuyo .bi de üstelik kardeşleri hep etrafında her hafta görüsurler .kızı da ben şimdi evlenirsem annem yalnız kalacak diyo tovbeeeeeee...Bende diyorum içimden inşallah kV nle birlikte yaşarsın da gorursun diye ....
Benim annen de yalnız üstelik kızı şehir dışında oğlu şehir dışında benim annem napsin....
İçimden ne küfürler geçiyo böyle kV lere ohoooo....
Gerçekten kaynanam ölse kayinpederimle aynı evde otururdum var mı yok mu adam belli değil sesi soluğu çıkmaz ondan kV çok konuşuyo benim erkek gibidır ama kayinpederim ölse kaynanayla kalamam ailem destek çıkarsa derhal ailemin yanına giderim.öyle durumda aşka meske tükürürüm gözüm görmez hiç bişeyi....
Rabbim kimseyi kayinvalide eline düşürmesin.herseyin laf olur.ben bişey derken acaba kırılırmi diye diye diyemiyorum böyle çok şeyi .ama annem öyle mi canım anam ya tek kahrımı anam çekiyo tek ona nazım geçiyo kıyamam ona sonra çok kızıyorum kendime anneme kızınca.kV n böyle yapsa kızamıyosun laf sokuyor ama annen öyle mi diyorum.
Valla annene nasıl bakıyorsan kV ne de öyle bak diye bişey ben kabul etmiyorum arkadaş....
Erkek sabah işe gidiyo akşam geliyo hiç bişeyden haberi olmuyo .ama kV sabahtan oğlu gelene kadar lafları sokuyor oğlu gelince canım oğlum canım gelinim oluyo....
kV yle aynı evde kalmak intihardır...
Ama annen öyle mi annene nazın geçiyobişey desen darilmiyo e zaten erkek milleti akşam eve geliyorum yemeğini yiyo çayını iciyo yatıyo...