kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Asıl suçlu erkekte dediğin gibi . Annesi istediği kadar konuşsun acındırsın erkek erkekliğini böyle zamanda gösterecek.Karısına konuştuğunun onda birini annesine konuşsaydı böyle olmazdı.

Benim annemde de anne babasız büyüdüğü için yaklaşık 30 yıldır huzur evine gideceğim korkusu var.Kadında paroyana olmuş artık.Geçen en son evlerden birini kendi üstüne geçirmek için babamı ikna etti .

Şimdiye kadar ya erkek kardeşlerinle ya senle oturacağım diye baskı yaptı..Benle birkaç defa 4-5 ay kaldığı oldu çocuk sebebiyle ama kayınvalidemin yapmadığını o yaptı herşeye burnunu soktu bizi yönetmeye çalıştı..Artık bende müsade etmiyorum uzun süreli bende kalmasına.İnsanı canından bezdiriyor.

Keşke benim annemde sizin ki gibi kendi kendine yetinebilseydi.Sadece babama üzülüyorum annem sıkıntı olmasa onunla yaşardım.Olmadı en kötü altlı üstlü ev almayı geçiriyorum aklımdan . Eşimse o zaman annen hiç evine gitmez diyor.Onun için sorun yok ta benim darlandığımı biliyor.
Sabah erkenden gelir akşamda bizde yatar diyor.Doğruda evine giderken babam hemen gitsede annem az daha kalayım diyor o gece kalıyor.Mecbur olmasa hiç gitmeyecek evine.

Son düzenleme:
Ay dünya kayın validesini tiksindim bu ne yüzsüzlük ayol.
Göz göre göre, oğlunun yuvasını yıkma pahasına yapıştı vantuzlu kadın.
Şimdi bir kv gece yalnız uyuyamıyor diye, 3 çocuk babasız, bir kadın kocasız uyuyacak öyle mi?
Yüzsüzlükten öte bencilliğin nirvanası.
Kocanıza da yazıklar olsun.

Asla kabul edilebilir bişey değil. Evlenirken bilseydin evlenmezdin bile. O derece ciddi konular bunlar. Kv şansını denemiş olabilir. Olmaz öyle şey.

bu mevzu evimizde 1 aydır var ve bir aydır inanın geceleri uyku uyuyamıyorum
Anlasilan kadını eve alsanda huzur olmayacak almasanda..

Bastan alma hir gur cikar gerekirse, eskiyi hatirlat, resti cek arkasinda dur, evi bozmayin sen git ananla yaşa de korkuyosa... Ilımlı konusmussun olmamis bundan baska caren yok. Esinde senin son raddeye gelmeyecegini saniyoki boyle püskürtuyo seni utan elalem falan diye . goster dunyanin kac bucak oldugunu

Allah yar ve yardımcınız olsun o kaynanada esinizde allaha havale olsun benim basimdada benzer sikinti vardi son yazdiginizi okuduğumda bi an kafamda kendimmis gibi hayal ettim icim yandi sizi dusunemiyorum . Benimkide son bekar oglunu evlendircek ona yardimci olmak için evimi kiraya veri cem biraz onda biraz sizde kalcam diyodu esime ki o oğluyla kesinlikle anlasamaz tartisirlar çocuk bide eşinin yanında bi laf yapsa daha bizden çıkmaz onun maasi eşimden iyi ben bebekten dolayı çalışamiyorum kredi ödüyoruz ama ev kiraya verilup geliri o oğula zahmeti bize ki ben tek kuruş dahi istemiyorum bizden uzak olsun 4 evladı var buarada laf sokmalari huzur bozmalari hep bize hatta geçenlerde eşimle sakalasirken bana pardonda o ev neden senin oluyomus orasi benim evim bile dedi esimde simdilik olmaz öyle şey evi var maasi var yaşı genç herkes kendi evinde diyo ama bilemiyorum yarın öbür gün kafasına göre kimseye söylemeden evi kiraya verip cikip gelirse yok demez daha önce yapmadığı şey değil gizlice biseyler alıp bizden çok para istedi (verdirmedim esime bu knudada çok huzurumuzu kaçtı.biz zor gecibirken saçma şeylere bizden para istemek yanında maasi baya baya iyi oğlundan istemek varken ) bide kimseyle konuşmadan bana dahi danismadan zaten ben kimimki oğlunun gundelikcisi her konuda boyle . Uzattim neyse dualarimiz sizinle

İşte bu ya bu bu bu budur !
Kararlı ol dik dur sakın boyun eğme !
Bırak onlar düşünsün şimdi ne bok yiyecez diye ..
Kocan annene bakıtacak hizmetçi arıyodu
Ele güne karşı da hayırlı evlat olduğunu ispat edicekti ama sen restini çektiğine göre bi kaç güne tutuşur etekleri ...
Mantıklı orta yolu bulan sana değer veren bi adam olsaydı annesine 2 3 ayda bi dönüşümlü bakılmayı teklif ederdi !
Kocan umarım geç olmadan aklını başına devşirir
Çocuklarınıza ve sana kıymaz
Umarım herşey dilediğin gibi olur zeynep hanım
Çocuklarına ve sana sağlık huzur diliyorum sakın içine atma ne söylemek istiyorsan söyle karşı tarafa sen değil onlar düşünsün bakalım
Şimdi sıra onlarda

Reactions: anu
Gerçekten bu kararı almak cesaret ister seni tebrik ederim zeynepcim! Sen kv ile aynı apartmanda ev tutmayı dahi teklif ettin diye hatırlıyorum. İçin tamamen rahat olsun. Eskiden yaşadıkların en büyük referansın. Kimse için ömrünü psikolojini sağlığını harcatamazsın 3çocuğun var. İnşallah kocan aklını kullanır. O kayınvalideyi de pişkinliğini de Allaha havale ediyorum

artık kanuni olarak bile kayınvalide ile yaşamak istememek boşanma sebebi, yani eşinizden bu sebeple boşanabiliyorsunuz sebep göstermeden sadece istemediğiniz için. haklarınızı arayın ve sakın yumuşayıp geri adım atmayın. yan dairede kalsa ne olurdu sanki, illa aynı eve mi yerleşmeniz gerekiyor

Bir kapı ne kadar önemli Yarabbim, bir adet sokak kapısı ne büyük manalar taşıyor insanın hayatında. Bir kapı, kapı denen bir eşya...Allah sorsun hakkınızı. Siz suçsuz günahsızsınız. Allah sorsun. O kocanız da işten yeldire yeldire gelip anasının yemeğini pişirsin, sofrasını kursun, bulaşığını yıkasın, çayını demleyip kekini koysun önüne. Haftasonları temizliğini yapsın, çamaşırını yıkasın, ütüsünü yapsın. Haaaa bu arada arkadaşı konusu komşusu ziyaretine gelecekler, oğlunun evine taşınmış, ev nasıl acaba ay napıyor acaba diye meraktan toplanıp toplanıp gelecekler, onun için de işten izin alıp pasta börek yapıp meraklı teyzelere hizmet eder artık. Eşek değil ya!

Kocaniz anasını düşünürken aman anacığım rahat huzurlu olsun diye anası da bi o kadar düşüncesiz yuva bozucu tek kelimeyle...her biri kıçına kına yaksin şimdi..
Hep gelinler suçlanıyor.. neden? kadıncağız (kayinvalideler)yanlız yaşlı gibisinden gelin bakmak zorunda..bu devirde o yüzden yaranamiyoruz..bir de gelin haklidir diyen yok eminim şu durumda bile bu kızcağız suçlu görünecek ne yapsın kimseye anlatamamis derdini bakın bu yola başvurmuş bizlerle konuşuyor..Allah kimseyi zor durumda bırakmasın..Gelinlerin de kaynanalarin da istisnalari var tabi iyisi de kötüsü de oluyor..Ama burada Zeynep kardeşim çok mağdur ve gorumceye de fazlasıyla kızdım..Yüzsüzler

Z zeynepguven1986 Keşke böyle yapabilseniz. Bizim de içimiz rahat eder Zeynep evinde rahat diye.

Yukarıdaki gibi yazmıştım ama siz gitmişsiniz sanırım. Üzüldüm ya, haksızlığı onlar yapıyor, sizin düzeniniz bozuluyor. Daha önce de yazmıştım, umarım herşey düzelir, ama düzelmezse iyi bir avukat tutun. 3 çocukla o evi size verirler diye tahmin ediyorum ve nafaka bağnır. Evinizi çok seviyormuşsunuz, oradan da kopmamış olursunuz. Ama umarım herşey hallolur da gerek kalmaz.

Hakkında hayırlısı olsun. Sana bu muameleyi yapan insanlara boyun eğmediğin için de helal olsun. Sen o adamın eşi çocuklarının annesisin. Seninle eş olarak birliktelik kurdu. Yatalak olmayan aklı her halta yetişen annesine hizmetçilik yapman için değil.
İnşallah aklını başına devşirir, sana göstermesi gereken saygıyı gösterir. Her şey senin için iyi olsun.

Burada beddua bile etmen hakkindir haksız yere yapılan beddua tabi günah ama burada sen haklısın sana yapılan haksızlıkları onlar da yaşasın onlar da mutsuz olsun o fesa
Kız bazıları yatalak olmasa da sırf gelin çeksin diye eziyet ediyorlar o modae giriyorlar nasil olsa oğlundan da destek var geline her dediğimi yaptırırım düşüncesinde teyzemin kaynanasi 60 yaşında kocası öldü 3 yildir iyice yerlesti altina yapmayan kadin altina yapar oldu bir hastaligi dahi yok bu numaralari yuzunden felc oldu sonradan hep teyzem ilgilendi simdi artik o da bi yere kadar dayanacak gucum kalmadi diyor aramizda fazla yas yok teyzemle 30 yasinda kadin 3 yilda 40 yasina girdi yeminle zeynep taviz verirse ayni teyzemin durumunu gordum onda bence de Zeynep taviz vermemeli burada..

Yeter artık ya bu kV ler çektiğimiz nedir ya !!!!
Böyle kV lerin Allah bildiği gibi yapsın inşallah....
Benim kV de de oğluna aşık böyle bişey olsa kayinpederim Allah im göstermesin ölse kesin aman oğlum tek kaldım diye ağlardı kesin eşim de anacı zaten o da kesin illa anam bizimle kalacak derdi benim en büyük korkum bu zaten ....
Allah im ne olur beni kimseye kimseyi de bana muhtaç etmesin ...
Şimdiden bile bi kızı istemeye gelenleri oluyo .kocası emekli olmadan evlendirmicekmis hanfendi .yoksa çok sıkılırmış tek başına kalırmış .kocası yaşadığı halde böyle konuşuyo .bi de üstelik kardeşleri hep etrafında her hafta görüsurler .kızı da ben şimdi evlenirsem annem yalnız kalacak diyo tovbeeeeeee...Bende diyorum içimden inşallah kV nle birlikte yaşarsın da gorursun diye ....
Benim annen de yalnız üstelik kızı şehir dışında oğlu şehir dışında benim annem napsin....
İçimden ne küfürler geçiyo böyle kV lere ohoooo....
Gerçekten kaynanam ölse kayinpederimle aynı evde otururdum var mı yok mu adam belli değil sesi soluğu çıkmaz ondan kV çok konuşuyo benim erkek gibidır ama kayinpederim ölse kaynanayla kalamam ailem destek çıkarsa derhal ailemin yanına giderim.öyle durumda aşka meske tükürürüm gözüm görmez hiç bişeyi....
Rabbim kimseyi kayinvalide eline düşürmesin.herseyin laf olur.ben bişey derken acaba kırılırmi diye diye diyemiyorum böyle çok şeyi .ama annem öyle mi canım anam ya tek kahrımı anam çekiyo tek ona nazım geçiyo kıyamam ona sonra çok kızıyorum kendime anneme kızınca.kV n böyle yapsa kızamıyosun laf sokuyor ama annen öyle mi diyorum.
Valla annene nasıl bakıyorsan kV ne de öyle bak diye bişey ben kabul etmiyorum arkadaş....
Erkek sabah işe gidiyo akşam geliyo hiç bişeyden haberi olmuyo .ama kV sabahtan oğlu gelene kadar lafları sokuyor oğlu gelince canım oğlum canım gelinim oluyo....
kV yle aynı evde kalmak intihardır...
Ama annen öyle mi annene nazın geçiyobişey desen darilmiyo e zaten erkek milleti akşam eve geliyorum yemeğini yiyo çayını iciyo yatıyo...

Kızlar bizim suçumuz saygıda kusur etmemek konuştuklarını mal gibi dinleyip susmak ve nedense herkeste oluyor mu bilmiyorum benimki konuşur konuşur eskiyi konuşur eskiden biz boylemiydik öğlene kadar yatar miydik yok ütü biriktirir miydik yaptığın işi yemegi beğenmez anca eleştirir.

1 yıldır evliyim..Düğün öncesi hic bişey istediğim gibi olmadı alinanlar hep bana gosterilmeden alindi kadın düğün günü ayağını kırdı da nazara geldim diyor ya gelin çıktığım gün pess .balayimiz olmadı 1 hafta benim içime sinmedi yanında kalalım dedim sonra giderken bize gel ben bakarım sana anne dedim gelmedi arkamdan herkese kotulemis gelin çağırmadı gitmedim diye..iste yaranilmiyo ne yaparsan yap..ondan sonra sen soguyorsun..afedersiniz gerdek günümüz kaynanamgilde yattık sabahın 8inde pat pat pat kızıyla kapıya vurmazlar mi odadan bişey alacaktik diye dertleri de altinlarmis..esim de sinirlenip birden kapıyı açtı benim got açıkta bi de durmuşlar bakıyorlar ayiplayarak..La dangalaklar düğünün ertesi günü odaya dadanan sizsiniz görmemiş gibi bakıyorlar bi de ayipliyorlar benimki de 1 yilda bile etmediğini koymadi Allah kızına da çektirsin aynilarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…