- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Benim kV de hep kendini över. Eskileri benimki de açarKızlar bizim suçumuz saygıda kusur etmemek konuştuklarını mal gibi dinleyip susmak ve nedense herkeste oluyor mu bilmiyorum benimki konuşur konuşur eskiyi konuşur eskiden biz boylemiydik öğlene kadar yatar miydik yok ütü biriktirir miydik yaptığın işi yemegi beğenmez anca eleştirir.
Aynen öyle bende kiziyla anlaşırım ederim ama ikisi de fenalar hemen annem tek kalacak evlenmem der....1 yıldır evliyim..Düğün öncesi hic bişey istediğim gibi olmadı alinanlar hep bana gosterilmeden alindi kadın düğün günü ayağını kırdı da nazara geldim diyor ya gelin çıktığım gün pess .balayimiz olmadı 1 hafta benim içime sinmedi yanında kalalım dedim sonra giderken bize gel ben bakarım sana anne dedim gelmedi arkamdan herkese kotulemis gelin çağırmadı gitmedim diye..iste yaranilmiyo ne yaparsan yap..ondan sonra sen soguyorsun..afedersiniz gerdek günümüz kaynanamgilde yattık sabahın 8inde pat pat pat kızıyla kapıya vurmazlar mi odadan bişey alacaktik diye dertleri de altinlarmis..esim de sinirlenip birden kapıyı açtı benim got açıkta bi de durmuşlar bakıyorlar ayiplayarak..La dangalaklar düğünün ertesi günü odaya dadanan sizsiniz görmemiş gibi bakıyorlar bi de ayipliyorlar benimki de 1 yilda bile etmediğini koymadi Allah kızına da çektirsin aynilarini
Yahu ayağını kırdıysa kırdı kızı baksın siz acımayın boşuna. Altınlardan onlara neymiş?1 yıldır evliyim..Düğün öncesi hic bişey istediğim gibi olmadı alinanlar hep bana gosterilmeden alindi kadın düğün günü ayağını kırdı da nazara geldim diyor ya gelin çıktığım gün pess .balayimiz olmadı 1 hafta benim içime sinmedi yanında kalalım dedim sonra giderken bize gel ben bakarım sana anne dedim gelmedi arkamdan herkese kotulemis gelin çağırmadı gitmedim diye..iste yaranilmiyo ne yaparsan yap..ondan sonra sen soguyorsun..afedersiniz gerdek günümüz kaynanamgilde yattık sabahın 8inde pat pat pat kızıyla kapıya vurmazlar mi odadan bişey alacaktik diye dertleri de altinlarmis..esim de sinirlenip birden kapıyı açtı benim got açıkta bi de durmuşlar bakıyorlar ayiplayarak..La dangalaklar düğünün ertesi günü odaya dadanan sizsiniz görmemiş gibi bakıyorlar bi de ayipliyorlar benimki de 1 yilda bile etmediğini koymadi Allah kızına da çektirsin aynilarini
Valla canim ben de kendimi içimden sövmekle teselli ediyorum ama konu anama babama gelince tahamul edemiyorum yine ona bişey diyemiyorum ama evde eşime patliyorum o da napayim anami mi oldureyim diyor..iste bu erkeklerin bakış açısı da bu..oldur saygısızlık yap demiyorum hic bi zaman sadece bana annem su hareketinden rahatsız oluyo dediği gibi anasına da gitsin karım bu sözlerden hoşlanmıyor desin yeter benim için.Annesinin bunu gormesi lazim yani hııı demek oglum karısını ezdirmiyo artik susayim..Allah razzi olsun esim her konuda bana destek fakat annesiyle ilgili hic konu acmamaya çalışıyorum o konuda aramıza buzlar giriyor..Benim kV de hep kendini över. Eskileri benimki de açar
Ben kendimi övmek için demiyorum ama cidden becerikliyimdir yemek konusunda ev işleri konusunda.altta kalmamak için ben eskiden ne hamurlar açardım ne makarnalar yapardım der.ama daha bi biorekten başka güzel bişeyimi göremedim.....
Hatta bi keresinde bi mantı yapmış kafam kadar... yaprak bile saramaz koca koca olur
Ayrıca oğluna tamamıyle aşık sürekli karışır sanki kocası gibi
Kocası da tamamiyle saf .ondan galiba eşime çok bağlı
Eşime şunu yapma bunu yapma derim mesela uyuma şimdi derim yok uyusun yorgun işten geldi der...ya sanane be sananeeeeeee
Oğlun artık benim dicem de keşke diyebilsem :))))
Geçen kızı arkadaşında kalmaya gitmiş oturmuş ağlamış tekim diye sinir oluyorum ya...
Zaten onun yüzünden bu semtten de çıkamıyoruz ev tutamıyoruz hanfendi illa dibinde olacaz bi minibüs mesafesinde evlerimiz ve ben burası yeri kotu olduğu için hiç sevmiyorum ama hanfendi bize ev alacağı icin buralardan bakıyo Allah tan evler çok pahalı da alamıyo
Ve cok fena oğlunun yanında canım kızım der oğlu yokken sokar lafları ben eskiden çok takiyodum şimdi hiç takmiyorum takmamaya çalışıyorum lafları hareketlerini ondan galiba artık laf sokmuyo gibi geliyo bana
Maddi konuda destek olur hep ama keşke olmasa...
Hele torun olunca ne olcak bilmiyorum hiç...
Vala ben anacı erkeklerin geri eşlerine yalvsracaklarini düşünmüyorum yaş kaç olmuş adam hala bu fikirdeyse huylu huyundan vazgeçmezEmin ol kocan geri vites yapıcak çünkü senden beklemiyor böyle birşey evliliğin kurtulucaksa bu şekilde kurtulabilir ancak
Aynen bende demiyorum ki git anneni kov ama beni de ezdirme ya o annense bende karınım yani eşim hoşlanmıyo şöyle yapma diyebil ya .....Valla canim ben de kendimi içimden sövmekle teselli ediyorum ama konu anama babama gelince tahamul edemiyorum yine ona bişey diyemiyorum ama evde eşime patliyorum o da napayim anami mi oldureyim diyor..iste bu erkeklerin bakış açısı da bu..oldur saygısızlık yap demiyorum hic bi zaman sadece bana annem su hareketinden rahatsız oluyo dediği gibi anasına da gitsin karım bu sözlerden hoşlanmıyor desin yeter benim için.Annesinin bunu gormesi lazim yani hııı demek oglum karısını ezdirmiyo artik susayim..Allah razzi olsun esim her konuda bana destek fakat annesiyle ilgili hic konu acmamaya çalışıyorum o konuda aramıza buzlar giriyor..
Yaa pardon yanlış yere yazdımBebeği uyumayan anneler @Aylnalpr Deniz sakinken yatağa yatırdım ve YouTube'dan yukarda bağlantısını paylaştığım ninni videosunu açtım. Ben salonda otururken (arada kontrol ettim tabi) 10-15 dk sonra kendi kendine uyumuş kuzum. Bir deneyin isterseniz
Aslında vicdansızlık gibi geliyo ama çenesini dinlemek istemediğin zaman müsil kayacan yemeğe kaynananin en azından tuvalete gitsin dursun sana laf yetistirmesin karşısında konusamayinca aklıma bunlar geliyorAynen bende demiyorum ki git anneni kov ama beni de ezdirme ya o annense bende karınım yani eşim hoşlanmıyo şöyle yapma diyebil ya .....
Bu eşler analarına ne kadar bağlı uyuz oluyorum ya bi orta yolu bulamiyolar beceriksizler akılsızlar....
Vala benim aklıma neler neler geliyo da işte cnm Allah korkusu :))))Aslında vicdansızlık gibi geliyo ama çenesini dinlemek istemediğin zaman müsil kayacan yemeğe kaynananin en azından tuvalete gitsin dursun sana laf yetistirmesin karşısında konusamayinca aklıma bunlar geliyor
Ama konu sahibinden bunu beklemiyor ve afallayacak belli olmaz bakalım ne olucakVala ben anacı erkeklerin geri eşlerine yalvsracaklarini düşünmüyorum yaş kaç olmuş adam hala bu fikirdeyse huylu huyundan vazgeçmez
Konu sahibi ohhh çok iyi yaptı iyiki de gitti ne güzel aile de destekçi hem daha ne olsun kaynana kariscana anne baba karışsın
Ama kocası yalvarmaz bence anca anlarsa bi kaç sene sonra anlar o da çok geç olur
Aynen, ben de her ikisi de anne muhabbetine kılım. Hayır arkadaş öteki kaynana(istisnalar vardır elbet ama). Bana bişey olsa benim annem söylemesem bile hissediyor, sabahlara kadar uyuyamaz. Ama kv nin ne oğlu ne ben umrunda değilim. Hatta kendi oğluna bana davrandığından daha kötü davranıyor, benden hıncını alamadığı için. Zavallı eşime içim parçalanıyorYeter artık ya bu kV ler çektiğimiz nedir ya !!!!
Böyle kV lerin Allah bildiği gibi yapsın inşallah....
Benim kV de de oğluna aşık böyle bişey olsa kayinpederim Allah im göstermesin ölse kesin aman oğlum tek kaldım diye ağlardı kesin eşim de anacı zaten o da kesin illa anam bizimle kalacak derdi benim en büyük korkum bu zaten ....
Allah im ne olur beni kimseye kimseyi de bana muhtaç etmesin ...
Şimdiden bile bi kızı istemeye gelenleri oluyo .kocası emekli olmadan evlendirmicekmis hanfendi .yoksa çok sıkılırmış tek başına kalırmış .kocası yaşadığı halde böyle konuşuyo .bi de üstelik kardeşleri hep etrafında her hafta görüsurler .kızı da ben şimdi evlenirsem annem yalnız kalacak diyo tovbeeeeeee...Bende diyorum içimden inşallah kV nle birlikte yaşarsın da gorursun diye ....
Benim annen de yalnız üstelik kızı şehir dışında oğlu şehir dışında benim annem napsin....
İçimden ne küfürler geçiyo böyle kV lere ohoooo....
Gerçekten kaynanam ölse kayinpederimle aynı evde otururdum var mı yok mu adam belli değil sesi soluğu çıkmaz ondan kV çok konuşuyo benim erkek gibidır ama kayinpederim ölse kaynanayla kalamam ailem destek çıkarsa derhal ailemin yanına giderim.öyle durumda aşka meske tükürürüm gözüm görmez hiç bişeyi....
Rabbim kimseyi kayinvalide eline düşürmesin.herseyin laf olur.ben bişey derken acaba kırılırmi diye diye diyemiyorum böyle çok şeyi .ama annem öyle mi canım anam ya tek kahrımı anam çekiyo tek ona nazım geçiyo kıyamam ona sonra çok kızıyorum kendime anneme kızınca.kV n böyle yapsa kızamıyosun laf sokuyor ama annen öyle mi diyorum.
Valla annene nasıl bakıyorsan kV ne de öyle bak diye bişey ben kabul etmiyorum arkadaş....
Erkek sabah işe gidiyo akşam geliyo hiç bişeyden haberi olmuyo .ama kV sabahtan oğlu gelene kadar lafları sokuyor oğlu gelince canım oğlum canım gelinim oluyo....
kV yle aynı evde kalmak intihardır...
Ama annen öyle mi annene nazın geçiyobişey desen darilmiyo e zaten erkek milleti akşam eve geliyorum yemeğini yiyo çayını iciyo yatıyo...
Muhtemelen ilk etapta arayıp sormayacak, babasıgilde üç çocukla sığamaz alıştığı düzene geri döner tıpış tıpış diye düşünüp kasılacak, kv görümce falan birbirlerini gazlayıp duracaklarAma konu sahibinden bunu beklemiyor ve afallayacak belli olmaz bakalım ne olucak