- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Benim kV de hep kendini över. Eskileri benimki de açarKızlar bizim suçumuz saygıda kusur etmemek konuştuklarını mal gibi dinleyip susmak ve nedense herkeste oluyor mu bilmiyorum benimki konuşur konuşur eskiyi konuşur eskiden biz boylemiydik öğlene kadar yatar miydik yok ütü biriktirir miydik yaptığın işi yemegi beğenmez anca eleştirir.
Ben kendimi övmek için demiyorum ama cidden becerikliyimdir yemek konusunda ev işleri konusunda.altta kalmamak için ben eskiden ne hamurlar açardım ne makarnalar yapardım der.ama daha bi biorekten başka güzel bişeyimi göremedim.....
Hatta bi keresinde bi mantı yapmış kafam kadar... yaprak bile saramaz koca koca olur
Ayrıca oğluna tamamıyle aşık sürekli karışır sanki kocası gibi
Kocası da tamamiyle saf .ondan galiba eşime çok bağlı
Eşime şunu yapma bunu yapma derim mesela uyuma şimdi derim yok uyusun yorgun işten geldi der...ya sanane be sananeeeeeee
Oğlun artık benim dicem de keşke diyebilsem :))))
Geçen kızı arkadaşında kalmaya gitmiş oturmuş ağlamış tekim diye sinir oluyorum ya...
Zaten onun yüzünden bu semtten de çıkamıyoruz ev tutamıyoruz hanfendi illa dibinde olacaz bi minibüs mesafesinde evlerimiz ve ben burası yeri kotu olduğu için hiç sevmiyorum ama hanfendi bize ev alacağı icin buralardan bakıyo Allah tan evler çok pahalı da alamıyo
Ve cok fena oğlunun yanında canım kızım der oğlu yokken sokar lafları ben eskiden çok takiyodum şimdi hiç takmiyorum takmamaya çalışıyorum lafları hareketlerini ondan galiba artık laf sokmuyo gibi geliyo bana
Maddi konuda destek olur hep ama keşke olmasa...
Hele torun olunca ne olcak bilmiyorum hiç...