kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Tanımadığı birine üzülür mü insan yaaa...
Zeynep hanım, boşan demek çok kolay, ama inanın sizin durumunuzda başka yapacak bir şey yok.
Oğluna her istediğini yaptıracağını bilen illet bir kadın, yeri gelir oğlunu her şeye inandırır. Aç bıraktı der, dövdü der, zaten beni istememişti biliyorsun der ve fedaisini salar üstünüze.

Bırakın konuşsunlar arkanızdan, bir kadını sığdıramadı desinler. 1 konuşurlar 2 konuşurlar sonra unutulur.
Huzurunuzdan daha önemli bir şey yok.

Ailenizin arkanızda olmasına çok sevindim. Güzel haberlerle dönün inş.

Üç çocuğunu da al,hiç birini bırakma...Eşin bu kadarını beklemiyordu muhtemelen,ağlar zırlar oturur evinde mecbur diye düşünüyordu ama şimdi ne kadar ciddi ve net olduğunu anlar.Artık top eşinde,ya ailesini çocuklarını tercih edip annesini makul bir şekilde gönderecek,ya ölene kadar annesiyle yaşayacak.
Hakkında hayırlısı olsun,ailenin sana sahip çıkması,seni desteklemesi senin en büyük şansın.

Oh be işte bu. Sen birşeyler yap ki, öyle gelip bir ailenin içine etmenin o kadar kolay olamayacağını görsünler. Lütfen kararlı ol. Eşinin duygu sömürülerine, gözyaşlarına aldanma. Sen ömür boyunca mutsuz olacağına biraz da o pişkin ana oğul huzursuz olsun. Eğer anasıyla bir yaşama uğruna senden çocuklarından vazgeçecek kadar gözü dönmüşse senin yapabileceğin birşey kalmamış demektir zaten.

eşinin son kozu çocuklardı, onlar da senden yana olunca çıldırır tabi.
bırak biraz da onlar çıldırsın. eşinin elinde hiçbir bahane kalmadı. inşallah hatasını anlar.

inşallah eşin akıllanır da kv o çok bilen görümcenle eltiye gider.

Konuyu okudum. Güzellikle çözmeye çalışmışsıniz, gosterilebilecek tüm çabayı göstermişsiniz..Gerçekten gitmekten başka çareniz kalmamış. İçiniz rahat olsun. Size bunu yaşatanlar, o çocukları düzeninden koparanlar, sizi 15 yıllık yuvanizdan edenler utansın..

Bir insan istenmediği yere neden yamanmaya çalışır, bu nasıl bir bencilliktir aklım almıyor. Yazık.. Ana oğul mutlu mesut otursunlar şimdi..Böyle eşe müstahak.

Reactions: anu
Keşke siz gitmeseniz eşiniz gitsin anasıyla yaşasın
Çocukların okulları düzeni herşey bozulacak ama yapacak bir şeyde kalmamış. Allah yardımcınız olsun

Lütfen kararlı olun lütfen aldanmayın. Emin olun siz kararlı olursanız eşiniz de durumun farkına varacak. Nasılsa oturup kabullenecek diye düşünmüştür ama şimdi bir çözüm bulacak yeter ki siz geri adım atmayın.

Bir de kadın tek kalamıyorum bilmem ne diyormuş ya. Kan beynime sıçrıyor yeminle. Eşim sürekli yurt içi, yurtdışı seyahatlere çıkmak zorunda. Doğum yaptığım ay gidip iki ay sonra döndüğünü bilirim. Lohusa halimle, yabancı bir şehirde iki ay yalnız kaldım da öcüler mi gelip yedi beni? Yoksa benim canım kaynananınki kadar değerli mi değildi? Binlerce asker, polis eşleri var. Eşi nöbet tutmak zorunda olan o kadar kadın var. Böyle bir bahane için bir yuvanın yıkılmasını zevkle izleyen insan iki cihanda da mutlu olamaz. Allah sorar elbet.

Hersey kv yuzunden evin var maasin var sagliklisin gencsinde otur evinde milletin huzurunu niye bozuyorsun

Herşey kv yüzünden değil işte
Tüm bu dediklerinizi konu sahibinin eşi annesine söyleyebilirdi. Annecim, evin bar, maaşın var, sağlıklısın, gençsin, evinde kalabilirsin diyebilirdi.

Ben evli değilim ama benim annem bile ben yaşlanınca huzur evinde yaşamak istiyorum diyor. Ev ev üstüne olmaz biliyor. Bana gelip de nasılsa sen de bekarsın, ben senin yanında kalayım demiyor. Haaa biz öyle bir seçenek olmadığını söyledik, en kötü ihtimal altlı üstlü ya da karşılıklı evlerde bakıcı desteği ile sık sık görüşerek bir yaşam olabilir. Ben evlenirsem yani.

Burada suç sadece kv değil

hiç tanımadığın bir insana ve ağlamak ,
sabah sabah ağlattın beım yaaa , hakkımızda hayırlısı ama kocan olacak o adam yaptığı yanlışı en kısa zaamnda anlayacak ve ayaklarına kapacak senın inşallah , ve artık bundan sonra kv bir hayat süreceksin ,

eşin senı ikna çabaarına girdiğinde lütfen ailen gereken konuşmayı yapsın ,
felç geçirten bir kadına benım kızımı bakmak mecburiyetine koyamazsın bakacaksan sen git evinde bak annene desinler,
saygısızlık yaptığı anda ordanda kovulacağını bilsin o kocan ,

allaha emnaet ol dik durmak zorundasın cunku senı bekleyen 3 cocugun var .

Anası eve çöreklenir kızı annemi eve sığdıramadın der oğlu annem yalnız kalamaz ona hizmet et ya da git der

Ya yemin ederim insanlardaki bu arsızlığa hayret ediyorum.

Allah yardımcın olsun zeynep, inşallah çok güzel kapılar açılır sana. Öyle kızdım ve de üzüldüm ki bu konuya sanki bir yakınım gibi. Eğer geri dönersen de köpek çek bu arsızlara ya güzellikten nezaketten anlamaz bunlar dahası hak etmezler.

Ağlıyorum şuan gerçekten çok çok üzüldüm
Mecbur ettiler sizi
Allah yar ve yardımcınız olsun ama allah yanınızda bunu bilin
İnsallah güzel haberlerinizi beklerim özelden de yazabilirsiniz
Kardeşim gibi gördüm ben sizi o derece üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…