- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
- Konu Sahibi zeynepguven1986
onlar zaten gelmemi istiyorlardı o yüzden çokta şaşırmadılarHaberlerini bekliyoruz Canim.
Baban annen ne tepki verdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlar zaten gelmemi istiyorlardı o yüzden çokta şaşırmadılarHaberlerini bekliyoruz Canim.
Baban annen ne tepki verdiler
Oh be işte bu. Sen birşeyler yap ki, öyle gelip bir ailenin içine etmenin o kadar kolay olamayacağını görsünler. Lütfen kararlı ol. Eşinin duygu sömürülerine, gözyaşlarına aldanma. Sen ömür boyunca mutsuz olacağına biraz da o pişkin ana oğul huzursuz olsun. Eğer anasıyla bir yaşama uğruna senden çocuklarından vazgeçecek kadar gözü dönmüşse senin yapabileceğin birşey kalmamış demektir zaten.arkadaşlar ilginiz desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim eşyalarımı topladım annemi aradım Babam geliyo bizi almaya galiba 15 yıllık bi yolun sonuna gedik. bi süre yazamayabilirim size babamlar da internet yok paketim bitmek üzere salı yenilenecek yeniden haberdar ederim sizi. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
eşinin son kozu çocuklardı, onlar da senden yana olunca çıldırır tabi.eşim sabah kahvaltıda gece konuştuklarımızı düşündünmü dedi evet dedim annen gelirse ben giderim dedim sana inanıyorum ama annene güvenemiyorum dedim hayatımız zehir olacak dedim bunun için beni terkedeceksen et dedi. ama giderken sadece küçüğü götürürsün büyükleri vermen dedi. büyük kızım ben burda kalmam annemle giderim deyince eşim çıldırdı. çok büyük tartışma çıktı aramızda. anladimki biz ikinci plândayız bugün eşim gelmeden toplanıp gidicem ama sonra neler olur bilemiyorum. kendimi iki dağın arasında sıkışmış gibi hissediyorum. bazen diyorum babamlarada gitmeyim alıyım çocukları izimi kaybettiriyim biraz param var o bir süre idare eder sonra temizlik falan yapabilirim birşeyler. kimse ye yük olmayım. zamanla varsın zeynep öldü desinler.
inşallah eşin akıllanır da kv o çok bilen görümcenle eltiye gider.Hiç istemedim evimi terketmeyi her köşesinde her zerresinde çok büyük emeğin var ama helal etmiyorum hakkımı. babam geldi birazdan çıkıcaz kendinize iyi bakın allaha emanet olun her biriniz. salı günü yeniden haberdar ederim sizleri
eşinin son kozu çocuklardı, onlar da senden yana olunca çıldırır tabi.
bırak biraz da onlar çıldırsın. eşinin elinde hiçbir bahane kalmadı. inşallah hatasını anlar.
Hersey kv yuzunden evin var maasin var sagliklisin gencsinde otur evinde milletin huzurunu niye bozuyorsun
Ağlıyorum şuan gerçekten çok çok üzüldümHiç istemedim evimi terketmeyi her köşesinde her zerresinde çok büyük emeğin var ama helal etmiyorum hakkımı. babam geldi birazdan çıkıcaz kendinize iyi bakın allaha emanet olun her biriniz. salı günü yeniden haberdar ederim sizleri