kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Eşiniz ne kadar adi ne karaktersiz bir canlıymış. İnsan diyemiyorum.
Kendisi annesinin 3 apartman yanında oturmasına razı değil. Ama iki masum çocuğu kardeşlerinden ve annesinden ayıracak kadar zalim.
Söyleyecek çok şey var. Söylenemiyor.
Ailenizden destek görürsünüz umarım. Çocuklarınızla çok güzel günler sizin olsun.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.. inş güzel haberlerle dönüş yaparsin bize.

aynı yastığa baş koyduğun insan seni nasıl tercihlere zorluyor böyle. istediğin gibi olsa; o kadın evine dönse de korkarım huzursuzluk bitmez. çünkü tatminsiz bi kv var ortada. uzaktan uzağa da yapar eder konuşur :/ Allah sabır versin..

bu konu çok benimsendi. içselleştirildi. sebebi, çoğumuzun benzer sorunlar yaşaması. şahsen benim de coook benzer bi durmum var. ve yakında benzer bi secim yapmam gerekecek. Allah yardımcımız olsun. insanlara anlayış ve merhamet versin. yoksa bitmez bu dert, onlarca yil daha bitmez.

Ama konu sahibinden bunu beklemiyor ve afallayacak belli olmaz bakalım ne olucak
Bence gittiyse herşeyi göz önüne alarak gitmeli
İnşallah gönül ister ki kimsenin yuvası yıkılmasın barissinlar eşi gelsin özürler dilesin gel karıcım evimize gidelim desin...
Ama erkelerin hiç birine güvenmiyorum ben bu devirde ve de
hele ki anaci bi koca asla değişmez ama asla asla asla
gel dese de şartı olacak annemle yaşayalım dicek ama konu sahibi de bunu istemicek ve malesef sonu hüsran gibi ama inşallah olmaz benim de kendi hayatımda en büyük korkum bu zaten
Yani öyle korkuyorum ki Allah im beni kimseye kimseyi bana muhtaç etme diyorum hep

Bu yastan sonra kendine hizmetci arıo kadın.. Kimsenin huzurunu bozmayaym demiomu ya..

Reactions: anu
Bu çok anneci erkekler hep hep annesini haklı cikartir. Siz evi terkettiyseniz bile pişman olacağını zannetmiyorum malesef.
Gorumceniz ve annesinin gaziyla da sizi iyice haksizsin diye sindirmez insallah.

Belli bi yaştan sonra kV ile ayni evde yaşamak çok zor olur eminim herkesin kendine göre bi düzeni var belki o da rahat edemiycek sonuç ta sakinlige alisiktir. Yaşlılar çocuklara tahammül edemiyo bazen . Anneni Istemiyorum demek itici gelebilir eşine yada iş inada binebilir. O yüzden korktugun cekinindigin durumları anlat . Bakıma muhtaç olsa tamam ama şu an saglikliyken işini gücünü halledebiliyorken düzenini bozmasini anlayabilmis değilim . Allah yardimcin olsun canım

Ahh ahh.. bu konuyu öyle içinde hissederek okuyorum ki..

Benim annemde 4 çocuktan sonra tekrar babaannemle yaşamaya başladı. 5+1 bi eve geçtik hep beraber. . Biz mutluyduk çünkü önceki evimizde de babaannem ayın yarısını bizde geçirirdi. Babaannem hastayım diye kaç sene oturma odasının ortasında yattı. Töbe sanki felçli gibi. .sonra onu başka bir odaya geçirdik.

İş sadece babaannemle bitmedi. Gelen giden torunları, akrabalar.. onların hepsine çay, çorba.. senede bikaç kez gelip 1 ay kalan halamlar ve çocukları. .bide sürekli ortalığı kızıştıran mikser babam. .

Evde kavga çıktı mı babaannem (ki annem ona ayrı tencere de yemek yapardı) bi tabak yemek yiyorum sanki size ne ağırlığım var derdi. Babaannem kötü biri değildi ama kendinden bıktırdı maalesef bizi. Bikaç sene önce rahmetli oldu. Şimdi çok özlüyoruz ama işte şartlar..

Töbe töbee... Gelip zorla yerleşmek nedir yaa. Dağdan gelip bağdakini kovmak gibi. Kimsenin böyle bi hakkı yok! Kuran-ı kerimde de yok! Zorla gelmek nedir.. Biz babaannemi zorla çağırdık bizimle yaşaması için hani yanlız kaldı olması gereken bu. Ama olması gereken bu olsa bile kendisini zorla tıkıştırması ilginç.

Tüm KK salı gününü ve zeynepten gelecek güzel bir haberi bekliyor sanki. Herkes kendinden bir şeyler buldu bu konuda. Sonu güzel bitmezse gerçekten çok üzülücem. Aklıma geldikçe dua ediyorum adam aklını başına devşirsin diye ama bir yandan da umutsuzum... inşallah her şey çok güzel olur, biz burada beklemedeyiz, tamam!

Esime ustun koru bu konudan bahsettim .direkt dedigi cumle "ne olmus sevaptir "dedi.ben de tepki gosterdim.ne alaka niye sen de o istemeyen zihniyetine sahipsin dedi.hepsi ayni kafa.biz de ayni konulari yasamamizin ihtimali yuksek .allah korusun uzun omurler versin ikisi birlikte yasasinlar.hepimizin basina gelebilcek olay.allah yardimcinix olsun

Evt herkes kendinden birşey buldu 3 gündür gece gündüz aklımda Zeynep Hanım.
Kv ile malesef çoğu kişi sıkıntı yaşıyor bence herkes kendi dertleriyle bir kez daha yüzleşti. Ben azından ben yüzleştim.
Tüm kalbimle Zeynep Hanımın mutlu olmasını diliyorum..

Valla bende eşime bahsettim. Böyle bi durumda ne olur diye? Önce sırayla kalsa olmaz mı dedi? O ne öyle dedim, 1 ay dolunca kapının önüne mi koycaz? Ya gitmese.. son çare yan daire çözümüne ne dersin dedi? Bende güldüm ben senin ailenle 6 sene altlı üstlü oturdum dedim. Zaten hali hazırda kv eltimler aynı apartmanda oturuyor.. ben zor kaçtım. .

kv Zeynep ablaya neden sorma gereği duymamış acaba.tek başına neden yaşayamıyor ayrıca kaynana.
aynı konuyu eşim bana açmıştı böyle bir şey olsa ne yapardın diye aynı ev olmaz her çocuk eşit bakacaksınız eyvallah ama evimde geçicide kalsa annene bakmak bana vazife değil dedim.senin annenede aynısı olacak dedi evet ben sana anneme bak demiyorumki zaten onu zorlasam gelmez dedim.anladı ailesinden kimseye bakmayacağımı ama eşimi baş tacı yapacağımı.erkekler tuhaf.
ama şimdi düşününce benim eşiminde bunu bu kadar kolay kabullenmesi beni bi şüphelendirdi çünkü bir ara aşuırı aileciydi

Allah yardimcin olsun zeynep hanim insallah aklini basina alir gelir esinde gidersin evine... nefret ediyorum bu kaynana kelimesi bile migdemi bulandiriyo yaaa igrencler ya benim kaynana bu konu gectiginde ben gel desenizde gelmem ev ev ustune olmaz Allaha sukur evim var kocamdan da maasim kalir dedi ama annesi sizle yasamak istiyorum dese ogluna esim kesinlikle kabul eder adim gibi eminim... bi sefer bana dedi annemler evi satta 3 katli bi bina alsa birinde kardesi birinde biz birindede annemler nasil olur dedi kocamaan bi aslaaaaa cikti agzimdan numkun bile degil dedim ben sevmiyorum oyle icli disli aileleri dedim... haftada 2 gun gidiyoruz annesigile o bile zor geliyo ayni evde mumkuuun deyil ya bakin bu konusmalari hatirlayalim bizde kaynana oldugumuzda boyle yapmayalim

gelip gidip şu konuyu okuyorum. çok merak ediyorum ne oldu diye. bu olay olduktan sonra bence eşime konuyu açtım olay en son niye tek yaşayamasına bağlandı. ya da beni susturmak için öyle dedi bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…