kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Doğu batı farklılığının olması tamamen yetiştirme tarzıyla alakalı. Madem yeniden evlenebilirler yolları açık olsun. Hiç evlenmesinler annelerinin koynunda yaşasımlar.
Ama o feda ettikleri eş kendini çocuğunun annesi bunu kavrayacak zekaları yok.
Bende bir yerde okumuştum. Annelerin erkek çocuklarına farklı bir bağımlılığı var. Felsefi bir çalışma idi.
Hele birde kp hayatta değilse gelinin vay haline..

Kesinlikle yetiştirilmeyle alakalı. Bu şekilde yetiştirip nesilden nesile aktarıyorlar.

Erkek veya kız annesi, herkesin çocuğu dışında bir hayatı olmalı. Hiç çocuğu olmamış olsaydı ne yapacaktı? Herhalde bir çözüm bulurdu ya da yalnız yaşardı. Ama çocuğu var diye bir sürü insanı mutsuz etme pahasına başka çözüm bulmuyor.

Eltiye ve görümceye de sinir oldum. Kayınvalide onları da arasın ve "ben vazgeçtim, en çok sizi seviyorum. O yüzden sizinle kalmak için yanınıza geliyorum" deyip şaka yapsın ve tüm bahanelerine itiraz etsin de birkaç gün olsun konu sahibinin ne yaşadığını anlasınlar istiyorum.

Evleri 2+1, hali hazırdaki durumda kv zaten oturma odasına yerleşmek için geliyo kendine ait odası olmayacak. Tüm gün kanepeye kurulup eline kumandayı alıp hanım ağayı oynayacak muhtemelen.
aaa ee gece belkı 1 kadar tv ızlemek ıstıcek karı koca .romantık bır fılm seyretcekler cocukları uyutup nasıl olucak o kadında orda olursa .ben annen burdayken seninle rahat sevişemem felan desin en iyisi.tavsiye vermek de zor oluyor böyle durumda .s

Bilmiyorumda insanin kendi canindan kanindan bir evladi oluyor onunla ilgileniyor eskisi gibi esler birbirine ilgi gostermiyor kadin zaten ev is cocuk kocaya ilgi gosterecek hali kalmiyor.birde kv gelince hepten kopar.

Ben sessiz duramazdim.
Ne demek esyalarini dagitiyor.
Otursun oturdugu yerde.
Belli et istemedigini.
Helede dominant bi kadin. Yok. Olmaz.

Evet çok mantıklı bende evde biri varken asla olmaz mesela kayınvalidem bize yerleşse kardeş kardeş yatarız valla eşimin işine gelirse ne ala

Konu sahibinin bu sessizliği beni korkutuyor. Kabul etmiş gibi.
Gerçi Zeynep hanımı umursayan yokki ne eşi ne kv. Elti görümce desen al birini vur ötekine.

İşte bir insanın çocuğundan başka meşgalesi olmayınca böyle oluyor. Bir de kv kendini acındırmıyor mu iyice sinir oldum burda.
Benim kv farklı bir tip. Evlendik ikinci görüşmede bana eşim için o benim oğlum arkadaşım dostum kocam herşeyim dedi.
Neyin içine düştüğümü o zaman anladım.
Böyle bağımlı anne çocuk ilişkisinin içinde olmak çok zor.

Oğlum, arkadaşım, dostum neyse de herşeyim demek bile pek sağlıklı değilken, kocam demek ne yahu. Deli mi ne. Umarım sadece dilindedir, çok müdahale etmiyor ve sıkmıyordur.

Ben sessiz duramazdim.
Ne demek esyalarini dagitiyor.
Otursun oturdugu yerde.
Belli et istemedigini.
Helede dominant bi kadin. Yok. Olmaz.

Belli etti zaten. Hatta bu konuda o evdeyken eşiyle kavga bile etmişler. Bile bile geleceğim diyormuş. Ben şimdi bu gece bu evden gitsem kocan seni öldürür diyormuş. Sabah da sanki normal bir günmüş gibi kahvaltısını hazırlayıp, yiyip öyle gidiyormuş. Hadi gece gitmedin, sabah uyanır uyanmaz git bari değil mi. İnsanlar senin yüzünden kavga etmiş, mutsuz olmuş. Dün gece gelmemiştir umarım diyeceğim ama hiç öyle aklı başında birine benzemiyor.

Bence kv gelince yatakta hiçbirşey yapma. Çok ciddiyim. Evlilik hayatını sekteye uğrat. Eşini mutsuz et.çamaşır temizlik yapma sadece çocuklarla ilgilen. Cidden ben olsam o kocaya evde cehennemi yaşatırdım

Oğlum, arkadaşım, dostum neyse de herşeyim demek bile pek sağlıklı değilken, kocam demek ne yahu. Deli mi ne. Umarım sadece dilindedir, çok müdahale etmiyor ve sıkmıyordur.
Pek akıllı olduğu söylenemez. Ne sen sor ne ben söyleyeyim. Şu an kızım harici kendisiyle konuşmuyorum.

Evini niye dağıtıyor kendi evi var kirada değil madem orası kalsın bir iki gün sizde kalıp dönsün evine.herkes kendi evinde rahat eder seninki kurulu düzeni bozacak. Kaldıki aranız iyi değilmiş geldiğinde her hareketi batar sana zor işler ama kocanda haklı biyerde anne sonuçta Nasıl gelme desin ki. Arada kalmak çok kötü bi yanda annesi bi yanda karısı Allah yardım etsin. Sonuçta herkes Birgün yaşlanacak. Ben 20 küsür yıl evde anneanne ile yaşamış biri olarak durumun zor olduğunu biliyorum. Dedem rahmetli olunca dayı sahip çıkmayınca kadınında maaş yok ev yok birlikte oturduk rahmetli oldu arkasından konuşmayım ama çeken bilir.herşeye karışmasalar saygı sevgi bıraksalar hiç sorun olmucak ama nerdeeee. Şöyle tonton ninelere bayılıyorum sadece dizilerde mi var sevimli ihtiyarlar

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Gerçekten bir muhtaçlık varsa insan iki anneye de bakabilir, geçinmeye gönlü olan insanlarla daha hoş olur tabii.

Ama konudaki valide pek de istenecek gibi değil, üstelik muhtaç değil, sırf fitne peşinde biri ise işiniz çok zor.

Umarım bu işin içinden gönlünüze göre bir sonuçla çıkarsınız.
Çünkü oldukça can sıkıcı.
Gerçekten konuyu gördüğümden beri ben bile burda sinir oldum.
Evliliğiniz bu sebeple biterse çok üzücü olur. Eşinizin buna izin vermemesi gerekirdi, dank edecek kafasına ama iş işten geçmese bari

Konu sahibi kızma ama sen ancak ölücekmişsin(allah korusun) anca o zaman gitmiş senin şeytan kaynanan. Bi de iyi olsa ev büyük olsa yatağını yapim falandı filandı yapıyosun. Bence sen her şeye eyvallah ediyosun sorun en başta olmuş, böyle erkeğe 2+1 eve üç çocukla başlamış hatanız. Ne denirki allah yardımcınız olsun.

hayırlı geceler arkadaşlar
kv iki gecedir gelmiyo bacısı geldi köyden onunla kaliyo. bende bu akşam çocukları erken yatırdım güzel bi sofra hazırladım eşimin sevdiği filmi ayarladım herşey çok güzeldi sonra tekrar konuyu açtım eşime kv bize gelirse artık böyle şeyler yapamayız evimizde başbaşa olamayız dedim çok genciz çok güzel şeyler yaşayabiliriz dedim. eşim bana zeynep seni anlıyorum haklisin ama elimden gelen birşey gelmiyor diyo. annemin yalnızlık korkusu var yalnız kalamaz diyo. annem bana yardımcı olmuyo bari sen ol diyo. ikinizin arasında kalmaktan babamın acısını yaşayamadım diyo. bende seni üzmek istemem ama annen gelirse yuvamız dağılır dedim. oda evlendiğimizde cahildim diyo ama şimdi eskisi gibi olmaz seni ezdirmem diyo. nerdeyse ağlayacaktı karşımda sen yeterki bana destek ol diyo. ben fazla bi şey demedim eşim şimdi yatıyor. ben ne yapacağımı şaşırdım acaba eşim taktikmi değiştirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…