kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Bunkari sana degil annesine anlatsin.
Zaten hep boyledir, nedense kimse anlayis gostermez ama esten anlayis beklenir.
Sakin bu laflara aldanma, annesinin yalniz kalamamak icin ne gibi mantikli sebepleri varmis? Eminim cevabi yok.
Asla ama asla geri adim atma.

Cnm konunu en başından beri takipteyim. Senin eşin de geri adım atmiyor. Sen de yumuşamis gibisin. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Cnm konunu en başından beri takipteyim. Senin eşin de geri adım atmiyor. Sen de yumuşamis gibisin. Hakkınızda hayırlısı olsun..
yumuşama değilde ben bu konuyu hep güzellikle halletmeye çalıştım ne ben eşimden soğuyayım ne de o benden soğusun istedim

Açıkça söyle ya annen geliyorsa ben yokum de ...
Hem o hadsiz görümcen için eşin birsey demedi mi ?
görümcemin bana dediklerini eşime anlattığımda bizim ne yapacağımız onu ilgilendirmez dedi hem ben annemi onlar istediği için değil kendim istediğim yanıma almak istiyorum dedi

Ne diyelim zeynep kocan ille bizim öngördüğümüz şeyi yani annesinin bu eve taşınmasından sonra kavgalar gürültüler huzursuzluklar senin zihnen ve bedenen yorulman vs. Yi gözüyle görmek istiyo. Yoksa ikna olmayacak.... peki hakkınızda hayırlısı olsun. 3+1 eve de mi çıkamayacaksınız? Biraz da kocan elini taşın altına koysa da bari şartları iyileştirse, bizde iyi niyetine inansak.

Bence de taktik degistirmis.
Mesele sadece ezdirip ezdirmeme degil ki.
Artik hersey farklı olacak evde.
Sizden başka biri daha olacak ve eskisi gibi rahat edemeyeceksin kendi evinde.
Yardımcı olman = size yerlesmesini kabullenmen.
Kv için hava hoş yani her türlü.

"Ikinizin arasında kalmaktan" demesi de cok sacma ya.
Senlik bir durum yok ki.
Arada kalmasina hic gerek yok.
Herkes evinde kalsa sorun cikmayacakti zaten.

Kabul etmek zorunda değilsin.

3+1eve çıkmak istemiyorum ozaman kv nin kendine ait bi odası olacak ama burda oturursak oturma odasında yatıp kalkacak belki i zaman kendi evinin kıymetini anlar

55 saydafır insanlar size laf anlatıyor.
Sizi intihara sürükleyen kadını almayın diyor.
Siz yazmadığınızda merak ediyor ve aklı sizde kalıyor.
Siz gelmiş burada "eşim ağlayacaktı, bende bir şey diyemedim" diyorsunuz.
Ben dahil herkesin vaktine yazıkmış.
Siz kabul edin güzel güzel .
Yazık eşiniz ağlamasın kıyamazsınız ona.
Resmen aptal yerine konuyoruz.
İnşallah gelir kayınvalideniz yerleşir evinize.

Bu da son yorumumdur. Sizde bu pısırıklık olursa her dedikleri olur onların. Evlendiğimde cahildim artık değilim diyen adam açıp görümcenize iki laf bile edememiş dedikleri için farkında mısınız?!? Ona laf düşmez demiş. Ayh yesinler. Madem cahil değil artık telefon açıp ablasına laf etme karıma dese ya? sizde saf saf ay eşim ağlamasın ühühüh kıyamam bebişime modunda takılın.

Hanımlar boşuna vakit harcamayın. Ortada olayı çözemeyen veya çözmek istemeyen biri var. Hala kocam ağlıcak kocam şöyle böyle diyebiliyor. Vaktinize yazık. Bu konunun sonunda kaynana eve birrrrr güzel yerleşir (ki bende artık kaynanayı tutuyorum, umarım yerleşir)

Bir sonraki konuda da "3+1 eve çıkmak istemiyorum ama kocişkomun gözleri doldu yazık" diye konu açar.

Kocanızın timsah gözyaşına inanmayın
Size duygusal baskı yapıp kabul ettirmeye çalışıyor yapma şekerim kabul etme kendine yazık etme okudukça ben deliriyorum burda
Çok iyi niyetlisin belli ama senin onu düşündüğün kadar kocan seni zerre kadar düşünmüyor
Anam gelecek diyor iş bitiyor zeynebi takan kim ..
Zeynep kim ki !
Ağlasın zırlasın sen kararlı ol davandan iki gözyaşı için vazgeçme !
Sana felç geçirtmiş bi kadın la olmaz şekerim
Olmaz zeynepçiğim
Olmaz
Olmaz
O laa maa zzz !!!

allah razı olsun ilginiz için. dediğiniz gibi tüm çareleri tüketmeden gitmek istemiyorum gidersem pişman olmaktan korkuyorum acaba düzelirmiydi biraz daha savaşsamıydım demekten korkuyorum.
Boşuna savaşa girmeyin siz baştan kaybetmişsiniz zaten, sadece süreci uzatıyorsunuz
Şunu da belirteyim siz asla o evden gitmez kv nizle yaşarsınız başından beri okuyorum hiç gidecek hava yok sizde.

konu sahibi hastalanırım felç geçiririm ama dul dedirtmem düşüncesinde sanırım çoğu kadın gibi.
daha geçen akşam üstüne yürüyen kocişi bu akşam ağlamış, inanmak istemiş hepsi o.
hayırlısı olsun.

Z zeynepguven1986 çok iyi niyetlisin mutlu evliliğini bozmak istemiyorsun ama sana felç geçirtmiş bir insan değişmiş olamaz. Mutsuz kötü bir evlilik seni bekliyor kalırsan. Annenlere gitsen kayınvaliden taşınır oğlunun yanına sen olmazsan daha rahat eder sende meydanı ona bıraktım diye sinir olursun ama daha az yıpranırsın

Yok böylesi iyi Zeynep .
Eşin annesi değişecek iyi oluruz zannediyor değişmeyeceğini hepimiz biliyoruz.
İsteyince nasıl çare buluyorlar kardeşi gelmiş yarın başkası gelir .
Yatalak değil hasta değil seni ilgilendirmez.
Oğlu çok düşünüyorsa annesini başka çare bulsun.
Söylenenleri umursama Zeynep .
Eşin seni vicdanına oynuyor yumuşamanı bekliyor ama Sakınn!

Önceki yaşadıkların aklına gelsin ve banane de içinden.
Canından kıymetli değiller!!

o kv ettiği kadar bulsun inş.
bu dünyada değil ahirette versin hesabını..

şimdi kınıyoruz ama Allahım biz de mi böyle kv olacağız?!
biz de mi böyle?..

eşin duygu somurusu yapmış
değişen hiçbişi yok aslında
ama konusahibi daha ne desin...
tek yol buyur kv senin olsun ev deyip cekip gitmek bu da olmaz

baştan iyilik diye yaptığın bi şey, gün geliyor ülfet oluyor insanlarda..
ve yine gün geliyor onu yapmadığın için kötü oluyorsun. en kötü, sen oluyorsun. o iyilikler hiç yaşanmamış gibi zerre kıymet ve minnet olmuyor.
insanoglu çok bencil, çok acımasız

vicdan, merhamet ve vefa sahibi insan da dünyanın kahrını çekiyor böyle. benciller keyfini sürmekte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…