- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.721
bu kadar kolay boşanmak felan ne bileyimKulağa çok kurgusal geliyor herşey.
Kv bize yerleşmek istiyor.
Kv vefat etti
Kocam kv evini aç dedi
Kıvam bize soğuk davranıyor
Baba evine geldim.
Eşimle konuşacağım
Eşim hastaneye yattı.
Kardeşleri gelecek- kardeşleri geldi
Eşimle bosanacagim
Eşim arabayı istiyor
Dün boşanma kararı aldık, bugün boşandık
Ve bunlar 20 gün içinde oldu
Biz babamın veraset ilamı için 1 hafta bekledik mahkemeyi
biraz daha geriye gelin. kv si kendisine zamanında çektirdi diye 'sakın!' denilen dönemde annenin, 'korkuyorum yalnız kalamıyorum' dediği bir zamanda, eşinin 'bu diğer seferlere benzemeyecek ben ağırlığımı ortaya koyacağım' dediği bir zamanda daha sağduyulu yorumlar yapılması gerekirdi. zeynep hanım lütfen üzülmesin ve hatta bence bu konuyu artık okumasın ama o zaman en kötü ihtimalle ruh sağlığı yerinde olan kocasından şiddetli geçimsizlik başlığı altında boşanırdı. bunca travmayı ne o ne eşi ne zeynep hanımın ailesi yaşamış olmazdı. ve tabi en önemlisi çocuklar.çocuklarından vazgeçmesimi gerekirdi ?
ben size katılmıyorum.birinin evine yerleşeceksen ondan da izin alacaksın rızasını alacaksın.yerleşeceğim deyip eşyaları felan dağıtmaya başlamak ahh alarak yaşayıp ahh alarak ölmek birazda diğer tarafın kendine dur demesi belkiyarın öleceği deyip sık sık ölümü düşünmesi gerekiyor.ders çıkarmalıyız ders çıkarmalıyız diye mesajlar gördüm de benim bu konu ve benzeri konulardan çıkardığım sonuç, bekara karı boşamanın kolay olduğunu. zeynep hanım konuyu ilk açtığında kendimi yerine koymuş düşünmüş düşünmüş içinden çıkamamıştım. anne yalnız kalamıyorum diyor. eşi ben sana sonuna dek destek olacağım diyor. 'bir süre deneseniz mi acaba, belki huzurunuza dokunmaz' diyecek oldum ama yorumlara göz gezdirince vazgeçtim. nefret kusan, gaz veren, kimin ne olduğunu ne olacağını bilmeden müneccim kesilen bayanlar hevesimi kaçırdı yazmaktan vazgeçtim.
burada yaptığımız yorumlar tek kişinin ağzından dinlenen olaylara dayanıyor. eminim eşi de şu sitede bir yazar olsa ve 'eşime sonuna dek bu kez destek olacağım, annem o benim, sokağa mı atayım ne yapayım' yazsa 'bir şans ver' yorumları dolacaktı konuya. ben gereksiz ve yanlış gaz verenlerin de bu konuda vebal altında olduğunu düşünüyorum.
'yemeği yarım kalmış tüh ona da üzüldüm bak şimdi' diyenler öküz ölüp ortaklık bitince arttılar.
böyle olmamalıydı.
yürü yaa kulum der gibi vardır her seyde hayırHayatimda gordugum en hizli degisen hayat bu herhalde.
Allah hakkinizda hayirlisini versin, cocuklarinizla birlikte bundan sonra cok mutlu olursunuz insallah.
böyle konulara keske kurgu olsa diyoruzBen Ankara'da bile anlaşmalı boşanmalı olup bir gün sonraya gün verildiğini gördüm.
Kaldı ki Bolu gibi küçük bir ilin ilçesi.
Ben hiç konunun kurma olduğunu düşünmedim açıkçası.
nasıl yani boşansanız çocukları görmek istemeyecek miBiliyo musun esimle bu konunu paylastgmda esine hak verdi ve bende annelerini istemedgm cocuklari da istemzdim dedi.sok oldum
biraz daha geriye gelin. kv si kendisine zamanında çektirdi diye 'sakın!' denilen dönemde annenin, 'korkuyorum yalnız kalamıyorum' dediği bir zamanda, eşinin 'bu diğer seferlere benzemeyecek ben ağırlığımı ortaya koyacağım' dediği bir zamanda daha sağduyulu yorumlar yapılması gerekirdi. zeynep hanım lütfen üzülmesin ve hatta bence bu konuyu artık okumasın ama o zaman en kötü ihtimalle ruh sağlığı yerinde olan kocasından şiddetli geçimsizlik başlığı altında boşanırdı. bunca travmayı ne o ne eşi ne zeynep hanımın ailesi yaşamış olmazdı. ve tabi en önemlisi çocuklar.
Önceki yorumunuza katıldım.biraz daha geriye gelin. kv si kendisine zamanında çektirdi diye 'sakın!' denilen dönemde annenin, 'korkuyorum yalnız kalamıyorum' dediği bir zamanda, eşinin 'bu diğer seferlere benzemeyecek ben ağırlığımı ortaya koyacağım' dediği bir zamanda daha sağduyulu yorumlar yapılması gerekirdi. zeynep hanım lütfen üzülmesin ve hatta bence bu konuyu artık okumasın ama o zaman en kötü ihtimalle ruh sağlığı yerinde olan kocasından şiddetli geçimsizlik başlığı altında boşanırdı. bunca travmayı ne o ne eşi ne zeynep hanımın ailesi yaşamış olmazdı. ve tabi en önemlisi çocuklar.
Boşanmaktan ziyade senden nefret etsem onlardan da ederdim diyonasıl yani boşansanız çocukları görmek istemeyecek mi
Tam olarak ayni fikirdeyimders çıkarmalıyız ders çıkarmalıyız diye mesajlar gördüm de benim bu konu ve benzeri konulardan çıkardığım sonuç, bekara karı boşamanın kolay olduğunu. zeynep hanım konuyu ilk açtığında kendimi yerine koymuş düşünmüş düşünmüş içinden çıkamamıştım. anne yalnız kalamıyorum diyor. eşi ben sana sonuna dek destek olacağım diyor. 'bir süre deneseniz mi acaba, belki huzurunuza dokunmaz' diyecek oldum ama yorumlara göz gezdirince vazgeçtim. nefret kusan, gaz veren, kimin ne olduğunu ne olacağını bilmeden müneccim kesilen bayanlar hevesimi kaçırdı yazmaktan vazgeçtim.
burada yaptığımız yorumlar tek kişinin ağzından dinlenen olaylara dayanıyor. eminim eşi de şu sitede bir yazar olsa ve 'eşime sonuna dek bu kez destek olacağım, annem o benim, sokağa mı atayım ne yapayım' yazsa 'bir şans ver' yorumları dolacaktı konuya. ben gereksiz ve yanlış gaz verenlerin de bu konuda vebal altında olduğunu düşünüyorum.
'yemeği yarım kalmış tüh ona da üzüldüm bak şimdi' diyenler öküz ölüp ortaklık bitince arttılar.
böyle olmamalıydı.
çocukları almaya çalışıp bi daha göstermek istememelerinden iyi bence.Boşanmaktan ziyade senden nefret etsem onlardan da ederdim diyo
Valla biz eslermze kizsakta nefrette etsek ki bazen öldürmek istiyo insan onlari da,yine de cocuklarmza nefretle nasilsa o adamin cocuklari gözüyle bakmiyoruz.erkek milleti farkli düşünüyor iste
günaydın arkadaşlarZeynep iyimisin canım nasıl geçiyor günlerin?
Adam evi yaktı. Sence sorun kayınvalide mi?zeynep sen ciddi boşandınmı ne gerek vardı kv vefat etmiş zaten
off bende keşke hiç evlenmeseydim çok pişmanım annemleri ve evimi yatağımı çok özledim yıllardır deli gibi sevip aşık olduğunuz adam birdenbire gorilleşip anneci oluyor kv artık nefret geldi sürekli bir naz hasta olmalar ilgi istemeler sanki ben yokum hiç bu dünyada evlendiğim güne lanet olsun nekadar aşık olsamda ailesinin böyle oldunu bilsem evlenirmiydim hiç evlenenene kadar iyi davranmalar canımlar cicimler
bekarken sosyaldim arkadaşlarımla eşimle evlenmeden önce sinemaya gezmeye pikniğe yürüyüşe çıkardık şimdi hiçbiyere gitmiyor banada izin vermiyor işten gelip yemek yiyip mal gibi koltuğa uzanıp tv izliyor sıkıldım vallahi bıktım daha gen
bekarlara tavsiye kv ye bakın önce sonra evlenin yoksa eşinizle olan bütün aşkınız sevginizde biter
Zeynep hoşgeldin.Insallah bir an önce düzeninizi kurarsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun.günaydın arkadaşlar
evin satılmasını bekliyorum babam ihtiyaç kredisine başvurdu 15000 tl ye. biran önce ev satılsada düzenimi kursam bende. iş bulmaya kayıt oldum bi şirtketin çaycılık için bugün 12 de iş görüşmesi varmış orayla görüşücem inşallah olur.