kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

bu kadar kolay boşanmak felan ne bileyim

çocuklarından vazgeçmesimi gerekirdi ?
biraz daha geriye gelin. kv si kendisine zamanında çektirdi diye 'sakın!' denilen dönemde annenin, 'korkuyorum yalnız kalamıyorum' dediği bir zamanda, eşinin 'bu diğer seferlere benzemeyecek ben ağırlığımı ortaya koyacağım' dediği bir zamanda daha sağduyulu yorumlar yapılması gerekirdi. zeynep hanım lütfen üzülmesin ve hatta bence bu konuyu artık okumasın ama o zaman en kötü ihtimalle ruh sağlığı yerinde olan kocasından şiddetli geçimsizlik başlığı altında boşanırdı. bunca travmayı ne o ne eşi ne zeynep hanımın ailesi yaşamış olmazdı. ve tabi en önemlisi çocuklar.

ben size katılmıyorum.birinin evine yerleşeceksen ondan da izin alacaksın rızasını alacaksın.yerleşeceğim deyip eşyaları felan dağıtmaya başlamak ahh alarak yaşayıp ahh alarak ölmek birazda diğer tarafın kendine dur demesi belkiyarın öleceği deyip sık sık ölümü düşünmesi gerekiyor.

evlimisin bilmiyorm ama evlenip o çileleri çekince tekrar aynı evde yapımıyorsun için almıyor anlıyormusun

Ben Ankara'da bile anlaşmalı boşanmalı olup bir gün sonraya gün verildiğini gördüm.
Kaldı ki Bolu gibi küçük bir ilin ilçesi.
Ben hiç konunun kurma olduğunu düşünmedim açıkçası.

Zeynep hanımın pişmanlığı eve almasaydim değil ilk tokatta bosansaydim yalnız.
Ki en doğru ders bu konuda.
İki sene dayagini yediği ölümden döndüğü bir evliliği adam ilk dakikada bıraktı gitti. Bu kadın caniyla kaniyla kurmuş yuvasini bir kadın öldü diye ilk zorlukta terk etti kocası.
Yani elin adamı için kendinden geçmeyecek hiç bir kadın. Onceligi hep kendi olacak yuvası değil.
Doğru ders budur bence.
Dayağa rağmen kaldığı bir ortamda manyak kaynana eve yerleşmedii a tüh öldu keşke yirmi sene daha elin kadının kahrını cekseydi de yuva dagilmasaydi demek kadına İskence Bu kadın bunların iskencesini çekmek için doğmadı.
En güzelini yaptı. Simdi kendi evinde çocuklarıyla sıfırdan tertemiz bir hayat kuracak çok da mutlu olacak.

Son düzenleme:
Önceki yorumunuza katıldım.
Gerçekten daha olay tazeyken, ben de nefret kusan bazı yorumlara rastlayıp çok şaşırmıştım

Ama şuan sonuca da bakarsak, zeynep hanımın o zamanki eşinin " bu sefer ağırlığımı koyacağım" lafına inanmamakla ne kadar haklı olduğunu görmüş bulunduk.

Demek cidden karısı tanıyormuş adamı.

nasıl yani boşansanız çocukları görmek istemeyecek mi
Boşanmaktan ziyade senden nefret etsem onlardan da ederdim diyo
Valla biz eslermze kizsakta nefrette etsek ki bazen öldürmek istiyo insan onlari da,yine de cocuklarmza nefretle nasilsa o adamin cocuklari gözüyle bakmiyoruz.erkek milleti farkli düşünüyor iste

Tam olarak ayni fikirdeyim
Ben esi annesnden sonra kotulesnce ki yeni ölmüştü kadin zeynep esine destek ol acele karar verme zor zamanlar geciriyo demistm diye bosan boşancilar tarafndan resmen linc edildim.o kadar alcaldilar ki penis düşküngyle bile sucladilar beni.eş diyince akillarina sadece penis geliyormus demekki

çocukları almaya çalışıp bi daha göstermek istememelerinden iyi bence.

zeynep sen ciddi boşandınmı ne gerek vardı kv vefat etmiş zaten
off bende keşke hiç evlenmeseydim çok pişmanım annemleri ve evimi yatağımı çok özledim yıllardır deli gibi sevip aşık olduğunuz adam birdenbire gorilleşip anneci oluyor kv artık nefret geldi sürekli bir naz hasta olmalar ilgi istemeler sanki ben yokum hiç bu dünyada evlendiğim güne lanet olsun nekadar aşık olsamda ailesinin böyle oldunu bilsem evlenirmiydim hiç evlenenene kadar iyi davranmalar canımlar cicimler
bekarken sosyaldim arkadaşlarımla eşimle evlenmeden önce sinemaya gezmeye pikniğe yürüyüşe çıkardık şimdi hiçbiyere gitmiyor banada izin vermiyor işten gelip yemek yiyip mal gibi koltuğa uzanıp tv izliyor sıkıldım vallahi bıktım daha gen
bekarlara tavsiye kv ye bakın önce sonra evlenin yoksa eşinizle olan bütün aşkınız sevginizde biter

Zeynep iyimisin canım nasıl geçiyor günlerin?
günaydın arkadaşlar
evin satılmasını bekliyorum babam ihtiyaç kredisine başvurdu 15000 tl ye. biran önce ev satılsada düzenimi kursam bende. iş bulmaya kayıt oldum bi şirtketin çaycılık için bugün 12 de iş görüşmesi varmış orayla görüşücem inşallah olur.

Adam evi yaktı. Sence sorun kayınvalide mi?

Zeynep hoşgeldin.Insallah bir an önce düzeninizi kurarsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun.

Bi bu konuya bakıyorum, şu adama rağmen hala boşanmasaydın, kayınvalideni evine alsaydın diyen ezik (güçsüz manasında/her şeye boyun eğen) kadınları okuyorum.
Bir de diğer sayfa da kocasından dayak yiyen ama boşanamayan kadını okuyorum.
Sonra anlıyorum kadınlarımız kendi kendileirni bu hale getiriyorlar
Gerçekten yazık

wallahi geçen gun benım kv geldı de dedım kı senın kvne kızları baksın sen mecbur degılsın sonucta gelınsın öncelık kızlarında dedım, ''aa onlar da hasta, sonucta ben de kızıyım'' dedı, sen bılırsın ama sen gelınsın dedım sımdıden ben tavrımı bellı edeyım de cunku zeynepın konumna gelmek ıstemem mecburen bakacak cici gelın kıvamında olmak ıstemem ılerde, sımdıden ufak ufak soyleyeyım de bellı olmaz ben sıyrılayım aradan boyle konusa konusa bakmayacagımı bellı edeyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…