kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

İnşallah iş bulursun tez zamanda canım. İstersen bu konuyu kapat . Baska konu aç . Seni yipratmamak için ne dersin.

çocuklar herşeyin farkında ben bişey demesemde anlıyorlar. büyük kızım nefret ediyor babasından en çokta o etkilendi. her olayın içindeydi. derslerinede yansıdı.

İnşallah iş bulursun tez zamanda canım. İstersen bu konuyu kapat . Baska konu aç . Seni yipratmamak için ne dersin.
konuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.

Offff Zeynep offf ağlattın beni keşke bu konuda magdur olan hiç çocuk olmasa ama sen okadar güçlü çıktın ki Eminim
onlarıda öyle yetiştireceksin elbet her yaraya derman olamazsın ama en iyisini yapacağına eminim.
İtiraf edeyim konunun basındaki Zeynep i böyle düşünemezdim, çok güçlüsün çok gerçekçisin Rabbim senin ve evlatlarının ayağına taş değdirmesin, işe hiç üzülme bu olmazsa başkası olur ama olur

O zaman haklisin canım. İçin rahatlığı için dertlesebilmen için biz buradayız.

O diğilde her okuduğum da aklıma geliyor,yazsammı yazmasammı ama kadın giderayak bozdu yuvayı huzuru tövbe Yarabbi
dirisi de dağıtacaktı yuvamı ölüsüde dağıttı ama kv ye ne diyebilirimki eşim sahip çıkmadı bize

Zeynep ailendekilerin ismini zikretmesen burada iyi olur diye düşünüyorum. Kk yı takip eden çok kişi var.

çok pişman olacak zeynep bu adam. yazık yani o çocuklara. sen başlarında dur çocukların bol bol sarıl öp sev annesi

canım benim yaz sen . Allah yardımcın olsun. kardeşin de tabi çok çok üzülüyordur . biz bu kadar üzülürken o üzülmez mi

Bir daha tecrübem yok deyip susmayın. "Kurumsal iş tecrübem yok ancak çok temiz ve titizimdir, çayım çok güzeldir. 20 yıldır, çocukluğumdan beri tam zamanlı olarak temizlik, çay, ikram, yemek yapıyorum. İşlerimi herkes çok beğenir. Bu zamana kadar emeğimin maddi karşılığını almadım, ancak bundan sonra kurumunuzun bir parçası olup bu hizmetleri kurumunuz bünyesinde yapmayı istiyorum. Umarım siz de benimle çalışmak istersiniz. Zaten çalışmamı görünce çok memnun kalacağınızı düşünüyorum" deyin.

birde ben işte çalışıyorum haftanın 6 günü kalkıp oğluda anasıda ilgi hizmet bekliyor lanet olsun böyle hayata vallahi bıktım

ilk defa iş görüşmesine gittim. önce tecrübem var desemmi dedim sonrada yalanım ortaya çıkarda rezil olurum diye korktum.

ilk defa iş görüşmesine gittim. önce tecrübem var desemmi dedim sonrada yalanım ortaya çıkarda rezil olurum diye korktum.

Yalan söylemediğiniz iyi olmuş, söylemeyin zaten. Benim dediklerim zaten sizin evde yaptığınız şeyler. Yani sizin küçüklüğünüzden beri temizlik, çay, hizmet etme vs gibi alanlarda tecrübeniz var. Bunları ev işi olarak maaş almadan yaptınız. O yaptığınız işleri tecrübe olarak anlatın, yıllardır evde yaptıklarım tecrübe sayılır deyin, o işleri güzel güzel anlatın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…