- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 47
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.761
İnşallah iş bulursun tez zamanda canım. İstersen bu konuyu kapat . Baska konu aç . Seni yipratmamak için ne dersin.eşimle mahkemeden sonra birdaha görüşmedik. babam geçenlerde eski evimin önünden geçmiş satılık yazılmış pencereye. bunu duyduğum anda dayanamadım ağlamaya başladım. ben ağlayınca annemde ağladı. pişman oldum ağladığıma ama elimde değil. bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum. bir zamanlar yuvam diye sıkı sıkı sarılmıştım oraya aldığımızda içi eskiydi dişimden tırnağımdan artırdım cennet yaptım ben orayı ama boşunaymış. dünyada herşey bir varmış bir yokmuş.
çocuklar herşeyin farkında ben bişey demesemde anlıyorlar. büyük kızım nefret ediyor babasından en çokta o etkilendi. her olayın içindeydi. derslerinede yansıdı.Bunu yapan koca olacak o geri zekalı geride var ya... Ne yapsan mustehak.
O çocukları öyle doldur ki babalarını görünce suratına tükürsünler. Bizi bırakıp gittin desinler. Bunu bilerek yaşa ve yaşat. Nefret çok güçlü bir duygudur seni güçlü yapar...
konuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.İnşallah iş bulursun tez zamanda canım. İstersen bu konuyu kapat . Baska konu aç . Seni yipratmamak için ne dersin.
başıma gelenler bana ders oldu aslında. hiç kimseye kendinizden fazla güvenmeyin. burdan herkeze sesleniyorum ailenizin onaylamadığı kimseyle evlenmeyin ailenizi asla karşınıza almayın anne babanın kötüsü olmaz başınıza bişey gelse en çok onların içi yanıyo. kadın mutlaka okumalı meslek sahibi olmalı mesleğinizi elinize almadan evlenmeyin. bi kenarda mutlaka birikiminiz olsun. eşinizi sevin sayın ama el oğlu olduğunu unutmayın. ben okadar pişmanımki keşke okusaydım iş sahibi olsaydım eşime kendimi ezdirmeseydim. ilk tokatı yediğimde cesaret gösterip onu terketseydim. 15 yılım benim olsaydı. asla eşinize ona muhtaçmışsınız gibi hissettirmeyin. benim yaşadıklarım herkeze ders olsun. kendinize pay çıkarın. adımlarınızı sağlam atın. kızlarınızı okutun. mağdur olan son çocuklar benim çocuklarım olsun. artık hiç bir çocuk çöken dağılan yuvaların altında kalmasın. allaha emanet olun kendinize iyi bakın
O zaman haklisin canım. İçin rahatlığı için dertlesebilmen için biz buradayız.konuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.
dirisi de dağıtacaktı yuvamı ölüsüde dağıttı ama kv ye ne diyebilirimki eşim sahip çıkmadı bizeO diğilde her okuduğum da aklıma geliyor,yazsammı yazmasammı ama kadın giderayak bozdu yuvayı huzuru tövbe Yarabbi
Zeynep ailendekilerin ismini zikretmesen burada iyi olur diye düşünüyorum. Kk yı takip eden çok kişi var.konuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.
çok pişman olacak zeynep bu adam. yazık yani o çocuklara. sen başlarında dur çocukların bol bol sarıl öp sev annesiçocuklardan ne istiyor bende anlamıyorum. yok hiç duymadım böylesini. çocuklarını sevdiğini sanardım. hele küçükle oyunlar oynar sırtında gezdirirdi. büyükle oturur dertleşirdi. çocuklara karşı soğuk değildi. nasıl oldu böyle nasıl bu hale geldik. anlamıyorum.
iki türlü de bozuldu yuvan. Allah hayırlı kapılar açsın. nafakanı verir düzenli inşallah .dirisi de dağıtacaktı yuvamı ölüsüde dağıttı ama kv ye ne diyebilirimki eşim sahip çıkmadı bize
canım benim yaz sen . Allah yardımcın olsun. kardeşin de tabi çok çok üzülüyordur . biz bu kadar üzülürken o üzülmez mikonuyu kapatmayı düşündüm aslında ama buraya yazmak çok rahatlatıyor beni. burdaki gibi kimseyle konuşamıyorum. annemle dertleşmek istesem dayanamıyo ağlıyo ozaman ben daha kötü oluyorum. bi kız kardeşim var o evli ankarada onunla konuşuyoruz bazen ama oda bana çok üzülüyormuş bu durumu eşine çocuğuna fazla yansıtıyormuş geçenlerde eniştem aradı. zeynep canan çok üzülüyo senin durumuna evde çocuğa karşı çok sabırsızlaştı. oradaki mevzuları canana çok yansıtma dedi. tamam dedim. ne diyebilirim. kardeşim benim yüzümden eviyle kötü olmasın. arıyo abla nasılsın diyo çok iyiyim diyorum geçiştiriyorum. dertleşemiyorum. sığınacağım güveneceğim çevremde arkadaşım yok. inanın ben hiç kimseyle burdaki kadar dertleşmedim.
arkadaşlar. 12 de iş bulma kurumundaki iş görüşmesine gittim küçük bir şirkette çaycılık temizlik. tecrüben varmı diye sordular. daha önce hiç çalışmadım dedim. anlamıyorum çaycılık sonuçta tecrübe olmasada olur. ama çalışmadım deyince bi değişti yüzleri. bilgilerimi aldılar. diğer kişilerlede görüşelim size döneriz dediler. ama olmayacak gibi. keşke olsa ne iyi olur. 1300 maaşı vardı. 700 de mustafadan gelecek 2000 tl çocuklarımla gül gibi geçinirdik. inşallah olur. 15 günde bir pazar günü tatili var. sabah 7:30 akşam 18:30 çalışma saatleri. allahım işi olmayan herkeze yardım etsin.
Geçerli bi sebebi varmış en azindan.Eskişehirde görümcemde var. bilmiyorum belki o yüzden istedi orayı
Adam evi yaktı. Sence sorun kayınvalide mi?
Elbet ahirette hesaplaşırsınız ablacım,allah size ve çocuklarınıza huzur mutluluk versin , hiç kendinizi üzmeyin sevgilerdirisi de dağıtacaktı yuvamı ölüsüde dağıttı ama kv ye ne diyebilirimki eşim sahip çıkmadı bize
Bende hep öyle düşündüm son golünü attı.O diğilde her okuduğum da aklıma geliyor,yazsammı yazmasammı ama kadın giderayak bozdu yuvayı huzuru tövbe Yarabbi
aynennnnnnn, gorilla bunlar ya, eve gelıp yatıyor hızmet beklıyor yorgunum hep dıyor eskıden ne gezerdık sımdıyse eve tıkan.sacmalık işte. kv ler de bastacı nısanlıyken canım cicim kızım gelınım az gorusuyorlardı bıldıgım sımdı hergun cancana neyse ya dıyecek bır sey yok tum erkekler bu cıns demek genckızların bılmesı lazım , bu erkek oyle degıl dememek lazım işte yaslılar dıyor ya hepsıne kıbrıt suyu aynı hesap işte heppsı aynı bırbırının
ilk defa iş görüşmesine gittim. önce tecrübem var desemmi dedim sonrada yalanım ortaya çıkarda rezil olurum diye korktum.Bir daha tecrübem yok deyip susmayın. "Kurumsal iş tecrübem yok ancak çok temiz ve titizimdir, çayım çok güzeldir. 20 yıldır, çocukluğumdan beri tam zamanlı olarak temizlik, çay, ikram, yemek yapıyorum. İşlerimi herkes çok beğenir. Bu zamana kadar emeğimin maddi karşılığını almadım, ancak bundan sonra kurumunuzun bir parçası olup bu hizmetleri kurumunuz bünyesinde yapmayı istiyorum. Umarım siz de benimle çalışmak istersiniz. Zaten çalışmamı görünce çok memnun kalacağınızı düşünüyorum" deyin.
ilk defa iş görüşmesine gittim. önce tecrübem var desemmi dedim sonrada yalanım ortaya çıkarda rezil olurum diye korktum.