- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 42
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.741
zeynep sen ciddi boşandınmı ne gerek vardı kv vefat etmiş zaten
off bende keşke hiç evlenmeseydim çok pişmanım annemleri ve evimi yatağımı çok özledim yıllardır deli gibi sevip aşık olduğunuz adam birdenbire gorilleşip anneci oluyor kv artık nefret geldi sürekli bir naz hasta olmalar ilgi istemeler sanki ben yokum hiç bu dünyada evlendiğim güne lanet olsun nekadar aşık olsamda ailesinin böyle oldunu bilsem evlenirmiydim hiç evlenenene kadar iyi davranmalar canımlar cicimler
bekarken sosyaldim arkadaşlarımla eşimle evlenmeden önce sinemaya gezmeye pikniğe yürüyüşe çıkardık şimdi hiçbiyere gitmiyor banada izin vermiyor işten gelip yemek yiyip mal gibi koltuğa uzanıp tv izliyor sıkıldım vallahi bıktım daha gen
bekarlara tavsiye kv ye bakın önce sonra evlenin yoksa eşinizle olan bütün aşkınız sevginizde biter
hangi ilçedesin zeynep.bolunun bir ilçesindeki adliyeye başvurduk il merkezindeki adliyede sıra çok oluyor. ama ilçelerde anlaşmalı davalar günü birlik görülüyor.
şu an geldiğin son nasıl bi son. inanamıyorum. konu nereden nereye geldi Z zeynepguven1986 cim yahu.bilmiyorum ki işin aslını pazartesi sabahtan dilekçeyi verdik 1 gün sonraya 11 e tarih verdiler bir saat içinde bitti
canım benim . inşallah çok pişman olur o eski koca.günaydın arkadaşlar
evin satılmasını bekliyorum babam ihtiyaç kredisine başvurdu 15000 tl ye. biran önce ev satılsada düzenimi kursam bende. iş bulmaya kayıt oldum bi şirtketin çaycılık için bugün 12 de iş görüşmesi varmış orayla görüşücem inşallah olur.
Şimdi okudum kendi evin düzenin olacağına çok sevindim hayırlı olsun bence bundan sonra senin için herşey daha güzel olacak .bu arada özellikle eskisehiri seçmesi manidar.hayırlı günler arkadaşlar.
dün mahkemeye başvurduk. bugün 11 de girdiğim adliyeden 12 de boşanmış olarak çıktım. anlaşmalı boşandık. mahkeme eve tedbir koydu satılacak parası paylaşılacak. çocuk başına 200 tl den bana da 175 tl den nafaka bağlandı toplam 775 tl nafaka ödeyecek bize. çocukları görmek istemediğini söyledi. velayetler bende olacak. araba onda kaldı. biçok arkadaş çekişmeli boşan demiş bunuda araştırdım ama çok uzun sürüyormuş. ben çok yoruldum. biran önce bitsin istedim. evimizin değeri 100 bin tl. oradan 50 bin tl gelecek. babamların evinin karşı apartmanda en alt kat 65 bine satılıyor. babam 15 bin kredi çekecek orayı alıcam. çocuklarımla oraya yerleşecem. eşim bütün eşyaları veriyor bana. eşya masrafım olmayacak. birtek bavulumu alıp gidicem diyo. bu arada tayinini eskişehire aldıracakmış. neden eskişehir dedim. öyle uygun gördüm dedi. bende birkaç temizlik şirketine başvurdum oralardan cevap bekliyorum. babam istersen ayrı ev alma bizle kal dedi ama böylesi çocuklar için daha iyi olur diye düşündüm. ev 2+1.
günaydın arkadaşlar
evin satılmasını bekliyorum babam ihtiyaç kredisine başvurdu 15000 tl ye. biran önce ev satılsada düzenimi kursam bende. iş bulmaya kayıt oldum bi şirtketin çaycılık için bugün 12 de iş görüşmesi varmış orayla görüşücem inşallah olur.
ben adaleti ahirete bıraktım. bu dünyada ne ekersek ahirette onu biçeriz.bu saatten sonra hiç ama hiç üzülme zeynep
cocuklarini bile gormek istemeyen tayinini eskisehire almayi akil eden adamdan koca olmaz...
belli ki buludugu yerden uzaklasip gozleri uzerinden cekip eskisehirde bekar hayati yasicak......
kendini bekar cocuksuz tanitcak karsisina kim çıkarsa...
nerede ne halt yerse yesin boşver..
Offf ben iste buna cok kiziyorum
kadin binbir hayalle evlensin.
cocuk doğursun.
kv kp koca gorumce vs.. kahrini ceksin.
Her şeyden gelin sorumlu olsun.hep gelin hatali olsun.
kadin boşansin.
koca cocuklarini gormek istemesin.
3 kurus veririm onlara aylik .kimseyi gozum gormesin .eskisehire yerlesiyim cocuksuz bekar oh kafa rahat takilirim desin.
e olan yine kadina olsun...
kadin ev tutsun.cocuklarina baksin 3 kurus parayla.dul lakabini alsin ustune.
cocuklarina karsi dimdik ayakta durmak zorunda kalsin.
onlari gecindirmek icin calissin dursun
oraya buraya dul diye tek gidemesin
evde tek kalamasin illa anaya babaya yakin oturmak zorunda kalsin
dul diye illa ki hemen goruculer ciksin.basinda erkek olsun muhabbetleri bi zman sonra...
ama ex koca napsin o... kadinlarla gununu gun etsin.bekarlik sultanlik desin.
adalet falan yok....
amin. Allah razı olsun.inşallah herşey gönlüne göre olur zeynepcim ,
Eskişehirde görümcemde var. bilmiyorum belki o yüzden istedi orayıŞimdi okudum kendi evin düzenin olacağına çok sevindim hayırlı olsun bence bundan sonra senin için herşey daha güzel olacak .bu arada özellikle eskisehiri seçmesi manidar.
Allah hayırlı kapı acsın canım. Eşinle irtibat kuruyor musun ?arkadaşlar. 12 de iş bulma kurumundaki iş görüşmesine gittim küçük bir şirkette çaycılık temizlik. tecrüben varmı diye sordular. daha önce hiç çalışmadım dedim. anlamıyorum çaycılık sonuçta tecrübe olmasada olur. ama çalışmadım deyince bi değişti yüzleri. bilgilerimi aldılar. diğer kişilerlede görüşelim size döneriz dediler. ama olmayacak gibi. keşke olsa ne iyi olur. 1300 maaşı vardı. 700 de mustafadan gelecek 2000 tl çocuklarımla gül gibi geçinirdik. inşallah olur. 15 günde bir pazar günü tatili var. sabah 7:30 akşam 18:30 çalışma saatleri. allahım işi olmayan herkeze yardım etsin.
eşimle mahkemeden sonra birdaha görüşmedik. babam geçenlerde eski evimin önünden geçmiş satılık yazılmış pencereye. bunu duyduğum anda dayanamadım ağlamaya başladım. ben ağlayınca annemde ağladı. pişman oldum ağladığıma ama elimde değil. bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum. bir zamanlar yuvam diye sıkı sıkı sarılmıştım oraya aldığımızda içi eskiydi dişimden tırnağımdan artırdım cennet yaptım ben orayı ama boşunaymış. dünyada herşey bir varmış bir yokmuş.Allah hayırlı kapı acsın canım. Eşinle irtibat kuruyor musun ?
Ayrıca... bence artık buradaki konunu kapat biraz kafa dinle...
olsun canım senin yapıp yapamayacağını onlar anlamıştır. yaparsın ve hayırlısı olsun inşallaharkadaşlar. 12 de iş bulma kurumundaki iş görüşmesine gittim küçük bir şirkette çaycılık temizlik. tecrüben varmı diye sordular. daha önce hiç çalışmadım dedim. anlamıyorum çaycılık sonuçta tecrübe olmasada olur. ama çalışmadım deyince bi değişti yüzleri. bilgilerimi aldılar. diğer kişilerlede görüşelim size döneriz dediler. ama olmayacak gibi. keşke olsa ne iyi olur. 1300 maaşı vardı. 700 de mustafadan gelecek 2000 tl çocuklarımla gül gibi geçinirdik. inşallah olur. 15 günde bir pazar günü tatili var. sabah 7:30 akşam 18:30 çalışma saatleri. allahım işi olmayan herkeze yardım etsin.
öyle canım . ben en çok çocukları da görmek istemiyorum demesine bozuldum. seni istemeyebilir ama onlara öyle davranamaz . çok üzüldüm gerçekteneşimle mahkemeden sonra birdaha görüşmedik. babam geçenlerde eski evimin önünden geçmiş satılık yazılmış pencereye. bunu duyduğum anda dayanamadım ağlamaya başladım. ben ağlayınca annemde ağladı. pişman oldum ağladığıma ama elimde değil. bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum. bir zamanlar yuvam diye sıkı sıkı sarılmıştım oraya aldığımızda içi eskiydi dişimden tırnağımdan artırdım cennet yaptım ben orayı ama boşunaymış. dünyada herşey bir varmış bir yokmuş.
eşimle mahkemeden sonra birdaha görüşmedik. babam geçenlerde eski evimin önünden geçmiş satılık yazılmış pencereye. bunu duyduğum anda dayanamadım ağlamaya başladım. ben ağlayınca annemde ağladı. pişman oldum ağladığıma ama elimde değil. bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum. bir zamanlar yuvam diye sıkı sıkı sarılmıştım oraya aldığımızda içi eskiydi dişimden tırnağımdan artırdım cennet yaptım ben orayı ama boşunaymış. dünyada herşey bir varmış bir yokmuş.
Bunu yapan koca olacak o geri zekalı geride var ya... Ne yapsan mustehak.eşimle mahkemeden sonra birdaha görüşmedik. babam geçenlerde eski evimin önünden geçmiş satılık yazılmış pencereye. bunu duyduğum anda dayanamadım ağlamaya başladım. ben ağlayınca annemde ağladı. pişman oldum ağladığıma ama elimde değil. bazen düşündükçe delirecek gibi oluyorum. bir zamanlar yuvam diye sıkı sıkı sarılmıştım oraya aldığımızda içi eskiydi dişimden tırnağımdan artırdım cennet yaptım ben orayı ama boşunaymış. dünyada herşey bir varmış bir yokmuş.
çocuklardan ne istiyor bende anlamıyorum. yok hiç duymadım böylesini. çocuklarını sevdiğini sanardım. hele küçükle oyunlar oynar sırtında gezdirirdi. büyükle oturur dertleşirdi. çocuklara karşı soğuk değildi. nasıl oldu böyle nasıl bu hale geldik. anlamıyorum.öyle canım . ben en çok çocukları da görmek istemiyorum demesine bozuldum. seni istemeyebilir ama onlara öyle davranamaz . çok üzüldüm gerçekten